Názory |
20.12.2007 10:16
Lee
|
miirdas napsal(a): Lee napsal(a): když otáčíš kolečem v kufru.. není důvod, proč neotáčet kufrem kolem kolečka... a kdo pak bude otáčet tebou?? právě že nikdo, když se bude otáčet kufr... doteď se všichni, když chtěli nastavit kód na kufru, museli kolem něj otáčet... teď se otáčí kufr a ty jsi v klidu.. to je právě to geniální... žena Pomerančová Ti to jistě brzy vysvětlí |
20.12.2007 13:50
Pomerančová
|
Lee napsal(a): miirdas napsal(a): Lee napsal(a): když otáčíš kolečem v kufru.. není důvod, proč neotáčet kufrem kolem kolečka... a kdo pak bude otáčet tebou?? právě že nikdo, když se bude otáčet kufr... doteď se všichni, když chtěli nastavit kód na kufru, museli kolem něj otáčet... teď se otáčí kufr a ty jsi v klidu.. to je právě to geniální... žena Pomerančová Ti to jistě brzy vysvětlí ano, jen co to sama pochopim :-) (my geniove casto zustanem nepochopeni - i sami sebou ;-) |
20.12.2007 13:51
stanislav
|
s tim kufrem je to nad mé možnosti chápat... |
20.12.2007 13:58
Lee
|
Tak já už taky nevím co tím Pomerančová chtěla říct!
|
20.12.2007 14:03
Pomerančová
|
kdyz ani moudra Lee nevi, kdo potom? tak na to potichu zapomeneme. reknu Vam neco jineho. treba ze mi v kancelari hori sviocka s vuni eukalyptu. ze se mi chce spat. a ze v dortu, ktery roznasela nase sekretarka byl bilomodry papir. nejedly. a nas kocour jde zitra na ockovani.... tak :_) |
20.12.2007 14:13
stanislav
|
džízys boris cvek!
 |
20.12.2007 14:19
Lee
|
z kocoura se pomalu stává celebrita...
|
20.12.2007 19:14
KurikajKupka
|
stanislav napsal(a): džízys boris cvek!  a udělej tohle s obrázkem Muhammada, na to nemáš co ? Nechte ho bejt, kurva ! To je furt srandy na Ježíšův účet ...
ehm
Přijde Ježiš do hospody a sedne si, vrchní mu říká :
"Tady si nesedej, tady seděj štamgasti, vykopou tě."
Pak přijdou štamgasti, slepej, hluchej a cikán, nechají Ježíše kupodivu sedět mezi nimi a Ježiš zato učiní zázraky, sáhne na slepého:
"Já vidím," zakřičí vesele
Sáhne na hluchého :
"Já slyším ," zakřičí radostně
Pak se rukou přiblíží k cikánovi a ten zařve :
"Na mě nesahej ,ty pičo, já mam invalidní důchod!" |
20.12.2007 20:06
stanislav
|
já si z ježíška prču nedělám, já ho mám rád. Boris Cvek je křesťan zapálenej. tohle mu vyved nějakej "CYNYK" na totemu.cz...
já se na ježíška těšim. až příde s dárkama pod jolku... prej mi dá tramvajenkový kupony řikal. abych nemusel utrácet. |
21.12.2007 08:56
Lee
|
stanislav napsal(a): já se na ježíška těšim. až příde s dárkama pod jolku...
jo jo, ježíšek je jednoznačně dobrej. |
21.12.2007 09:23
miirdas
|
Lee napsal(a): stanislav napsal(a): já se na ježíška těšim. až příde s dárkama pod jolku...
jo jo, ježíšek je jednoznačně dobrej. já si raději potykám s dědou mrázem ten je lepčí |
21.12.2007 10:26
stanislav
|
dědu mráze si strč za klobouk... my katolíci máme ježíška... |
21.12.2007 10:28
Pomerančová
|
stanislav napsal(a): dědu mráze si strč za klobouk... my katolíci máme ježíška... predstava dedy mraze za kloboukem me ponekud vylekala... |
21.12.2007 10:30
stanislav
|
Pomerančová napsal(a): stanislav napsal(a): dědu mráze si strč za klobouk... my katolíci máme ježíška... predstava dedy mraze za kloboukem me ponekud vylekala... nenech se vylekávat. jsem jen chtěl miirdáse mírně poučit, že tahat sem, do naší krásný střední evropy, nějaký východňárský mýty, že je to zhůvěřilost... :o)) |
21.12.2007 10:33
Pomerančová
|
stanislav napsal(a): Pomerančová napsal(a): stanislav napsal(a): dědu mráze si strč za klobouk... my katolíci máme ježíška... predstava dedy mraze za kloboukem me ponekud vylekala... nenech se vylekávat. jsem jen chtěl miirdáse mírně poučit, že tahat sem, do naší krásný střední evropy, nějaký východňárský mýty, že je to zhůvěřilost... :o)) no, ale zase dostat darky i od jeziska i od dedy mraze.. a kdyby s epridal i santa, ta italska baba a finskej nevim co... to by byly vanoce k nezapomenuti! :_)
|
21.12.2007 10:36
stanislav
|
dárky, to je jen takovej bonus, základem je slunovrat... a konec tmy... :o)))) |
21.12.2007 10:38
Pomerančová
|
stanislav napsal(a): dárky, to je jen takovej bonus, základem je slunovrat... a konec tmy... :o)))) to je moudre! :-) |
21.12.2007 11:17
Pomerančová
|
neco k slunovratu: http://www.tantra.cz/zajimavosti/slunovrat.html |
21.12.2007 12:08
stanislav
|
http://www.youtube.com/watch?v=3KiAvmzcZbg |
21.12.2007 12:10
stanislav
|
docela vostrý vídeo.... :o)))))))))))))))) |