Téma #713
Autor:Mario Czerney
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:29.01.2008 12:40
Počet návštěv:3676
Počet názorů:142

tak, a už u mňa skončil:-)

Tak, a po týhle fotce, u mě pan čuráček Švejnar skončil:-) Klaus bude určitě chtít taky hlasy komunistů, já bych byl raději bez prezidenta. A co vy?

Počet úprav: 2, naposledy upravil(a) 'Mario Czerney': 30.01.2008 17:55.

Názory
29.01.2008 20:48
--
Nezaonačil jsem nic, Mario, základním téma diskuze OK. Reagoval jsem na tento Tvůj výlev:

Mario Czerney napsal(a):

k tomu komunismu, Mori a Stanislave, a k tomu, že už se s tím nedá nic dělat... myslím, že se svědomím národa je pořád třeba něco... dělat, hm...
Zatímco poválečné Německo byl odsunuto na druhou kolej, bylo Němcům (ať už lidsky nebo nelidsky) jasně dáno na vědomí, že se dopustili zla, že tvořili totalitní systém a nezachovali se moc hezky. Navíc k tomu přispěla i poválečná bída, takže si to pěkně vyžrali...
A co český národ a Československo po roce 1989? NIC. Lautr hovno. Všichni se přes noc oklepali, nic špatnýho se přece vlastně ani nestalo, a to co bylo, to už je pryč a taková byla prostě doba..., rozezvonili se klíče a minulost považujeme za něco, s čím je třeba nelámat si hlavu, maximálně zabřehnout do idylických vzpomínek na cokoli... Společnej nepřítel byl: fašismus, s tím nebyl problém, to byl systém zlodějů a vrahů, nenávistných bestií... 
Ale zůstane to v Češích, někde hluboko, ale zůstane, ten jejich nevyléčenej bolševismus... jako vřed, kterej nikdo nevidí, ale jednou ho ucítí v hubě

29.01.2008 20:55
Mario Czerney

Odkládám tuto vážnou diskuzi, repíku, mám střevní potíž a zároveň psychickou, a jsem docela unaven, ale neutíkám odsud, jen to odkládám 
Napsal bych ti vtip, ale ty by ses možná urazil. Napsal bych ti ho, kdybys mi slíbil, že se neurazíš :o)

29.01.2008 20:58
--
zkusím se neurazit, a když se urazím, zkusím se zase odrazit.
29.01.2008 21:01
Mario Czerney
Repulsion: Ve všem se mýlíš a nechápu tě.
Mario: Ty jsi blbec, Repulsione. Nic si nepochopil, já jsem chytrý, já pochopil všecko. Akorát mne mrzí a je mi líto, že nejsem natolik chytrý, abych ti to dokázal vysvětlit.
Repulsion: Na, tady máš kapesník.
29.01.2008 21:05
--
Mario Czerney napsal(a):
Mario: Ty jsi blbec, Repulsione. Nic si nepochopil, já jsem chytrý, já pochopil všecko. Akorát mne mrzí a je mi líto, že nejsem natolik chytrý, abych ti to dokázal vysvětlit.
Neurazil jsem se, páč jsem asi nepochopil pointu. :)

29.01.2008 21:07
Mario Czerney
dyk jo, vždyť žádnou pointu nemá, vždyť je to nudle z nosu  :-))
29.01.2008 21:56
LISKA
Mario Czerney napsal(a):
29.01.2008 21:58
Mario Czerney

a než půjdu spát, repe: a to jsme se ještě nedostali k tatíčkovi Masarykovi:-) to byl taky takovej demokrat: oni ty čorky šlechticům po 1. světové válce taky nejsou k zahození, panečku, to bylo téma.-)

29.01.2008 22:39
--
ad čorky šlechticům - ona ta pobělohorská šlechta...

Kdepak, jak poudám, je třeba začít u pádu říše Západořímské - od té doby to na sebe všechno hladce navazuje.

A škoda, že Otakar II. padl na Moravském poli...

