Názory |
20.10.2007 13:02
kalais
|
narvah napsal(a): kalais: inu dobrá, tatro :) faktem je, že později jsem dopisy rukou už ani nepsal a divím se, že tobě jsem ještě rukou psal..
mám je schovaný i s knihou :)
všechny
tatra:)teď spíš...no co bych to spíš byla...co já vím |
20.10.2007 13:03
stanislav
|
slečna Wang, ročník 1981, já jim dycky koukám do pasů, abych se ubezpečil, že nejsou vymyšlený, že jsou úřady regostrovaný... :o)))) |
20.10.2007 13:03
stanislav
|
narvah napsal(a): st: jestli to stando nebylo naopak: do hostelu vešla asiatka a mně se vybavily čínské senzibilky :) ne. nejdřív jsem na to pomyslel, pak se to stalo. proč bych si to vymejšlel? nejsem uplně vůl... |
20.10.2007 13:04
narvah
|
kde je ten tvůj hostel stando? má to netovou adresu?
|
20.10.2007 13:05
narvah
|
kal: a seš teda těhotná nebo nejseš? jako že když si vyboulím břicho, tak taky vypadám jak těhotnej.. jako kdybys byla, tak by žádný veverky nejspíš nebyly (to je třeba říct narovinu a nelhat si do kapsy)..
|
20.10.2007 13:07
narvah
|
stanislav napsal(a): narvah napsal(a): st: jestli to stando nebylo naopak: do hostelu vešla asiatka a mně se vybavily čínské senzibilky :) ne. nejdřív jsem na to pomyslel, pak se to stalo. proč bych si to vymejšlel? nejsem uplně vůl... tě jenom zkouším stáňo.. jasně že sis nejdřív vybavil čínský senzibilky a pak se ve dveřích objevila Wang ročník 81 a s úsměvem požádala tou jejich směšnou angličtinou o pokoj.. |
20.10.2007 13:08
kalais
|
narvah napsal(a): kal: a seš teda těhotná nebo nejseš? jako že když si vyboulím břicho, tak taky vypadám jak těhotnej.. jako kdybys byla, tak by žádný veverky nejspíš nebyly (to je třeba říct narovinu a nelhat si do kapsy).. nejsem no, dalo mi docela práci to břichi vyboulit a nastavit se tak, aby to tak vypadalo;) ale nejsem. fakt.
no do kapsy si nelhat když je má někdo díratý |
20.10.2007 13:08
stanislav
|
narvah napsal(a): kde je ten tvůj hostel stando? má to netovou adresu? http://www.hostelaltis.cz/
já to v hotelích mám docela rád, sem choděj někdy zvláštní lidi... v penzionu v Hloubětíně jsem viděl anděly, tedy voni to nebyli andělové pro každýho, ale já si to z nich udělal, schíza je schíza, dycky se na to vymluvim, když je toho na mě moc.... :o))) |
20.10.2007 13:09
narvah
|
kal: tak fajn.. jednoho dne, tedy.. :) |
20.10.2007 13:12
kalais
|
narvah napsal(a): kal: tak fajn.. jednoho dne, tedy.. :) slibuješ let že pojedeš prahou a nic:)kdo ti to má věřit |
20.10.2007 13:13
stanislav
|
hostel altis. tady je to fajn. altis prej znamená azyl, to se mi líbí... |
20.10.2007 13:15
narvah
|
st: hm.. to vypadá dobře.. je ten trezor velkej? na klíč nebo na čísílka? |
20.10.2007 13:15
stanislav
|
Kalíšku, hele, řekni tynícymu, estli se tady sám neobjeví, že má divně nadpis toho fóra, já se těšil na fůru fotek, a vona jen jedna... FOTA - to jest víc, ne? :o)) |
20.10.2007 13:16
stanislav
|
narvah napsal(a): st: hm.. to vypadá dobře.. je ten trezor velkej? na klíč nebo na čísílka? neřeknu. to se nesmí! |
20.10.2007 13:16
narvah
|
kalais napsal(a): narvah napsal(a): kal: tak fajn.. jednoho dne, tedy.. :) slibuješ let že pojedeš prahou a nic:)kdo ti to má věřit no, šak uvidíš, děvče.. |
20.10.2007 13:17
kalais
|
stanislav napsal(a): Kalíšku, hele, řekni tynícymu, estli se tady sám neobjeví, že má divně nadpis toho fóra, já se těšil na fůru fotek, a vona jen jedna... FOTA - to jest víc, ne? :o)) je jich víc ale vny nejsou tak důvěryhodný;))) |
20.10.2007 13:18
narvah
|
st: a budíš hosty osobně nebo telefonem?
|
20.10.2007 13:18
stanislav
|
kalais napsal(a): stanislav napsal(a): Kalíšku, hele, řekni tynícymu, estli se tady sám neobjeví, že má divně nadpis toho fóra, já se těšil na fůru fotek, a vona jen jedna... FOTA - to jest víc, ne? :o)) je jich víc ale vny nejsou tak důvěryhodný;))) tadle je dobrá, Nikol se na to chytla, se mě ptala, jestli jako dovopravdy seš v tom, když je to vidět tedy... :o))) |
20.10.2007 13:19
narvah
|
st: říkaj ti třeba do telefonu: "fuck, what you want?"
|
20.10.2007 13:20
stanislav
|
narvah napsal(a): st: a budíš hosty osobně nebo telefonem? ty máš tedy otázky. já je nebudim, když někdo chce vzbudit, a neni zrovna hezká číňanka, tak se na něj vyprdnu. já mám hosty na praku, ať se staraj sami, máme demokracii... pravicovou. telefony na pokojích nejsou. musej mít mobily. kurva, nějaký maďaři, ty jsem si nevysnil... |