Téma #661 |
Autor: | Epicure |
Fórum: |
Datum publikace: | 17.11.2007 12:09 |
Počet návštěv: | 1691 |
Počet názorů: | 61 |
Co takhle vydat zlatý výběr literry? |
Tak mě napadlo, že by vůbec nebylo od věci uspořádat jakýsi sborník děl z Literry. Samozřejmě jen těch, která by stála za to, což by šlo vybrat formou ,,soutěže". Pokud by jste do toho chtěli jít a měli chuť, pište náměty a názory a hlavně i způsob, jakým bychom to mohli provést. Jako nejlepší se mi prozatím jeví využití služeb knihovnicka.cz, kde nabízí třeba i distribuci, ale ostatním návrhům se nebráním. A taky by chtělo promyslet, jak to financovat, protože jsem student a navíc student, co je chudší než kostelní myš, takže tisk bych sám neutáhl...Co vy na to? |
|
Názory |
22.11.2007 23:54
Monty
|
stanislav napsal(a): a hlavně už vim, jak se jmenuje: Nozima... Nozima s velkejma kozima? :o) |
22.11.2007 23:57
stanislav
|
Monty napsal(a): stanislav napsal(a): a hlavně už vim, jak se jmenuje: Nozima... Nozima s velkejma kozima? :o) ne, je velmi souměrná, nic nepřebejvá, ničeho neni zas málo, hezoučká jak vobrázek... meditovala, jestli mi připomíná číňanku, já na to, že spíš tedy íránku, ale nejvíc ze všeho uzbekistánku... hehe |
22.11.2007 23:59
Monty
|
stanislav napsal(a): Monty napsal(a): stanislav napsal(a): a hlavně už vim, jak se jmenuje: Nozima... Nozima s velkejma kozima? :o) ne, je velmi souměrná, nic nepřebejvá, ničeho neni zas málo, hezoučká jak vobrázek... meditovala, jestli mi připomíná číňanku, já na to, že spíš tedy íránku, ale nejvíc ze všeho uzbekistánku... hehe Jestli unese dvacet kilo za krkem, ber ji, Stáník už dneska fňukal, že potřebuje ještě jednu záložní matku... |
23.11.2007 00:00
stanislav
|
no, milá ženo, s tim moc nepočítej, já na ženy zas tak hrr nejsem. napsat úkol, to jo, pohovořit, taky, ale dál bych to nehrnul... :o)) |
23.11.2007 00:03
Monty
|
stanislav napsal(a): no, milá ženo, s tim moc nepočítej, já na ženy zas tak hrr nejsem. napsat úkol, to jo, pohovořit, taky, ale dál bych to nehrnul... :o)) ...protože mi to děláš naschvál.
Bys mohl hrnout oběma rukama, kdybys chtěl! :o) |
23.11.2007 00:07
stanislav
|
dobře, příště ji vemu večír do restauránu, až budu mít denní, když jinak nedáš... hehehehe |
23.11.2007 00:20
Monty
|
stanislav napsal(a): dobře, příště ji vemu večír do restauránu, až budu mít denní, když jinak nedáš... hehehehe Ale jestli ji chceš brát do nějaký luxusky, tak nepočítej, že ti pak proplatím účet!
Hezky do lidovky! :o)))
A když to bude na dobrý cestě, i dáreček k Ježíšku ti pro ní obstarám... pokud teda Uzbeci věřej na Ježíška... |
23.11.2007 00:31
stanislav
|
Monty napsal(a): stanislav napsal(a): dobře, příště ji vemu večír do restauránu, až budu mít denní, když jinak nedáš... hehehehe Ale jestli ji chceš brát do nějaký luxusky, tak nepočítej, že ti pak proplatím účet! Hezky do lidovky! :o))) A když to bude na dobrý cestě, i dáreček k Ježíšku ti pro ní obstarám... pokud teda Uzbeci věřej na Ježíška... náboženství jsme už probrali, proti mýmu katolictví nic nenamítá, že prej panenka Mária, že je to fajn, a jak jsme probírali ty jídeláky, tak jsme špekulovali, kde je levně, neni nějaká přehnaně noblesní, studentka, no. jsem jí nabulíkoval, že v Praze je nebezpečno, sama to potvrdila, protože jedna uzbekistánka se ztratila a už tři dni po ní pátraj, takže musim s ní, kdyby někam chtěla... |
23.11.2007 00:34
Monty
|
stanislav napsal(a): náboženství jsme už probrali, proti mýmu katolictví nic nenamítá, že prej panenka Mária, že je to fajn, a jak jsme probírali ty jídeláky, tak jsme špekulovali, kde je levně, neni nějaká přehnaně noblesní, studentka, no. jsem jí nabulíkoval, že v Praze je nebezpečno, sama to potvrdila, protože jedna uzbekistánka se ztratila a už tři dni po ní pátraj, takže musim s ní, kdyby někam chtěla... Týýýý jo, ty jsi liška podšitá!
