Téma #720 |
Autor: | anyz |
Fórum: |
Datum publikace: | 14.02.2008 20:27 |
Počet návštěv: | 1675 |
Počet názorů: | 31 |
čtete či nečtete ve vlaku? |
Dobrý večer, dlouho jsem váhal, zda se vůbec pouštět do ptaní se, ale asi bych měla. Měla bych do školy napsat práci na téma co se čte ve vlaku a zatím se ta práce spíše rýsuje jako něco o vlaku a mém vnímání a přemýšlení s ním/o něm/v něm. a tak přece jen aby se v té práci objevilo alespoň něco, co tam patří, chci se vás zeptat jestli vůbec čtete ve vlaku a případně co. děkuju předem za případné odpovědi :o) hezky večer noc |
|
Názory |
15.02.2008 20:59
Monty
|
-- napsal(a): A jo, ...a bude hůř ujde. Jesti je to přeceňované, to nevím. Mám pocit, že ani ne. Byla to první knížka tohoto typu, která u nás vyšla, tak se to chytlo. Další Pelcovu tvorbu neznám. Vím o nějakém Basketu Florovi, ale od toho mě odradilo, jenom co jsem o té knížce slyšel vyprávět.... Já to četla oxeroxovaný ještě za totáče a tehdy se mi to děsně líbilo. Bylo mi 14 let, podotýkám. S odstupem času se mi to už nelíbí a to, co mi tehdy přišlo jako děsnej odboj mi dnes připadá jako samoúčelný chlastání a mrhání životem, nicméně jedna věc je fakt důležitá a psali to nedávno v jedný recenzi na ten Nikolaevův film - že tehdy to bylo ZAKÁZANÝ, nepracovat a vypíjet si mozek. Což je fakt. To je jediná hodnota, kterou z mýho úhlu pohledu ta kniha má. |
15.02.2008 23:29
anyz
|
dekuju vsem moc za vyjadreni :o) zajiste pomuze ci zcasti i vase diskuze inspiruje:o)dobrou noc pokud tu nekdo jeste sedite a krasne sny |
16.02.2008 17:01
kastel
|
...je metro vlak? Jestli je, tak jo, de Mello, Dethlevsen, časopis Psychologie (rozlišovat od Moje psychologir, což je o poznání větší sračka, ale mnohla lidem bude sedět), České účetní standardy, mapky, reklamu a poezii na stěnách... a tak. |
18.02.2008 18:10
Alan Marceau
|
vlakem bohužel nejezdí, protože spojení praha-karlovy vary bohužel vlakově nic moc. pokud se počítá tramvaj, dnes jsem si četl respekt, naposled kapitoly ze sociologie veřejného mínění od jiřího šubrta a kolektivu |
19.02.2008 20:08
Craerassy
|
co je to ve vlaku??:-)) |
19.02.2008 20:11
perverzní___hvězdář
|
Craerassy napsal(a): co je to ve vlaku??:-)) vlaky jsou od včerejška zakázané pod pokutou do patnácti milionů včetně DPH, tak bych se o to nijak výrazně nestaral |
19.02.2008 20:13
Craerassy
|
perverzní___hvězdář napsal(a): Craerassy napsal(a): co je to ve vlaku??:-)) vlaky jsou od včerejška zakázané pod pokutou do patnácti milionů včetně DPH, tak bych se o to nijak výrazně nestaral tak to bude něco se sexem nebo kouřením na zastávkách, to je jasný....už sa nestarám:-)) |
19.02.2008 20:16
perverzní___hvězdář
|
Craerassy napsal(a): perverzní___hvězdář napsal(a): Craerassy napsal(a): co je to ve vlaku??:-)) vlaky jsou od včerejška zakázané pod pokutou do patnácti milionů včetně DPH, tak bych se o to nijak výrazně nestaral tak to bude něco se sexem nebo kouřením na zastávkách, to je jasný....už sa nestarám:-)) inu, kdyby mi ho někdo kouřil na zastávce, měl by pokutu přiměřenou k výkonu |
19.02.2008 20:35
Craerassy
|
perverzní___hvězdář napsal(a): Craerassy napsal(a): perverzní___hvězdář napsal(a):
Craerassy napsal(a): co je to ve vlaku??:-)) vlaky jsou od včerejška zakázané pod pokutou do patnácti milionů včetně DPH, tak bych se o to nijak výrazně nestaral tak to bude něco se sexem nebo kouřením na zastávkách, to je jasný....už sa nestarám:-)) inu, kdyby mi ho někdo kouřil na zastávce, měl by pokutu přiměřenou k výkonu kdyby ti ho někdo kouřil na zastávce, bylo by nutno předměty doličné přinést na stanici a sepsat protokol, zatímco ty bys musel čekat na místě, ke byl čin spáchán:-)) |
19.02.2008 20:37
perverzní___hvězdář
|
Craerassy napsal(a): perverzní___hvězdář napsal(a): Craerassy napsal(a): perverzní_
__hvězdář napsal(a):
Craerassy napsal(a): co je to ve vlaku??:-)) vlaky jsou od včerejška zakázané pod pokutou do patnácti milionů včetně DPH, tak bych se o to nijak výrazně nestaral tak to bude něco se sexem nebo kouřením na zastávkách, to je jasný....už sa nestarám:-)) inu, kdyby mi ho někdo kouřil na zastávce, měl by pokutu přiměřenou k výkonu kdyby ti ho někdo kouřil na zastávce, bylo by nutno předměty doličné přinést na stanici a sepsat protokol, zatímco ty bys musel čekat na místě, ke byl čin spáchán:-)) leda v zástupu kuřaček |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|