Téma #713
Autor:Mario Czerney
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:29.01.2008 12:40
Počet návštěv:3677
Počet názorů:142

tak, a už u mňa skončil:-)

Tak, a po týhle fotce, u mě pan čuráček Švejnar skončil:-) Klaus bude určitě chtít taky hlasy komunistů, já bych byl raději bez prezidenta. A co vy?

Počet úprav: 2, naposledy upravil(a) 'Mario Czerney': 30.01.2008 17:55.

Názory
29.01.2008 14:02
Aglája
Žiju v oblasti, kde má každý druhý astma kvůli totálně zadělanému ovzduší. Stopadesát let tady chrlí sto komínů do vzduchu oxid uhličitý, siřičitany a čert ví jaký ještě sajrajt a to jsme jenom jediná malá tečka na zeměkouli. A Klaus bude tvrdit, že životní prostředí se neznečišťuje a že ochrana životního prostředí je novodobý terorismus?! Fakt si myslí, že dýchá jiný vzduch?... Samolibý slepý degen.
29.01.2008 14:08
stanislav
ale ta debata je rozhodně dobrá. mnohem lepší než s moderátory. senátoři kladou docela smysluplné otázky, Klaus furt kulí očima, ale zas tak si nemůže vyskakovat a někoho okřikovat... a ten Švejnar mluví poměrně k věci, mně tedy sedí mnohem víc než Klaus v tejhle debatě, i dkyž jeho úvod, kdy plácnul, že má morální kredit etc., jak se chtěl prodat po americku, to mi moc nesedlo, ale rozjel se dobře... jak o občanské společnosti, tak o EU, ekologii, má to docela srovnaný a zas tak nepindá, Klaus je sliz, co chce někoho jakože pokořit, bejt nad někym, tady mu to moc nejde, to je fajn... 
29.01.2008 14:10
Diotima
V Lánech čistý vzduch je a pěkný park k tomu .. zaprodá duši čertu již kvůli zámeckému bydlení .. jinak ho Lívie stejně otráví :-D
29.01.2008 14:14
Aglája
Diotima napsal(a):
V Lánech čistý vzduch je a pěkný park k tomu .. zaprodá duši čertu již kvůli zámeckému bydlení .. jinak ho Lívie stejně otráví :-D
Mu tam trochu toho smradu fouknu...:o)
29.01.2008 14:19
Charlien
je mi nesympatickej každej kandidát hledající podporu vlevo nebo ultralevo... a Klaus je samolibej, to se ví, takže z bláta do louže. Švejnar není kandidát, ale jenom Paroubkova loutka a z toho je mi na zvracení. Neschopnost levice postavit kandidáta z vlastních řad je minimálně úsměvná a hlavně hovořící o všem. Stylem politiky od středu nalevo je pouze vyhranění se k ODS, nic víc.
29.01.2008 14:29
stanislav
Švejnar není Paroubkova loutka, to je docela blábol. ten chlapík poměrně komentoval naši ekonomiku od devadesátých let... a byl na dost postech... Paroubek je vedle něj pablb... Klasu sice tvrdil, že nezná jeho názory, ale klasicky cintal, aby ho jakože pokořil, ale přitom jen sám sebe ztrapnil... mně tedy vůbec nevadí, že je kandidát socanů, a nevidim v tom nějakou neshcopnost socanů, asi se poučili z toho, že volit socana, minule Zemana, je neprůchodný, protože vždy straník v jejich straně má příznivce, ale zároveň i protivníky, různý křídla, nejsou tak monolitický jak ods třeba nebo komančové, i dkyž paroubek se snaží bejt fýrer, vždycky mu někdo tu sesličku podtrhne...  
29.01.2008 14:31
modrý Wopi
"Ale no tak!" pokáral jej UsalámaStanislaw. "Nedělej potíže."
(HP a poslední výstřel)
29.01.2008 14:35
Mori
Charlien napsal(a):
Stylem politiky od středu nalevo je pouze vyhranění se k ODS, nic víc.
Nesmysl, myslím, to už spíš je pravda, že stylem politiky ODS je vyhranění se vůči komunistům (pokud ovšem zrovna není třeba zvolit Klauze prezidentem)
29.01.2008 14:38
modrý Wopi
No vždyť vůči komunistickým zločincům JE potřeba se vyhranit. Stejně jako vůči fašistům, neb oboje jedno jest.
29.01.2008 14:39
Charlien
stanislav napsal(a):
Švejnar není Paroubkova loutka, to je docela blábol. ten chlapík poměrně komentoval naši ekonomiku od devadesátých let... a byl na dost postech... Paroubek je vedle něj pablb... Klasu sice tvrdil, že nezná jeho názory, ale klasicky cintal, aby ho jakože pokořil, ale přitom jen sám sebe ztrapnil... mně tedy vůbec nevadí, že je kandidát socanů, a nevidim v tom nějakou neshcopnost socanů, asi se poučili z toho, že volit socana, minule Zemana, je neprůchodný, protože vždy straník v jejich straně má příznivce, ale zároveň i protivníky, různý křídla, nejsou tak monolitický jak ods třeba nebo komančové, i dkyž paroubek se snaží bejt fýrer, vždycky mu někdo tu sesličku podtrhne...

