Názory |
18.11.2007 21:01
Rajmund
|
stanislav napsal(a): pust se té diety... a napapej se obrázku... :o) Cholesterol a ledvinové kameny na Tebe, neznabohu..hudry hudry huš! |
18.11.2007 21:27
modrý Wopi
|
Rajmund napsal(a): Ani nevíš, jak jsi na člověka, který drží nucenou dietu, krutý. Promiň. |
19.11.2007 13:00
kastel
|
Kačenku i bobra. |
19.11.2007 13:12
Charlien
|
Kačenku miluju:-) |
20.11.2007 22:15
Monty
|
Mám tři kachničky, českou, americkou a pekelnou s rohama.
Parníček žádnej, parníčky stojej za hovno. |
21.11.2007 10:53
Aki
|
já teda preferuju jednoznačně kačenky... lízání parníku mě vůbec nebere... :o)) |
21.11.2007 10:58
stanislav
|
Aki napsal(a): já teda preferuju jednoznačně kačenky... lízání parníku mě vůbec nebere... :o)) tomuhle se smát může jen totální kripl, sorry... |
21.11.2007 11:05
Aki
|
stanislav napsal(a): Aki napsal(a): já teda preferuju jednoznačně kačenky... lízání parníku mě vůbec nebere... :o)) tomuhle se smát může jen totální kripl, sorry... to je fajn, že nejsi totální kripl :o) |
21.11.2007 11:08
stanislav
|
můžu bejt zas totální kripl přes něco jinýho, to se jaksi nedá vyloučit... :o) |
21.11.2007 11:13
Shari
|
já mám nejradši kočičkyyy!!!!
heč :) |
21.11.2007 11:17
Monty
|
stanislav napsal(a): Aki napsal(a): já teda preferuju jednoznačně kačenky... lízání parníku mě vůbec nebere... :o)) tomuhle se smát může jen totální kripl, sorry... Hele, Stanislave, jako byvší Günter bys mohl vědět, že tento germanismus se používá při docela jinejch příležitostech... aspoň dle mého jazykového jemnocitu... |
21.11.2007 11:27
stanislav
|
no. teď jsem zas za recepčního v hodinovém hotelu, statný ukrajinec ročník 45 si pořídil pokoj pro sebe a návštěvu dámskou jen do odpůldne, počítám, že nepůjde o nějaký hraní v šach či co, já bych v tomhle se nerejpal, jsem taky jen člověk, že.... |
21.11.2007 11:32
Monty
|
stanislav napsal(a): no. teď jsem zas za recepčního v hodinovém hotelu, statný ukrajinec ročník 45 si pořídil pokoj pro sebe a návštěvu dámskou jen do odpůldne, počítám, že nepůjde o nějaký hraní v šach či co, já bych v tomhle se nerejpal, jsem taky jen člověk, že.... O hraní v šach asi nepůjde...
Je mi tě opravdu líto, vím jak jsi čistý a morální a nezkažený a jak tě milostné hrátky statného Ukrajince ročník 45 mocně pohoršuje.
Drž se! Můžeš se cestou z práce do hospody stavit v kostele u zpovědi! |
21.11.2007 11:35
stanislav
|
dnes se zpovídat nepůjdu, prd jsem hřešil... maximálně jsem tak poslal ve zprávě konvalinu doprdele a tady řekl vtipálkovi, že je kripl, to je houby... |
21.11.2007 11:40
Monty
|
stanislav napsal(a): dnes se zpovídat nepůjdu, prd jsem hřešil... maximálně jsem tak poslal ve zprávě konvalinu doprdele a tady řekl vtipálkovi, že je kripl, to je houby... Taky je teprv poledne... :o))) |
21.11.2007 11:48
stanislav
|
už se tu rojej kazašky a uzbekistánky... ale zas nehřešim... řikala Marie, že kolegyně L. hřeší už s druhym kazachem, ale že je vždy opustí, když jim dojdou prachy... :o))) sodoma gomora! |
21.11.2007 11:53
Monty
|
stanislav napsal(a): už se tu rojej kazašky a uzbekistánky... ale zas nehřešim... řikala Marie, že kolegyně L. hřeší už s druhym kazachem, ale že je vždy opustí, když jim dojdou prachy... :o))) sodoma gomora! No páni!
To tvoje pracoviště je úplný semeniště hříchu!!! :o)
|
21.11.2007 11:57
stanislav
|
Monty napsal(a): stanislav napsal(a): už se tu rojej kazašky a uzbekistánky... ale zas nehřešim... řikala Marie, že kolegyně L. hřeší už s druhym kazachem, ale že je vždy opustí, když jim dojdou prachy... :o))) sodoma gomora! No páni! To tvoje pracoviště je úplný semeniště hříchu!!! :o) to už holt tak ve světě chodí, že čistí jsou umístěni do hodinových hotelů a na jiná místa hříchu, aby odolávali... nehřešit v aseptickém prostředí neni pro profiky přes morálku... |
21.11.2007 13:41
stanislav
|
jo, teď mi teprve doteklo, proč se tu ti dva Kazaši prali, a proč se o to L. tak děsně zajímala... :o)))))))))))))) |
21.11.2007 16:14
Aki
|
stanislav napsal(a): no. teď jsem zas za recepčního v hodinovém hotelu, statný ukrajinec ročník 45 si pořídil pokoj pro sebe a návštěvu dámskou jen do odpůldne, počítám, že nepůjde o nějaký hraní v šach či co, já bych v tomhle se nerejpal, jsem taky jen člověk, že.... třeba si chtěj jenom pouštět ty kačenky :o))
a kriple mi klidně říkat můžeš... sice jsem zvyklejší spíš na "vola" nebo "boha" (většinou kombinace obojího - "bože ty seš ale vůl"), ale je to zase něco novýho a změny prej člověku občas prospějou :o) |