Téma #723
Autor:--
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:15.02.2008 23:14
Počet návštěv:3316
Počet názorů:23

A vůbec ta televize...

To je fakt těžké zlo...

Jsem to neviděl už ani nepamatuju, a dnes jsem se chtěl dívat na videu na Červeného trpaslíka, a furt mi někdo volal, tak jsem to vypínal a mezitím mi tam teda hrála televize.
Uvědomil jsem si při té příležitosti, že když žiju bez tohoto média, že se tím značně vzdaluji běžné populaci:

Ve hře šťastných deset losujeme tato čísla...
A vy piště, mejlujte a faxujte...
Ty si myslíš, jak nejsi chytrej....

To jsou všechno memy, Stanislave.

A taky ten pepický dialekt. Jak oni už si kurva myslí, že musí každý film takhle zkurveně nadabovat...

Ach, pičo, pičo...

Názory
20.02.2008 11:14
Shammann
Zatracený intelektuálové!
Já se koukám jenom na reklamy, když už tedy mám tu možnost pustit si televizi, protože sou krátký a estetický.
20.02.2008 11:27
--
Shammann napsal(a):
Já se koukám jenom na reklamy, když už tedy mám tu možnost pustit si televizi, protože sou krátký a estetický.
I nejsou estetické. Už ne. Nebo jen výjimečně. Zde je vidět poměrně jasný posun. Zatímco ještě pár let po revoluci měla televize skutečně statut informačního média a navíc zde byli tvůrci i investoři, kteří měli chuť experimentovat, současná televizní reklama se většinou drží jediného osvědčeného modelu, který bych nazval "brute force" neboli hezky česky "vrážení klínů do hlavy".
23.02.2008 14:45
Shammann

-- napsal(a):
Shammann napsal(a):
I nejsou estetické. Už ne. Nebo jen výjimečně. Zde je vidět poměrně jasný posun. Zatímco ještě pár let po revoluci měla televize skutečně statut informačního média a navíc zde byli tvůrci i investoři, kteří měli chuť experimentovat, současná televizní reklama se většinou drží jediného osvědčeného modelu, který bych nazval "brute force" neboli hezky česky "vrážení klínů do hlavy".
Koukám povětšinou na německý...
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)