Názory |
21.12.2007 10:30
stanislav
|
Pomerančová napsal(a): stanislav napsal(a): dědu mráze si strč za klobouk... my katolíci máme ježíška... predstava dedy mraze za kloboukem me ponekud vylekala... nenech se vylekávat. jsem jen chtěl miirdáse mírně poučit, že tahat sem, do naší krásný střední evropy, nějaký východňárský mýty, že je to zhůvěřilost... :o)) |
21.12.2007 10:33
Pomerančová
|
stanislav napsal(a): Pomerančová napsal(a): stanislav napsal(a): dědu mráze si strč za klobouk... my katolíci máme ježíška... predstava dedy mraze za kloboukem me ponekud vylekala... nenech se vylekávat. jsem jen chtěl miirdáse mírně poučit, že tahat sem, do naší krásný střední evropy, nějaký východňárský mýty, že je to zhůvěřilost... :o)) no, ale zase dostat darky i od jeziska i od dedy mraze.. a kdyby s epridal i santa, ta italska baba a finskej nevim co... to by byly vanoce k nezapomenuti! :_)
|
21.12.2007 10:36
stanislav
|
dárky, to je jen takovej bonus, základem je slunovrat... a konec tmy... :o)))) |
21.12.2007 10:38
Pomerančová
|
stanislav napsal(a): dárky, to je jen takovej bonus, základem je slunovrat... a konec tmy... :o)))) to je moudre! :-) |
21.12.2007 11:17
Pomerančová
|
neco k slunovratu: http://www.tantra.cz/zajimavosti/slunovrat.html |
21.12.2007 12:08
stanislav
|
http://www.youtube.com/watch?v=3KiAvmzcZbg |
21.12.2007 12:10
stanislav
|
docela vostrý vídeo.... :o)))))))))))))))) |
21.12.2007 12:43
KurikajKupka
|
stanislav napsal(a): dědu mráze si strč za klobouk... my katolíci máme ježíška... jo ! midraši, tak to je |
21.12.2007 13:54
Pomerančová
|
stanislav napsal(a): docela vostrý vídeo.... :o)))))))))))))))) to teda jo! :_) |
21.12.2007 14:27
miirdas
|
stanislav napsal(a): dárky, to je jen takovej bonus, základem je slunovrat... a konec tmy... :o)))) viděl bych to opačně:)) |
21.12.2007 14:43
Lee
|
miirdas napsal(a): stanislav napsal(a): dárky, to je jen takovej bonus, základem je slunovrat... a konec tmy... :o)))) viděl bych to opačně:)) dárky dárky dárky |
21.12.2007 14:50
Pomerančová
|
Lee napsal(a): miirdas napsal(a): stanislav napsal(a): dárky, to je jen takovej bonus, základem je slunovrat... a konec tmy... :o)))) viděl bych to opačně:)) dárky dárky dárky co mat efurt s tema darkama? jeste je nemam nakoupeny, sakra! :_) |
21.12.2007 15:08
KurikajKupka
|
Ach jo! Ježíšek byl chudý...proto dám letos otcoj ponožky |
21.12.2007 15:09
stanislav
|
KurikajKupka napsal(a): Ach jo! Ježíšek byl chudý...proto dám letos otcoj ponožky kurva, to mě vzrušuje!!!! :o) |
21.12.2007 15:12
KurikajKupka
|
stanislav napsal(a): KurikajKupka napsal(a): Ach jo! Ježíšek byl chudý...proto dám letos otcoj ponožky kurva, to mě vzrušuje!!!! :o) tak to ti stačí fakt málo :-D |
21.12.2007 15:18
stanislav
|
KurikajKupka napsal(a): stanislav napsal(a): KurikajKupka napsal(a): Ach jo! Ježíšek byl chudý...proto dám letos otcoj ponožky kurva, to mě vzrušuje!!!! :o) tak to ti stačí fakt málo :-D to je fakt. se nedá svítit... hehe |
21.12.2007 15:18
miirdas
|
KurikajKupka napsal(a): stanislav napsal(a): KurikajKupka napsal(a): Ach jo! Ježíšek byl chudý...proto dám letos otcoj ponožky kurva, to mě vzrušuje!!!! :o) tak to ti stačí fakt málo :-D hehe, a máš natrvalo status nenáročného uživatele:)) |
21.12.2007 15:21
stanislav
|
miirdas napsal(a): KurikajKupka napsal(a): stanislav napsal(a): KurikajKupka napsal(a): Ach jo! Ježíšek byl chudý...proto dám letos otcoj ponožky kurva, to mě vzrušuje!!!! :o) tak to ti stačí fakt málo :-D hehe, a máš natrvalo status nenáročného uživatele:)) a co jako? se z toho nezakuckej, slaďouši... :o) |
21.12.2007 15:27
miirdas
|
stanislav napsal(a): miirdas napsal(a): KurikajKupka napsal(a): stanislav napsal(a): Ku
rikajKupka napsal(a): Ach jo! Ježíšek byl chudý...proto dám letos otcoj ponožky kurva, to mě vzrušuje!!!! :o) tak to ti stačí fakt málo :-D hehe, a máš natrvalo status nenáročného uživatele:)) a co jako? se z toho nezakuckej, slaďouši... :o) se jen tak nezakuckám, až si přečteš tu vánoční prasárnu, co právě vyrábim, teprva poznáš, co je kuckání:))) |
21.12.2007 15:49
stanislav
|
Miirdo, takovej mladej a už tak dekadentní, to neni hezký! Kdybys radši do lesa zašel nasypat jelínkům a sýkorkám, místo tý tvý poézije!!!! |