Názory |
03.11.2007 19:35
magie_esence
|
zelený Wopi napsal(a): doplňující otázka: používáte hlavu? :)) nejpohodlnější je nosit ji pod paží:-))))))))))))))))) |
03.11.2007 19:37
stanislav
|
zelený Wopi napsal(a): doplňující otázka: používáte hlavu? :)) za mě momentálně myslej jiný orgáni.... ať dělám, co dělám... ech... ženy ženy ženy, táhnou z lesa kmeny...
:o)))))))))))))))))) |
03.11.2007 19:42
magie_esence
|
Opravdu plodná diskuze...:-)tož dobrého večer přeji všem |
03.11.2007 19:47
Pomerančová
|
magie_esence napsal(a): Opravdu plodná diskuze...:-)tož dobrého večer přeji všem :-) take pekny vecer:_) |
03.11.2007 19:57
stanislav
|
no. je to plodný večer, hrál jsem teď zkamenělinu a syn mě vykopával, jakože on byl archeolog a já šéf vykopávka, velmi pěkná hra, doporučuji všem!!! |
03.11.2007 20:04
zelený Wopi
|
stanislav napsal(a): no. je to plodný večer, hrál jsem teď zkamenělinu a syn mě vykopával, jakože on byl archeolog a já šéf vykopávka, velmi pěkná hra, doporučuji všem!!! vykopávka seš, to je pravda :))))))))))))) |
03.11.2007 20:28
Pomerančová
|
stanislav napsal(a): no. je to plodný večer, hrál jsem teď zkamenělinu a syn mě vykopával, jakože on byl archeolog a já šéf vykopávka, velmi pěkná hra, doporučuji všem!!! a a neboli to vykopavani? :_)))) |
03.11.2007 21:13
Pišta_Hufnágl
|
S kosmodiskem se jdi bodnout... Raději nám řekni, koho slavného znáš:) |
03.11.2007 21:29
stanislav
|
Pišta_Hufnágl napsal(a): S kosmodiskem se jdi bodnout... Raději nám řekni, koho slavného znáš:) já znám Havla. jsem s nim důvěrnej. tuhle jsem ho kopnul do kotníku a on vykvik. trumfne mě jenyk? |
03.11.2007 21:32
Pišta_Hufnágl
|
Podle mýho trumfne. Když nadhodí šest spisovatelů, dva fotografy, skupinku novinářů a nádavkem přidá Špačka........ |
03.11.2007 21:35
stanislav
|
Špačka jsem shodil ze schodů, když jsem se onehdá kdysi ožral. tak mě to napadlo ho srazit, i když je to velmi milý člověk. řikám mu Láďo... |
03.11.2007 21:47
Pišta_Hufnágl
|
Tak to si nedovedu představit. To jsi takhle jednoho dne stál nahoře na schodech, on stoupal, a tys pravil "Já tě zdravím, Láďo, jak jde život, co žena, děti se nenudí, ne, no to je báječné, a když už o tom hovoříme, chtěl jsem se tě, samozřejmě neformálně, zeptat - co takhle kdybych tě srazil ze schodů, no ano, tady z těch co po nich zrovna jdeš, to víš, přece se nebudeme trmácet někam jinam, měj rozum..." a on řekl "Ale jistě, Stanislave, že jsi to neřekl dřív, já se tu courám celé dny, a ty nic, už jsem se skoro bál, že nechceš..." |
04.11.2007 03:04
stanislav
|
neřikal mi Stanislave, ale neformálně Stando, dycky mi dával největší prémie, když jsem pro něj dělal, dokonce mi sehnal služební vůz s šoférem - tehdy stříbrný volvo, když mě vezli z práce do pakárny, byli na mě laskavý, řikali, že jedem někam popít, ale odvezli mě na přijímací pavilon, byl jsem totálně vodvařenej, chcípal jsem a bylo to na mě vidět asi dosti dost, brečel jsem a trápil se moc vosudem světa, ještě to zkonzultovali s mejma rodičema, aby jako to neposrali, a pak Xena, žena známýho redaktora Práva a disidenta bejvalýho Saši Kramera, a Eva, spolupracovnice Ivana Vyskočila, známýho učitele dialogickýho jednání, spisovatele a herce, mě tam odvezli. jsem větší znalec všehomíra než Jenyk, co???? :o)))))))))))))) |
04.11.2007 03:17
stanislav
|
nebo ne větší, ale podobně vypatlanej.... :o)))))))))))))))))))) |
04.11.2007 07:58
jenyk_
|
...jsted nevdešcni, mate jeste cas do 12,00 diskutovaty,pak zmizi ze sveta tato podnetna, jak puvodne zamysleno, diskuse!!!!!! |
04.11.2007 08:11
stanislav
|
jenyk napsal(a): ...jsted nevdešcni, mate jeste cas do 12,00 diskutovaty,pak zmizi ze sveta tato podnetna, jak puvodne zamysleno, diskuse!!!!!! to je dobrá metoda, jak se zbavit plků, to ti chválim! |
04.11.2007 09:22
Pišta_Hufnágl
|
Stanislave jsem odzbrojen.... |
04.11.2007 09:28
stanislav
|
Pišta_Hufnágl napsal(a): Stanislave jsem odzbrojen.... jenyk by to už ale moh smáznout, ty kváky... :o))))))) |
04.11.2007 09:56
dadik
|
a já zas myslím, ať to tu visí co nejdýl...není marný |
04.11.2007 10:15
stanislav
|
dadik napsal(a): a já zas myslím, ať to tu visí co nejdýl...není marný surovče! |