Téma #636
Autor:Gossen
Fórum:
Otázky a odpovědi
Datum publikace:25.10.2007 12:17
Počet návštěv:2624
Počet názorů:109

Kdo chodil do Kladské?
Haló, haló... jak zjistila naše zpravodajská kancelář stassen, tři géniové publikující na serveru Literra navštěvovali stejnou základní školu! Ano, Lumig, stanislav i Gossen jsou absolventy tohoto výběrového ústavu!!! Je to jenom náhoda? Nebo je nás tu víc? A kam jste chodili na základku vy?

Počet úprav: 1, naposledy upravil(a) 'Gossen': 25.10.2007 12:20.

Názory
25.10.2007 12:34
Gossen
Shari napsal(a):
Gossen napsal(a):
já tři, jakutská, kladská a jeden rok slezská... :-)
to zni jak gulagy :)
ale výběrové! :-))))
Lumig

to zni jak gulagy :)[/quote]no dyt:-ú
Gossen
stanislav napsal(a):
kronika školy jest vskutku výživná!!!! :-))))
25.10.2007 12:38
stanislav
a choděj tam výtečný návštěvy do tý Kladský, samý pacifisti:
tohle je rok 2006

25.10.2007 12:38
Gossen
hele, kroftová a bošek ještě učej! :-)))
25.10.2007 12:40
stanislav
Gossen napsal(a):
hele, kroftová a bošek ještě učej! :-)))
Bošek byl můj třídní, řikali jsme mu pravítko, učil děti, jak vyčesávat z hlavy lupy a chytat to do novin, jsme se málem poblil tehdy.... :o)))
25.10.2007 12:40
Lumig
Gossen napsal(a):
stanislav napsal(a):
kronika školy jest vskutku výživná!!!! :-))))
notomegavyzivna! ha, priserne vymeny do Lipska - ke snidani cely pobyt ty salamy z prvniho dne - statecne jsem se jich nedotkl ani jednou:-ú
25.10.2007 12:41
stanislav

:o)))))))))))))))))))))))))))

Každým rokem se naše škola zapojuje do soutěže pražských i mimopražských základních, speciálních i mateřských škol ve sběru papíru. Pořadatelem této akce jsou České sběrné suroviny a.s. s generálním partnerem Nestlé Česko a.s.. Soutěž se koná pod záštitou Ministerstva životního prostředí, Středočeského kraje a Magistrátu hlavního města Prahy. Na tři vítězné školy čekají zajímavé a hodnotné ceny, které do soutěže věnují její partneři. Sběr probíhá vždy celý školní rok. Na naší škole je rozdělen do čtyř sběrových akcí (termíny lze nalézt na webu školy, žáci je mají vyvěšeny na třídních nástěnkách). Novinkou letošního ročníku je motivační program (zájezd na Kanárské ostrovy). Do slosování je zařazena každá škola, která ve školním roce nasbírá více než 30 000 kg papíru.

25.10.2007 12:42
Lumig
anoo, bosek pravitko! a kroftovka fajn
25.10.2007 12:45
Gossen
Mimořádné prázdniny od 8. do 27. 1. 1979 byly vyhlášeny pro silné mrazy, které způsobily kritickou situaci v národním hospodářství.

jéžiš to byla pohoda... :-))
25.10.2007 12:47
Gossen
hele, bošek je tam od 78ýho roku... to je neskutečný, třicet let na jedný škole... kroftová ještě dýl... já bych se zbláznil...
25.10.2007 12:47
Lumig
no to me poser - ze capkova vyhrala puskinuv pamatnik, to jo, ale ze sem dvakrat vyhral literarni soutez vod albatrosu, to nee:-/
25.10.2007 12:48
Lumig
Gossen napsal(a):
Mimořádné prázdniny od 8. do 27. 1. 1979 byly vyhlášeny pro silné mrazy, které způsobily kritickou situaci v národním hospodářství.

jéžiš to byla pohoda... :-))
No to byla!
25.10.2007 12:49
Gossen
no né, o mně taky píšou v kronice!

"Na počátku školního roku dva žáci onemocněli žloutenkou. Na škole byla proto zavedena přísná zdravotní opatření. "

25.10.2007 12:54
Lumig
Ale nepisou, ze jsem hned prvni tejden dostal poznamku s razitkem za ksichty co jsem delal na zastupkyni a ze si to ta krava pamatovala tak za to samy jsem zahajil reditelskou dutkou - ta samozrejme nebyla posledni:-ú
25.10.2007 12:55
stanislav
Gossen napsal(a):
no né, o mně taky píšou v kronice! "Na počátku školního roku dva žáci onemocněli žloutenkou. Na škole byla proto zavedena přísná zdravotní opatření. "
:o)))))))))))))))
25.10.2007 12:56
stanislav
dnes mě potěšila nejen debata o té krásné škole, ale to, že mi teď pošťačka přinesla balíček s dvěma krabkama cigaret, v hodnotě jedněch 74,- Kč, zadára pro znalce. tyhle balíčky mám rád, když pak nemusim do trafiky... :o))
25.10.2007 12:59
Gossen
stanislav napsal(a):
dnes mě potěšila nejen debata o té krásné škole, ale to, že mi teď pošťačka přinesla balíček s dvěma krabkama cigaret, v hodnotě jedněch 74,- Kč, zadára pro znalce. tyhle balíčky mám rád, když pak nemusim do trafiky... :o))
hele, já sem taky znalec??? :-)))
25.10.2007 12:59
stanislav

rok 1974, to je taky libový:

Síň bojových a revolučních tradic byla vytvořena pro zvýšení účinnosti politického působení v hodinách dějepisu a občanské nauky. Učebna slouží k slavnostním shromážděním, pionýrským slibům a podobně. Učitelka Kafková zajistila pro absolventy naší školy v jazykové škole na Národní třídě kurz, ve kterém budou pokračovat ve výuce německého jazyka.

25.10.2007 13:00
stanislav
Gossen napsal(a):
stanislav napsal(a):
hele, já sem taky znalec??? :-)))
ne, to chodí jen nám, co to testujeme, ale já se s nima nebavim, vyřizuje to jana, já to jen vyhulim... :o))
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)