Názory |
20.10.2007 12:47
stanislav
|
narvah napsal(a): st: že bereš prášky mám takovou podivnou schizofrenii, už leta. to tihle tam taky dycky mívali... |
20.10.2007 12:48
Shari
|
Evíku, ja se ptaku bojim :o)
/on pise dopisy? perem? ber ho!!!/ |
20.10.2007 12:50
narvah
|
kalais napsal(a): narvah napsal(a): kalais napsal(a): narvah napsal(a): kalais napsal(a):
narvah napsal(a): to sem si oddechl kalais.. tomu nevěřím:) fakt.. trochu jsem myslel na to, že bych si tě vzal a tak
a tyhle fotky a to tvoje těhotenství mi sebralo vítr.. no jo já jsem partie, faktem je že bych tě stejně nechtěla:)takže to máš
vyřešený.... není všem dnům konec, kalais.. dnes nechceš, později chtít budeš.. to mě vůbec netrápí.. ano spoleháš na své karizma, ALE kdoví jak to s nim je, dopisy si psal perem, to je sympatický... ale jinak ... žádná partie:) věčnej student:)ale třeba za pár let, kdoví:)
shari, to já nevím, já myslela že čápi a ono ne? hm, za pár let se budu topit v penězích.. dopisy budu diktovat pisatelce, která projde drsným konkurzem.. karizmem bude načichlá celá zem.. pak se uvidí |
20.10.2007 12:51
kalais
|
Shari napsal(a): Evíku, ja se ptaku bojim :o)
/on pise dopisy? perem? ber ho!!!/ psával mi leta, pak dopsával:) neměli jsme si co psát:)asi
já se ptáků nebojim
tak to budeš mít těžký s dětma:) |
20.10.2007 12:52
kalais
|
narvah napsal(a): kalais napsal(a): narvah napsal(a): kalais napsal(a): narvah napsal(a):
kalais napsal(a):
narvah napsal(a): to sem si oddechl kalais.. tomu nevěřím:) fakt.. trochu jsem myslel na to, že bych si tě vzal a
tak
a tyhle fotky a to tvoje těhotenství mi sebralo vítr.. no jo já jsem partie, faktem je že bych tě stejně nechtěla:)takže to máš
vyřešený.... není všem dnům konec, kalais.. dnes nechceš, později chtít budeš.. to mě vůbec netrápí.. ano spoleháš na své karizma, ALE kdoví jak to s nim je, dopisy si psal perem, to je sympatický... ale jinak ... žádná partie:) věčnej student:)ale třeba za pár let, kdoví:)
shari, to já nevím, já myslela že čápi a ono ne? hm, za pár let se budu topit v penězích.. dopisy budu diktovat pisatelce, která projde drsným konkurzem.. karizmem bude načichlá celá zem.. pak se uvidí pak si pro mě přijedeš na veverce co?:) |
narvah
|
stanislav napsal(a): narvah napsal(a): st: že bereš prášky mám takovou podivnou schizofrenii, už leta. to tihle tam taky dycky mívali... hm.. repulsion maniodeprese, ty tohle.. :( |
Shari
|
mam krasne plnici pero, asi zasnu psat dopisy bez podpisu...
no, a nemohli by deti nosit treba mytaga? tech se nebojim. |
20.10.2007 12:53
stanislav
|
jen takovej fór, jsem si vzpomněl na čínský senzibilky, bůh ví proč, a do dvou minut se ve dveřích se objevila ukrutně hezoučká číňanka, že tu bude bydlet, je to náhoda, ale hrozně roztomilá... :o)))))))))))))) |
20.10.2007 12:54
narvah
|
kalais: na veverce? to má být pokus o zesměšnění mého příjmení? evo, evo.. |
20.10.2007 12:54
stanislav
|
na tomhle jsem vždycky ujížděl, ale teď tyhle náhody ignoruju, abych zas nejel do pakárničky... |
20.10.2007 12:55
narvah
|
st: by mě zajímalo, jak sis zrovna vzpomněl na čínský senzibilky :)
|
20.10.2007 12:57
kalais
|
narvah napsal(a): kalais: na veverce? to má být pokus o zesměšnění mého příjmení? evo, evo.. jen asociace martine:) |
20.10.2007 13:00
stanislav
|
narvah napsal(a): st: by mě zajímalo, jak sis zrovna vzpomněl na čínský senzibilky :) nápady si nevybírám, napadlo mě to samo, a pak byla ve dveřích... se stává... |
20.10.2007 13:00
narvah
|
kalais: inu dobrá, tatro :) faktem je, že později jsem dopisy rukou už ani nepsal a divím se, že tobě jsem ještě rukou psal..
|
20.10.2007 13:01
narvah
|
st: jestli to stando nebylo naopak: do hostelu vešla asiatka a mně se vybavily čínské senzibilky :)
|
20.10.2007 13:02
kalais
|
narvah napsal(a): kalais: inu dobrá, tatro :) faktem je, že později jsem dopisy rukou už ani nepsal a divím se, že tobě jsem ještě rukou psal..
mám je schovaný i s knihou :)
všechny
tatra:)teď spíš...no co bych to spíš byla...co já vím |
20.10.2007 13:03
stanislav
|
slečna Wang, ročník 1981, já jim dycky koukám do pasů, abych se ubezpečil, že nejsou vymyšlený, že jsou úřady regostrovaný... :o)))) |
20.10.2007 13:03
stanislav
|
narvah napsal(a): st: jestli to stando nebylo naopak: do hostelu vešla asiatka a mně se vybavily čínské senzibilky :) ne. nejdřív jsem na to pomyslel, pak se to stalo. proč bych si to vymejšlel? nejsem uplně vůl... |
20.10.2007 13:04
narvah
|
kde je ten tvůj hostel stando? má to netovou adresu?
|
20.10.2007 13:05
narvah
|
kal: a seš teda těhotná nebo nejseš? jako že když si vyboulím břicho, tak taky vypadám jak těhotnej.. jako kdybys byla, tak by žádný veverky nejspíš nebyly (to je třeba říct narovinu a nelhat si do kapsy)..
|