Téma #687
Autor:KurikajKupka
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:18.12.2007 17:09
Počet návštěv:3020
Počet názorů:113

Jak se těšítě na Ježíš(e)ka ??
Tento čas je pro Kupku požehnáním, přejí se jak nikdy, dostane dárky, odpočine od studia a donese oblečení a plyšáky, které již neupotřebí do nedaleké charity...

Všechno je krásnější a začíná milovat lidi jako své bratry a sestry. Tímto přeju všem pisalům Veselé Vánoce a hodně zdaru do nového roku, nápady a nechť vás múzy nevopouštějí ...

Názory
18.12.2007 17:30
stanislav
já se na nic netěším. zrovna mám zas krizi. chvilku se starám o dítě a už bych jen spal a spal... a spal... mám spací období a nemůžu, když jsem ten hlídač děcka... ech...
18.12.2007 17:32
KurikajKupka
stanislav napsal(a):
já se na nic netěším. zrovna mám zas krizi. chvilku se starám o dítě a už bych jen spal a spal... a spal... mám spací období a nemůžu, když jsem ten hlídač děcka... ech...
vzmuž se stanislave, vzmuž se :)
18.12.2007 17:34
stanislav
to se ti řekne, ale když já jsem ouplně grogy... jsem jako několik dní odpočíval, abych se zas hned hroutil, jen co něco musim, nemám ještě formu.... bych jen spal a spal... a na všecko sral... jenže ono to nejde... 
18.12.2007 17:53
KurikajKupka
stanislav napsal(a):
to se ti řekne, ale když já jsem ouplně grogy... jsem jako několik dní odpočíval, abych se zas hned hroutil, jen co něco musim, nemám ještě formu.... bych jen spal a spal... a na všecko sral... jenže ono to nejde...

právě - to je to, nejde to, takže musíš, naspíš se dost až budeš v truhle
18.12.2007 19:01
stanislav
no. pustil jsem synovi Ferdu na dvd a lehce si zas odfouk, ale ono to věčný "tati, tati" je dost úmorný, teď si prej zas mám připravit sešívačku, zas něco kutí.... ono by to bylo oukej, jenže my schizofrenici máme dost často vybitý baterky, a pak je všecko stokrát náročnější vydržet než normálně... normálně je to pohoda si hrát...
18.12.2007 19:14
stanislav
teď mi Stáník řiká, jaký jsou záhady v jeskyni: "tyto dveře na obrázku měly být dávno ukryté pod zemí, dejte si pozor na oči hledící ve tmě, jeskyně je vážně děsivá...." ech... 

..... ale trápení je u konce, přišla zrovna kamarádka Alena a já mám po starostech... takže se zas vracím do relativně provozuschopného stavu.... hehehehehe
18.12.2007 19:37
Pomerančová
stanislav napsal(a):
.... bych jen spal a spal...
to mam dneksa podobny, skoro zacinam premyslet, jestli nejsem medved
18.12.2007 19:39
stanislav
Pomerančová napsal(a):
stanislav napsal(a):
já už pookřál. trošku. Alena je zázrak, už něco vaří, hraje si se synem a já mám zas bene... ona ta synova energie, to je vražedný... :o)))) 
18.12.2007 19:49
Pomerančová
stanislav napsal(a):
Pomerančová napsal(a):
stanislav napsal(a):
já už pookřál. trošku. Alena je zázrak, už něco vaří, hraje si se synem a já mám zas bene... ona ta synova energie, to je vražedný... :o)))) 
deti jsou neco jako perpetuum mobile totiz :-)

a torchu vanocni atmosfery navrch: http://www.stream.cz/video/39/21855-nejlepsi-vanocni-videoklipy

Kurikaj: tobe taky stastne a vesele :-)
18.12.2007 19:53
stanislav
Pomerančová napsal(a):
stanislav napsal(a):
Pomerančová napsal(a):
stanislav napsal(a):
deti jsou neco jako perpetuum mobile totiz :-)

a torchu vanocni atmosfery navrch: http://www.stream.cz/video/39/21855-nejlepsi-vanocni-videoklipy

Kurikaj: tobe taky stastne a vesele :-)
pohodička.... :o)
18.12.2007 19:56
stanislav
http://www.novinky.cz/clanek/129156-cesi-jsou-jednim-z-nejpesimistictejsich-naro
du-v-evrope.html
18.12.2007 20:01
Pomerančová
otazka je, jeslti je to pesimismus, nebo zkusenosti...
18.12.2007 20:30
miirdas
já se na ježíše těším velmi, obdivuju toho pána. závidím mu ten věky nepošramocený dizajn, asi se také nechám přibít ke kříži.
18.12.2007 20:31
modrý Wopi
18.12.2007 20:32
modrý Wopi
miirdas napsal(a):
já se na ježíše těším velmi, obdivuju toho pána. závidím mu ten věky nepošramocený dizajn, asi se také nechám přibít ke kříži.
tobě by to nepomohlo :-P
18.12.2007 20:38
stanislav
Miirdasi, až budeš mít náladu na nápodobu džízyse, přiď, se synem potřebujem někoho, na kom by se daly testovat šavle a jiný zbraně, s tim křížem to je už nuda...
18.12.2007 20:49
miirdas

stanislav napsal(a):
Miirdasi, až budeš mít náladu na nápodobu džízyse, přiď, se synem potřebujem někoho, na kom by se daly testovat šavle a jiný zbraně, s tim křížem to je už nuda...
joj, šavličky, mňamka, hlásím se dobrovolně:))
18.12.2007 21:15
Pomerančová
a jeste trochu vanoc....
http://youtube.com/watch?v=Zv0_9IGWFvQ&feature=related
18.12.2007 21:17
modrý Wopi
miirdas napsal(a):
18.12.2007 21:51
miirdas

modrý Wopi napsal(a):
miirdas napsal(a):
něco na ten způsob mi napadlo
ále

[ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)