Nemáš Klause rád takže Tvoje soudy z toho vycházejí. Já nemám rád oba. Nezlob se na mě, ale Švejnar je loutka a třeba komunisti to docela jasně deklarovali. Mimochodem, Paroubek je pablb nejenom vedle Švejnara.-)
Podle mého názoru jakákoli strana neschopná nominovat kandidáta na prezidenta je k smíchu, protože tím dokazuje svoji neschopnost a neintegritu. Socani to neudělali jenom proto, že v případě očekávaného neúspěchu, by Paroubek šel od válu a to on nemůže dopustit.
29.01.2008 14:40
Charlien
Mori napsal(a):
Charlien napsal(a):
Stylem politiky od středu nalevo je pouze vyhranění se k ODS, nic víc.
Nesmysl, myslím, to už spíš je pravda, že stylem politiky ODS je vyhranění se vůči komunistům (pokud ovšem zrovna není třeba zvolit Klauze prezidentem)
Ano, vyhranění se vůči komunistům je potřebné a dokonce v souladu se zákonem
29.01.2008 14:41
Charlien
je pravda, že z fotky nahoře je mi na blití!
29.01.2008 14:42
stanislav
KSČM není zločinecká strana z jednoho prostýho důvodu, že by totiž nemohla existovat. že má název jako KSČ je dobře, aspoň tahle levice je víc vidět a nerozpustila se v politice mezi mnohé jiné subjekty jako na Slovensku. nějakej antikomunismus, kterej souvisí s totalitou, uplatňovanej na naši KSČM jest holej resentiment... žádný prvky totality nemaj ve svejch stanovách, jinak by nemohli existovat...
29.01.2008 14:44
--
Ještě to musíte tak 10 let vydržet - mám malé děti, chci se jim věnovat, tak nemám na voloviny čas. Ale až budou větší a samostatnější, můžete vyvinout příslušné aktivity, aby zvolili mě.
Jako - nezmění se nic. Od toho prezident není, aby něco měnil. Ale budete mít hrozně dobrý pocit.
29.01.2008 14:44
stanislav
Mário, Čárlí a Wopi jsou antikomunisti, je to ryze hrdinský v demokracii, kdy se to může, ale přitom i mile zabedněný, toť můj náhled...
29.01.2008 14:45
Charlien
stanislav napsal(a):
KSČM není zločinecká strana z jednoho prostýho důvodu, že by totiž nemohla existovat. že má název jako KSČ je dobře, aspoň tahle levice je víc vidět a nerozpustila se v politice mezi mnohé jiné subjekty jako na Slovensku. nějakej antikomunismus, kterej souvisí s totalitou, uplatňovanej na naši KSČM jest holej resentiment... žádný prvky totality nemaj ve svejch stanovách, jinak by nemohli existovat...
problém je, že se veřejně hlásí k nástupnictví po KSČ
29.01.2008 14:46
stanislav
Repe, dej nám ochutnat ze své úvodní prezidentské řeči, až jako budeš zvolenej, už máš nějaký body?
29.01.2008 14:48
modrý Wopi
stanislav napsal(a):
Repe, dej nám ochutnat ze své úvodní prezidentské řeči, až jako budeš zvolenej, už máš nějaký body?
místo "pravda vítězí" by mohlo být na standartě "ale piču!"
29.01.2008 14:49
Charlien
stanislav napsal(a):
Mário, Čárlí a Wopi jsou antikomunisti, je to ryze hrdinský v demokracii, kdy se to může, ale přitom i mile zabedněný, toť můj náhled...
ano, radši se budu hlásit k tomu, že jsem antikomunista, než tady plácat bláboly:-)
S Tebou se třeba zrovna dneska nedá diskutovat, máš totiž patent na rozum a já nemám chuť s Tebou polemizovat. Podstatou diskuze je, že respektuješ názory druhých a to Ty neděláš. Ostatně to je móda i na naší politický scéně.
29.01.2008 14:51
stanislav
Čárlí, zkus si přečíst jejich www a najdi mi tam nějaký schvalování totalitních praktik. kolikrát si myli hlavičky, ale málo samo sebou. nejsem komunista, ale nevaděj mi. vaděj mi víc Klausovi pravičáci a jiný národovci.
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)