A pak že nehrneš! :o))) |
23.11.2007 00:37
stanislav
|
to vona, já nic. já jsem v tom nevinně.... vona mi sem chodí s náměty... :o))))))))))) |
23.11.2007 00:49
Monty
|
stanislav napsal(a): to vona, já nic. já jsem v tom nevinně.... vona mi sem chodí s náměty... :o))))))))))) To se musí podporovat!
Dyť to je úplnej námět na román... jednomu se vrací láska po letech z basy, druhýmu přijíždí z dalekého Uzbekistánu a jakkoli se zpočátku zdálo, že šťastné konce jsou v nedohlednu, nakonec všichni svorně jedli, pili, se veselili a dobrou vůli spolu měli!
Takzvanej happyend! :o))) |
23.11.2007 00:56
stanislav
|
ty hele, zas tak moc nefabuluj.... já na nějaký románky nejsem ani málo energeticky vyladěn... :o)))
ale teď jsem si pustil ňáký pankáče, Uzbekistánka za chvilku příde si zamejlovat domu, hezky mi to tu utíká, a vo to jde... :o))) |
23.11.2007 01:29
stanislav
|
ale člověče, teď si tady zas cosi vyřizovala, švitořila, o jejich náboženskejch zvycích, jak tančej dokolečka při rovnodennosti, nějaký předislámský tradice, o Samarkandu, Taškentu, vocamcaď je, no, moh jsem na ní zas voči nechat.... prej má nějakou libanonskou babičku.... a tak vůbec, je to občerstvující, tahle holka tady... :o))) |
23.11.2007 01:37
stanislav
|
tohle divadlo v Taškentě prej stavěli japonský zajatci, se člověk dozví věcí...
 |
23.11.2007 02:02
stanislav
|
se narodila 17.9.1985, si to sem jen tak písnu, protože to následně prokoumám pochopitelně... :o)) |
23.11.2007 05:36
stanislav
|
se mi zdá, že uzbekistánka je občerstvující až moc, mě probudila v pět, ona si přehodila nějak asijský a naše časy... ale slušelo jí to i v tak brzkejch ranních hodinách... má moc pěkný vlasy. dlouhý mj. |
23.11.2007 08:31
stanislav
|
Wopi, už tu na tě čeká, ani ho nebudu zprovozňovat, abych se do něj náhodou nezamiloval.... :o))
 |
23.11.2007 08:45
stanislav
|
no, tak uzbekistánka je 5 NOC... výmluvní, talentovaní k duchovním uměnám, pod příznačnou jiskrnou řečí se skrývají temné hlubiny, dokáží spřádat pavučiny lživé fantazie stejně dobře jako promlouvat moudře a pravdivě... kombinují duchovní moudrost se zvířecí smyslností tak intenzivně jako žádné jiné znamení.... svůj šarm, jasnou mysl a navíc lstivého ducha propůjčeného opicí (znamení budoucnosti) - to vše využijí lidé noci k dosažení svých tužeb.... fíha... :o)))) |
23.11.2007 09:20
Diotima
|
vkus je hodně subjektivní a lidé podléhají momentální módním trendům |
23.11.2007 11:22
Monty
|
stanislav napsal(a): no, tak uzbekistánka je 5 NOC... výmluvní, talentovaní k duchovním uměnám, pod příznačnou jiskrnou řečí se skrývají temné hlubiny, dokáží spřádat pavučiny lživé fantazie stejně dobře jako promlouvat moudře a pravdivě... kombinují duchovní moudrost se zvířecí smyslností tak intenzivně jako žádné jiné znamení.... svůj šarm, jasnou mysl a navíc lstivého ducha propůjčeného opicí (znamení budoucnosti) - to vše využijí lidé noci k dosažení svých tužeb.... fíha... :o)))) Jestli jseš její tužba
ráda budu na vaší veselce družba... |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|