Názory |
16.01.2008 20:53
stanislav
|
můj oblíbený lokál je U plavců, Trojická ulice, Praha 2, nevařej tu a je to pajzl. pak Černá kočka, Prah Karlín, sklepní restaurant, též pěkný. ceny normální. a ještě zmíním Ztracený ráj, Praha Letná. mám rád hostince, když nejsou uplně naplněné, spíš poloprázdné. hudební produkce mi nevadí, pakliže se nejedná o komerční stanici nějakou, ale hraje bigbítek.
|
16.01.2008 20:55
stanislav
|
http://www.literra.cz/moduly/tvorba/php/dilo.php?dilo_id=28515
zde se věnuji hostincům, které již některé neexistují, ale míval jsem je rád. |
16.01.2008 20:56
dlouhátlustáčára
|
a zvláštní otázka na závěr našeho malého dotazníčku: Tykáte si s hospodským ve vaší oblíbené hospodě?? ¨
zajisté :-) |
16.01.2008 20:57
stanislav
|
hospodským zásadně vykám. i kdyby nechtěli. |
16.01.2008 20:59
dlouhátlustáčára
|
stanislav napsal(a): hospodským zásadně vykám. i kdyby nechtěli. já tykám svým přátelům a manželům = hospodským :-) |
16.01.2008 21:01
Alan Marceau
|
no tak když máš manžela hospodskýho, tak to je něco jinýho... |
16.01.2008 21:05
dlouhátlustáčára
|
Alan Marceau napsal(a): no tak když máš manžela hospodskýho, tak to je něco jinýho... ale i kdybych neměla , tykám svému lékaři, šéfové, proč ne hospodskému :-) |
16.01.2008 21:15
Alan Marceau
|
já teda v praze chodím do několika málo hospod... častěji než jednou za čas se vyskytnu v čajovně Aidě u Staroměstského náměstí, v Týnské literární kavárně opodál, když je odpoledne, na Smíchově v Broukovi a ve Škabetce ve Zborovské ulici a mohu-li ještě počítat kavárnu 3+1 na Újezdě.
abych splnil náležitosti svého vlastního dotazníčku: hudební produkce mi osobně příliš nevadí, pokud je slyšet vlastního slova a pokud je to aspoň trošku bigbítek, jak napsal stanislav. obsluha je mi taky buřt, ale zvláště v čajovně aidě je úžasná. cigarety mi nevaděj, semo tamo si taky nějakou šoupnu. pokud jde o tykání, hospodským netykám, pokud oni netykají mě, což často nebývá... |
16.01.2008 21:20
dlouhátlustáčára
|
Já nejsem z Prahy, mám svá oblíbená místa na svém území a cigaretový kouř mi vadí , tudíž vyhledávám místa tohoto produktu prostá a co se týče hudby,jsem velmi vybíravá a hluk moc nemusím, jelikož jej ve svém povolání mám až nadmíru :-) |
16.01.2008 22:55
Pomerančová
|
Obědvám několikrát týdně U Kohoutka nebo ve Favole - tam berou stravenky totiž. Ovšem ani jedno není v Praze. V Praze znám a mám ráda Černou kočku, STS Chvojkovice Brod a Exit.. Aida je taky fajn. A v divadelním klubu divadla Kolowrat to taky není špatný stejně jako v Jeruzalému u Jindřišský věže.
(No to už stačí, teď vypadám jako hospodský povaleč a při tom jsem spíše kavárenský - miluju kavárny :-)
Cigarety mi nevaděj, ale moje astma občas protestuje - to ho pak beru na čerstvý vzduch. Nadměrný hluk mi vadí.
S hospodskými si netykám, ani tam kam chodím na oběd, výjimkou byla kamarádka u které jsem si kdysi přivydělávala jako servírka.
|
17.01.2008 09:19
kalais
|
kdybych měla jmenovat oblíbený kavárny a hospody, asi bysme tu byli do aleluja
a stejné je to i s neoblíbenými, těch je taky docela dost
|
17.01.2008 10:47
Gossen
|
1. sts chvojkovice-brod, sekaninova 56, Praha 2
2. starouš desítka, v případě indispozice matonka+piccolo
3. nejím
4. o hudbě, poezii a výtvarném umění s kolegy umělci *
5. pokud je to rock a nenutí mě řvát na spolustolovníky, nevadí
6. nehraju
7. výčepák milan je v pohodě, holky barmanky svěží, svižné a pohledné, lokál dvoupatrový, útulný
8. jednou týdně, vždy ve čtvrtek, od 19.00
9. tykám
* pochopitelně kecám, prostě plkám s kamarádama o čemkoliv, v takových chvílích je každé téma životní... |
17.01.2008 11:21
stanislav
|
Gossene, minules nás dokonce okřiknul, když jsme se Zborou hovořili o poezii... a velmi zasvěceně.... budete tam dnes večír? |
17.01.2008 11:26
Gossen
|
stanislav napsal(a): Gossene, minules nás dokonce okřiknul, když jsme se Zborou hovořili o poezii... a velmi zasvěceně.... budete tam dnes večír? dnes večír patrně beze mne, ale ještě nevím jistě... ovšem pišta, lumig a zbora jistě dorazí... jak danuwanaalihii či další lukátkové netuším...
ad okřiknutí: já se bál abyste nezačali recitovat... :-) |
17.01.2008 11:47
Pomerančová
|
Gossen napsal(a): ad okřiknutí: já se bál abyste nezačali recitovat... :-) recitovat poezii je krasne a uslechtile prece!;-) |
17.01.2008 11:49
Lee
|
Záleží, proč tam jdu. Třeba na večeři ve dvou mě v mým oblíbeným nonstopu pořádně sere, když nám k brambůrkům s pivem všichni kouří pod nos a přímo do ucha hlasitě z repráků řvou kabáti.
Jinak hospodské hry hraju samozřejmě ráda! |
stanislav
|
Pomerančová napsal(a):
Gossen napsal(a): ad okřiknutí: já se bál abyste nezačali recitovat... :-) recitovat poezii je krasne a uslechtile prece!;-) souhlasím, i když ne příliš přesvědčivě... |
Lee
|
Jo, kromě brambůrků jsou tam ještě křupky. Jsou levnější a já je mám radši, ale když večeře, tak se přece neškudlí!
|
17.01.2008 11:51
Lee
|
Hluk mi nevadí, pokud je to ovšem Malér.
|
17.01.2008 11:58
stanislav
|
jinak já možná dnes do chvojkovic pudu, mám sice spicha se zanzulí z totemu a naše dětičky jako si budou hrát, ale do pozdních večerních hodin asi těžko... :o)) |