Téma #661
Autor:Epicure
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:17.11.2007 12:09
Počet návštěv:1695
Počet názorů:61

Co takhle vydat zlatý výběr literry?
Tak mě napadlo, že by vůbec nebylo od věci uspořádat jakýsi sborník děl z Literry. Samozřejmě jen těch, která by stála za to, což by šlo vybrat formou ,,soutěže". Pokud by jste do toho chtěli jít a měli chuť, pište náměty a názory a hlavně i způsob, jakým bychom to mohli provést. Jako nejlepší se mi prozatím jeví využití služeb knihovnicka.cz, kde nabízí třeba i distribuci, ale ostatním návrhům se nebráním. A taky by chtělo promyslet, jak to financovat, protože jsem student a navíc student, co je chudší než kostelní myš, takže tisk bych sám neutáhl...Co vy na to?

Názory
23.11.2007 11:22
Monty
stanislav napsal(a):
no, tak uzbekistánka je 5 NOC... výmluvní, talentovaní k duchovním uměnám, pod příznačnou jiskrnou řečí se skrývají temné hlubiny, dokáží spřádat pavučiny lživé fantazie stejně dobře jako promlouvat moudře a pravdivě...  kombinují duchovní moudrost se zvířecí smyslností tak intenzivně jako žádné jiné znamení....
svůj šarm, jasnou mysl a navíc lstivého ducha propůjčeného opicí (znamení budoucnosti) - to vše využijí lidé noci k dosažení svých tužeb.... 
fíha... :o)))) 
Jestli jseš její tužba
ráda budu na vaší veselce družba...
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)