Názory |
10.11.2007 20:45
stanislav
|
já slavil matčiny sedmdesátiny, napral si teřich a pak u ségry si s rodinou hovořil... s hluchym strejdou, to je supr domluva... na barikády se mi nechtělo, jsem lempl... dokonce jsem na to zapomněl, že je to dneska... |
10.11.2007 20:59
Mori
|
Jsem se tam byla podívat, a ano, děsivý to bylo |
10.11.2007 21:03
stanislav
|
Mori napsal(a): Jsem se tam byla podívat, a ano, děsivý to bylo jako jak? poliši to nestíhali? |
10.11.2007 21:04
stanislav
|
já akorát viděl svištět pár antonů, ale jak jsem na to zapomněl, tak mi to nedocvaklo, že to bude kvůli těm náckům... |
10.11.2007 21:07
Mori
|
stanislav napsal(a): Mori napsal(a): Jsem se tam byla podívat, a ano, děsivý to bylo jako jak? poliši to nestíhali? Ne, já prostě těžce nesu davy. Policajtů tam bylo jak malejch psů... a asi tak úplně nestíhali, pak tam svištěly taky nějaký sanitky |
10.11.2007 21:57
zelený Wopi
|
já viděl v TV, co zabavili náckům - pistoli, sekyru... fuj |
10.11.2007 22:05
stanislav
|
zelený Wopi napsal(a): já viděl v TV, co zabavili náckům - pistoli, sekyru... fuj já se na to radši ani nedíval, nějak jsem to uplně vypustil, nemám na to vůbec náladu... |
10.11.2007 22:42
stanislav
|
"Největší práci jsme měli se skupinou 300 neonacistů, která šla z Vysočan do centra. Šlo o velmi radikální skupinu, která byla ozbrojená různými zbraněmi. V Libni jsme je zajistili a nepustili dál, čímž jsme se vyhnuli hlavnímu konfliktu," řekl večer Právu jeden z těžkooděnců.
no jo, to ty antony vysvětluje docela dobře, tady u Palmovky... |
10.11.2007 22:58
Pišta_Hufnágl
|
Já tam nebyl, neb do dvou jsem operoval, pak jsem jel vyzvednout manželku a předpokládal jsem, že když už platím daně, tak bude v ulicích dost policistů, aby pozatýkali hovádka, co by se snažila hajlovat či nedejbože někomu ublížit......... |
10.11.2007 23:04
stanislav
|
http://vasinasi.blog.cz/0711/kojcice-zari-2007
já si dával u ségry rodinný fota na web, nějaký holý hlavy počítám jsou pro mladší borce. plus policie snad taky se neflákala... |
10.11.2007 23:05
stanislav
|
ale vůbec nechápu, že jsem na to uplně zapomněl. asi jsem nějakej přehlcenej svejma věcma a na ostatní dlabu... to není občansky zrovna oukej... |
10.11.2007 23:11
silent
|
nám tady pod oknama běhaly desítky anarchistů ve snaze dostat se k nějakým bosým hlavám, v čemž jim ale spolehlivě bránily desítky policistů. Nejvíc mě na tom dostalo, že to byly samý patnáctiletý a mladší děcka. To jsem tak nějak nečekala... |
10.11.2007 23:16
ataman
|
silent napsal(a): Nejvíc mě na tom dostalo, že to byly samý patnáctiletý a mladší děcka. To jsem tak nějak nečekala... to myslis patnactilety policisti? hruza :) |
10.11.2007 23:19
stanislav
|
policajti svý kámoše holý hlavy nenechaj nikdy votloukat... to se kámošum nedělá, nehledě na věk,.... |
10.11.2007 23:24
ataman
|
co sem videl v TV, tak par maskovanejch kluku u pravnicke fakulty pekne primackli jednoho takovyho vyzraneho plesouna (a ze tomu rozhodne nebylo patnact. to mozna spis tem klukum). dlasi plesaty pan utikal, az se za nim prasilo. zda se, ze antifa funguje jak ma |
11.11.2007 12:11
miirdas
|
ataman napsal(a): co sem videl v TV, tak par maskovanejch kluku u pravnicke fakulty pekne primackli jednoho takovyho vyzraneho plesouna (a ze tomu rozhodne nebylo patnact. to mozna spis tem klukum). dlasi plesaty pan utikal, az se za nim prasilo. zda se, ze antifa funguje jak ma to teda:( násilí z obou stran velmi duchaplná zábava
to už mi přišli legračnější kamarádi co si nakoupili za 7korunek pár kilo prasečích rypáčků v globusu a mrštili jim to na hlavičky to má aspoň ňákej šmrnc... ale i tak mi to z obou stran přijde dosti přidebilněné |
11.11.2007 13:10
Lumig
|
Byl jsem tam. Ne na dlouho.
Maislovka plna lidi, maxi chranena policii, pak se vsichni /a ze zlutych hvezd nalepeno na kabatech dost presunovali na Staromak - celkem dustojne...
V dobe srazu lebkounu u PF /15:00/ nikde nikdo, usti Parizske solidne zabarikadovane policii. antony a vse neustale vyjizdi - zrejme dilem pozatykat ci proverit ty ve Vysocanech, dilem zrejme jako ukazka sily na miste.
Co jsem pochopil z dalsich zprav, slo predevsim o to, ze jednu hlavni skupinu nepustili z Vysocan a druhak nemecke zdrzeli na hranicich az do vecera..
Co se tyce ochrany nahlasenych akci a zabraneni prichodu vetsiho poctu lebkounu - zafungovala policie skvele - jiste nebyt polopokryteckeho usili na posledni chvili a snad i maleho procitnuti "politiku" jiste by vse bylo jinak
Co se tyce aktivit anarchistu - nejak mne nemrzi ze druha strana pocitila jak to vypada, kdyz je to naopak.. |
11.11.2007 14:12
stanislav
|
Lumigova reportege zní docela povzbudivě... |
11.11.2007 14:23
stanislav
|
http://www.novinky.cz/krimi/policie-pri-nepokojich-v-praze-zadrzela-396-lidi_126
565_5fg3f.html
|
11.11.2007 14:23
stanislav
|
to je dost - 396 lidu... |