Názory |
20.10.2007 12:21
narvah
|
no, takže jung.. tahle myšlenka trochu přihrává k tomu, že je člověk omnipotentní.. mě třeba synchronicita moc nebere.. brala mě, když jsem byl zamilovanej a když jsem si přál, abych "ji" spatřil a fakt se to stalo.. pak už moc nee..
hm, ten popis je zajímavej.. měl si u toho zavřený oči nebo otevřený? a kdy (při jaké příležitosti) se ti to stalo? |
20.10.2007 12:28
stanislav
|
narvah napsal(a): no, takže jung.. tahle myšlenka trochu přihrává k tomu, že je člověk omnipotentní.. mě třeba synchronicita moc nebere.. brala mě, když jsem byl zamilovanej a když jsem si přál, abych "ji" spatřil a fakt se to stalo.. pak už moc nee..
hm, ten popis je zajímavej.. měl si u toho zavřený oči nebo otevřený? a kdy (při jaké příležitosti) se ti to stalo? zavřený oči a vleže to bylo, to bych neustál... u toho je tělo bez vlády... když se lítá... |
20.10.2007 12:29
stanislav
|
a i když jsem se pokoušel oči otevřít, zásadně i to zakazovalo oči otevřít, abych se nedostal do parádního šoku.... |
20.10.2007 12:31
Shari
|
stanislav napsal(a): a i když jsem se pokoušel oči otevřít, zásadně i to zakazovalo oči otevřít, abych se nedostal do parádního šoku.... a ja sem si myslela ze zaviram oci abych se nerozptylovala. |
20.10.2007 12:32
Shari
|
on ostatne Standa zazil, co umim s otevrenym ocima :o))) |
20.10.2007 12:32
narvah
|
to zní jak autohypnóza: "teď se stanislave proletíš v nebi a opovaž se otevřít oči.." :) hele a bylo ti to příjemný?
|
20.10.2007 12:33
stanislav
|
Shari napsal(a): on ostatne Standa zazil, co umim s otevrenym ocima :o))) nebo přes tvý oči by to šlo nádherně. to by byla jízda. ale to se nedělá, někoho si pučovat.... :o)))) |
20.10.2007 12:35
Shari
|
stanislav napsal(a): Shari napsal(a): on ostatne Standa zazil, co umim s otevrenym ocima :o))) nebo přes tvý oči by to šlo nádherně. to by byla jízda. ale to se nedělá, někoho si pučovat.... :o)))) me nejde si pucit, ja jak sem stydliva mam svy zdi
Ja bych ti to musela dovolit :o) |
kalais
|
proboha děti ne!:)
ale je to krásná montáž:) hezky jsme se s tynicem pobavili, btw. dneska sem nesla těžkej batoh a nikdo mi nepomoh... takže to vypadá, že je to všechno jenom vaše krásná fantazie:) |
narvah
|
st: asi nebylo, už to čtu.. a ty techniky jak si na sebe volal aby ses vrátil byly jaký?
|
20.10.2007 12:36
stanislav
|
narvah napsal(a): to zní jak autohypnóza: "teď se stanislave proletíš v nebi a opovaž se otevřít oči.." :) hele a bylo ti to příjemný? příjemný to bylo, ale jak jsem chtěl zpátky, tak pak to bylo o držku, tohle brzdit je naprd, ten tunýlek, to vlákno se nesmí přetrhnout, to učí každej, kdo to kdy dělal, ono se nepřethne, ale nějakejma manipulacema s tělem to může nabrat hrozný obrátky... a pak pleskneš jinam než do svýho těla, nebo tam dopadneš, že se ti srdce pěkně rozjede, jak tělo to nechápe, že mám direktora na vejletě.... |
20.10.2007 12:36
narvah
|
to sem si oddechl kalais..
|
20.10.2007 12:38
kalais
|
narvah napsal(a): to sem si oddechl kalais.. tomu nevěřím:) |
narvah
|
st: znáš někoho kdo se "plesknul do jinýho těla"?
|
stanislav
|
Shari napsal(a): stanislav napsal(a): Shari napsal(a): on ostatne Standa zazil, co umim s otevrenym ocima :o))) nebo přes tvý oči by to šlo nádherně. to by byla jízda. ale to se nedělá, někoho si pučovat.... :o)))) me nejde si pucit, ja jak sem stydliva mam svy zdi Ja bych ti to musela dovolit :o) já jsem ti ale řikal, že tyhle věci nechci dělat, já chci bejt tady, já se rozhod, proto beru prášky, dělám co můžu, aby to přešlo... a to o tom půjčování jsem řekl blbě, to by oba museli chtít, to dá rozum... to nejde nějak někomu se někam vlamovat... |
20.10.2007 12:39
narvah
|
kalais napsal(a): narvah napsal(a): to sem si oddechl kalais.. tomu nevěřím:) fakt.. trochu jsem myslel na to, že bych si tě vzal a tak a tyhle fotky a to tvoje těhotenství mi sebralo vítr.. |
20.10.2007 12:41
narvah
|
st: ty seš nebocnej? :)
|
20.10.2007 12:41
kalais
|
narvah napsal(a): kalais napsal(a): narvah napsal(a): to sem si oddechl kalais.. tomu nevěřím:) fakt.. trochu jsem myslel na to, že bych si tě vzal a tak a tyhle fotky a to tvoje těhotenství mi sebralo vítr.. no jo já jsem partie, faktem je že bych tě stejně nechtěla:)takže to máš vyřešený....
|
20.10.2007 12:42
Shari
|
Evíku, oni mi nechtej poradne rict, jak se delaji miminka... |
20.10.2007 12:42
stanislav
|
narvah napsal(a): st: znáš někoho kdo se "plesknul do jinýho těla"? osobně ne. já žádnýho šamana neznám osobně. ale ty výpovědi sibiřskejch třeba šamanů se mi jevěj pravdivý. a ty to uměj. já to neumim, se mnou to svičí, protože nemám nikoho, kdo by mně v tom pomoh. ale třeba moje žena viěla mý dvojníky, ta možná se taky nějakym způsobem převtěluje, ale teď lítá po kostelích se svíčkama, má svý divný období. se o tomhle rači moc nebavíme, abysme neulítli... tedy já nechci rozhodně ulítnout. |