Téma #663
Autor:Rajmund
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:17.11.2007 19:39
Počet návštěv:1109
Počet názorů:58

Máte raději kačenku nebo parníček?
Já se tedy koupu ve vaně jenom s kačenkou.

Názory
18.11.2007 21:01
Rajmund
stanislav napsal(a):
pust se té diety... a napapej se obrázku... :o)
Cholesterol a ledvinové kameny na Tebe, neznabohu..hudry hudry huš!
18.11.2007 21:27
modrý Wopi
Rajmund napsal(a):
Ani nevíš, jak jsi na člověka, který drží nucenou dietu, krutý.
Promiň.
19.11.2007 13:00
kastel
Kačenku i bobra.
19.11.2007 13:12
Charlien
Kačenku miluju:-)
20.11.2007 22:15
Monty
Mám tři kachničky, českou, americkou a pekelnou s rohama.
Parníček žádnej, parníčky stojej za hovno.
21.11.2007 10:53
Aki
já teda preferuju jednoznačně kačenky... lízání parníku mě vůbec nebere... :o))
21.11.2007 10:58
stanislav
Aki napsal(a):
tomuhle se smát může jen totální kripl, sorry...
21.11.2007 11:05
Aki
stanislav napsal(a):
Aki napsal(a):
to je fajn, že nejsi totální kripl :o)
21.11.2007 11:08
stanislav
můžu bejt zas totální kripl přes něco jinýho, to se jaksi nedá vyloučit... :o)
21.11.2007 11:13
Shari
já mám nejradši kočičkyyy!!!!

heč :)
21.11.2007 11:17
Monty
stanislav napsal(a):
Aki napsal(a):
Hele, Stanislave, jako byvší Günter bys mohl vědět, že tento germanismus se používá při docela jinejch příležitostech... aspoň dle mého jazykového jemnocitu...
21.11.2007 11:27
stanislav
no. teď jsem zas za recepčního v hodinovém hotelu, statný ukrajinec ročník 45 si pořídil pokoj pro sebe a návštěvu dámskou jen do odpůldne, počítám, že nepůjde o nějaký hraní v šach či co, já bych v tomhle se nerejpal, jsem taky jen člověk, že.... 
21.11.2007 11:32
Monty
stanislav napsal(a):
no. teď jsem zas za recepčního v hodinovém hotelu, statný ukrajinec ročník 45 si pořídil pokoj pro sebe a návštěvu dámskou jen do odpůldne, počítám, že nepůjde o nějaký hraní v šach či co, já bych v tomhle se nerejpal, jsem taky jen člověk, že.... 
O hraní v šach asi nepůjde...
Je mi tě opravdu líto, vím jak jsi čistý a morální a nezkažený a jak tě milostné hrátky statného Ukrajince ročník 45 mocně pohoršuje.
Drž se! Můžeš se cestou z práce do hospody stavit v kostele u zpovědi!
21.11.2007 11:35
stanislav
dnes se zpovídat nepůjdu, prd jsem hřešil... maximálně jsem tak poslal ve zprávě konvalinu doprdele a tady řekl vtipálkovi, že je kripl, to je houby...
21.11.2007 11:40
Monty
stanislav napsal(a):
dnes se zpovídat nepůjdu, prd jsem hřešil... maximálně jsem tak poslal ve zprávě konvalinu doprdele a tady řekl vtipálkovi, že je kripl, to je houby...
Taky je teprv poledne... :o)))
21.11.2007 11:48
stanislav
už se tu rojej kazašky a uzbekistánky... ale zas nehřešim... řikala Marie, že kolegyně L. hřeší už s druhym kazachem, ale že je vždy opustí, když jim dojdou prachy... :o))) sodoma gomora!
21.11.2007 11:53
Monty
stanislav napsal(a):
už se tu rojej kazašky a uzbekistánky... ale zas nehřešim... řikala Marie, že kolegyně L. hřeší už s druhym kazachem, ale že je vždy opustí, když jim dojdou prachy... :o))) sodoma gomora!
No páni!
To tvoje pracoviště je úplný semeniště hříchu!!! :o)
21.11.2007 11:57
stanislav
Monty napsal(a):
stanislav napsal(a):
No páni! To tvoje pracoviště je úplný semeniště hříchu!!! :o)
to už holt tak ve světě chodí, že čistí jsou umístěni do hodinových hotelů a na jiná místa hříchu, aby odolávali... nehřešit v aseptickém prostředí neni pro profiky přes morálku...
21.11.2007 13:41
stanislav
jo, teď mi teprve doteklo, proč se tu ti dva Kazaši prali, a proč se o to L. tak děsně zajímala... :o))))))))))))))
21.11.2007 16:14
Aki
stanislav napsal(a):
třeba si chtěj jenom pouštět ty kačenky :o))

a kriple mi klidně říkat můžeš... sice jsem zvyklejší spíš na "vola" nebo "boha" (většinou kombinace obojího - "bože ty seš ale vůl"), ale je to zase něco novýho a změny prej člověku občas prospějou :o)
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)