Téma #720
Autor:anyz
Fórum:
Otázky a odpovědi
Datum publikace:14.02.2008 20:27
Počet návštěv:1675
Počet názorů:31

čtete či nečtete ve vlaku?
Dobrý večer, dlouho jsem váhal, zda se vůbec pouštět do ptaní se, ale asi bych měla. Měla bych do školy napsat práci na téma co se čte ve vlaku a zatím se ta práce spíše rýsuje jako něco o vlaku a mém vnímání a přemýšlení s ním/o něm/v něm. a tak přece jen aby se v té práci objevilo alespoň něco, co tam patří, chci se vás zeptat jestli vůbec čtete ve vlaku a případně co. děkuju předem za případné odpovědi :o) hezky večer noc

Názory
15.02.2008 20:59
Monty
-- napsal(a):
A jo, ...a bude hůř ujde. Jesti je to přeceňované, to nevím. Mám pocit, že ani ne. Byla to první knížka tohoto typu, která u nás vyšla, tak se to chytlo. Další Pelcovu tvorbu neznám. Vím o nějakém Basketu Florovi, ale od toho mě odradilo, jenom co jsem o té knížce slyšel vyprávět....
Já to četla oxeroxovaný ještě za totáče a tehdy se mi to děsně líbilo. Bylo mi 14 let, podotýkám. S odstupem času se mi to už nelíbí a to, co mi tehdy přišlo jako děsnej odboj mi dnes připadá jako samoúčelný chlastání a mrhání životem, nicméně jedna věc je fakt důležitá a psali to nedávno v jedný recenzi na ten Nikolaevův film - že tehdy to bylo ZAKÁZANÝ, nepracovat a vypíjet si mozek. Což je fakt. To je jediná hodnota, kterou z mýho úhlu pohledu ta kniha má.
15.02.2008 23:29
anyz
dekuju vsem moc za vyjadreni :o) zajiste pomuze ci zcasti i vase diskuze inspiruje:o)dobrou noc pokud tu nekdo jeste sedite a krasne sny
16.02.2008 17:01
kastel
...je metro vlak? Jestli je, tak jo, de Mello, Dethlevsen, časopis Psychologie (rozlišovat od Moje psychologir, což je o poznání větší sračka, ale mnohla lidem bude sedět), České účetní standardy, mapky, reklamu a poezii na stěnách... a tak.
18.02.2008 18:10
Alan Marceau
vlakem bohužel nejezdí, protože spojení praha-karlovy vary bohužel vlakově nic moc. pokud se počítá tramvaj, dnes jsem si četl respekt, naposled kapitoly ze sociologie veřejného mínění od jiřího šubrta a kolektivu
19.02.2008 20:08
Craerassy
co je to ve vlaku??:-))
19.02.2008 20:11
perverzní___hvězdář

Craerassy napsal(a):
vlaky jsou od včerejška zakázané pod pokutou do patnácti milionů včetně DPH, tak bych se o to nijak výrazně nestaral
19.02.2008 20:13
Craerassy
perverzní___hvězdář napsal(a):

Craerassy napsal(a):
vlaky jsou od včerejška zakázané pod pokutou do patnácti milionů včetně DPH, tak bych se o to nijak výrazně nestaral
tak to bude něco se sexem nebo kouřením na zastávkách, to je jasný....už sa nestarám:-))
19.02.2008 20:16
perverzní___hvězdář

Craerassy napsal(a):

Craerassy napsal(a):
tak to bude něco se sexem nebo kouřením na zastávkách, to je jasný....už sa nestarám:-))
inu, kdyby mi ho někdo kouřil na zastávce, měl by pokutu přiměřenou k výkonu
19.02.2008 20:35
Craerassy

Craerassy napsal(a):

Craerassy napsal(a):
kdyby ti ho někdo kouřil na zastávce, bylo by nutno předměty doličné přinést na stanici a sepsat protokol, zatímco ty bys musel čekat na místě, ke byl čin spáchán:-))
19.02.2008 20:37
perverzní___hvězdář

Craerassy napsal(a):

Craerassy napsal(a):
perverzní_
__hvězdář napsal(a):

Craerassy napsal(a):
kdyby ti ho někdo kouřil na zastávce, bylo by nutno předměty doličné přinést na stanici a sepsat protokol, zatímco ty bys musel čekat na místě, ke byl čin spáchán:-))
leda v zástupu kuřaček
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)