30.01.2008 02:00
HanaKonvesz
stanislav napsal(a):
Mário, si nepřej vědět, jaký jsou trubky odéesáci, zelení a socani, to je taky soda... :o)))
to je právě ono, že je to všechno jedna pakáž vychovaná stejnou dobou vždyt je to těmi bývalými straníky prolezlý, mi komunisti kteří zůstali věrni straně nakonec budou sympatičtí, teda čistě teoreticky.. moje babička zažila dvě války a praví že to chce čas a hodně nových dětí. hehe
30.01.2008 11:10
modrý Wopi
Repulsion: Tvé názory jsou nepromokavé a kolemjdoucí.
Mario: Mé názory jsou občerstvující jako čirá voda tryskající ze splachovadla do mísy.
Repulsion: Ale nádržka teprve natéká. Nechceš kapesník?
30.01.2008 12:37
Lee
Já se Švejnarem pro jistotu nikdy nezačala. Obrázek je fakt luxusní.

Repulsion:
Vždycky jsem chtěl být katolík.
Opilý Švejnar: Tak hoši, kdo z vás dvou mi vyhoní péro?
Mario: Pak se utři tady do kapesníku, mám ho od Repulsiona.
30.01.2008 12:39
modrý Wopi
:)
30.01.2008 12:39
stanislav
ono toje dost přednastavením, já jsem přednastavenej nalevo, majetky, kariera a tak mi nic neřikaj, nepotřebuju adorovat ty, kteří jsou bohatí a úspěšní, takže zákonitě mám sklony k tomu být nalevo, a chtě nechtě komunisti jsou levice, i když s temnou minulostí.... jsem stejně tak katolík, i když církev má temnou minulost.... nic není černobílý.... jakýkoliv hnutí s nějakým ideálem nikdy nedopadlo ideálně... dnešní zelení jsou toho příkladem taky.... ale snaha tam je, a to se cení...

...jakmile ale by byly nějaký signály, že se komunisti násilně a nedemokraticky chtěj dostat k moci, hned bych pištěl, zatim o tom nic nevim tedy... a to jsem četl pravidelně i Haló noviny, kde tý špíny maj mnohem víc, protože si to píšou pro sebe a nemusej se krotit, stejně tak jejich mítinky asi musí bejt těžká sodovka... když někdo z nich začne provolávat hesla o konci demokracie, mělo by se postupovat podle zákona, jako si došlápnul stát na radikální komunistickou mládež a snad je zakázal, nebo chtěl zakázat, nebo nevim jak to dopadlo, ale uplně bez povšimnutí to neprošlo jim...
30.01.2008 14:35
Diotima
Švejnar mluvil dobře a holky političky se vyznamenaly svými výroky po duelu  na adresu V. Klause - "Starého psa novým kouskům nenaučíš" a "Naběhl si na vidle" :-) .. ale bude rozhodovat počet hlasů .. jsem zvědavá, jak to za týden dopadne ..
30.01.2008 14:42
Alan Marceau
Nečetl jsem výše napsané názory, tak nevím, co zde zaznělo a omlouvám se, jestli se budu opakovat...

Pro mě toho Švejnar mnoho nepředvedl. Klaus byl sice slizskej, ale socdemáci šli na ruku Švejnarovi a pokládali mu otázky, co se mu hodily do krámu. Neřekl nic, čím by si mě získal a čisté sympatičtější vystupování mi pro dobrého prezidenta nestačí. Klaus byl sice slizoun, ale v několika málo věcech jsem s ním i docela souhlasil. Např. transformační proces: Po bitvě je každej generál, myslím, že ztráty v takovým procesu jsou zákonitý. Nebo, když se začal čertit nad otázkou na globální oteplování - to jsem se mu nedivil. Každopádně to byla diskuze s prominutím k hovnu.
30.01.2008 14:57
modrý Wopi
myslím, že je načase, abych se začal rozčilovat nad hrubkou v názvu diskuze
30.01.2008 15:07
Diotima
modrý Wopi napsal(a):
myslím, že je načase, abych se začal rozčilovat nad hrubkou v názvu diskuze
to máš pravdu, Wopi, už tatíček Masaryk říkal, že nejdůležitější jsou právě ony maličkosti - těmi to začíná ..
a končí ..
30.01.2008 15:27
stanislav
máriův film mě natolik dojal, že mu nějaký mně mě odpustim. i když opravit by to měl!!! jinak červená karta. jsme na literárnom serveri!!!!
30.01.2008 15:28
stanislav
http://youtube.com/watch?v=eUN2ivWuQpo

kdo neviděl, pochybil!!!!
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)