Názory |
21.09.2007 12:00
Holan
|
Cekanka_ucekana napsal(a): já jsem žádný alternicky neměla, takže jsem je nesmazala, nebo jo, ale to už je cca tři roky, smazala jsem všechny svoje texty i obrázky, který smazat šly jo takhle by měl být sebekritický každý - a vyhlásil bych den bez děl...takový svátek práce Básnictva...šábesssssssss |
21.09.2007 12:03
Holan
|
stanislav napsal(a): já naopak si v alterego-nickách začínám těžce libovat... každý holt má tu periódu mentální hozenou nějak jinak... každý holt má tu periódu mo-mentální hozenou nějak jinak...[/
ba...ba |
21.09.2007 12:04
Holan
|
stanislav napsal(a): Holane, a asi je ani mazat nebudu, ono to tady hezky časem zapadne, nějaký mazání je takový gestíčko na prd... pro mě je, já se vožeru a jako tojenadělení děsně řádím a ráno jako holan to vidím úplně jinak....tak co s tím??? |
21.09.2007 12:05
stanislav
|
Já bych žádný den mazání nevyhlašoval. Mně třeba baví se hrabat v starejch dílkách. Třeba jsem moc rád, že Repulsion chtěl, aby mu všecko zmizelo, a ono to naštěstí nešlo. Rád si pročítám jeho starší fláky... :o)) |
21.09.2007 12:05
stanislav
|
Holan napsal(a): stanislav napsal(a): Holane, a asi je ani mazat nebudu, ono to tady hezky časem zapadne, nějaký mazání je takový gestíčko na prd... pro mě je, já se vožeru a jako tojenadělení děsně řádím a ráno jako holan to vidím úplně jinak....tak co s tím??? nic. to je lidský, nestyď se za to.... :o)) |
21.09.2007 12:10
Holan
|
stanislav napsal(a): Holan napsal(a): stanislav napsal(a): Holane, a asi je ani mazat nebudu, ono to tady hezky časem zapadne, nějaký mazání je takový gestíčko na prd... pro mě je, já se vožeru a jako tojenadělení děsně řádím a ráno jako holan to vidím úplně jinak....tak co s tím??? nic. to je lidský, nestyď se za to.... :o)) já neumím (zatím) ty dvě tváře (Doktor Jackyl a pan Hyde) spojit do Jedné....stydím..... |
21.09.2007 12:20
stanislav
|
Holane, máš to ale furt lepší než já, kterej nepije, takže to nemůžu svádět na chlast, když se rozpumprlikuju a píšu kokotiny.... tak to aspoň svádím na svou psychotičnost, protože to je argument, proti kterýmu lze sotva co nanýst... hehe ale jde si na to zvyknout, horší to maj ti, kteří z řádků pindalových něco dedukujou.... |
21.09.2007 12:40
Holan
|
horší to maj ti, kteří z řádků pindalových něco dedukujou....
svatá pravda...afgánský proroku s amálkou v pod-paždí a hlavně...!!! |
21.09.2007 12:45
stanislav
|
Holane, já myslím, že jsem docela odkryl karty pod amálkou králíkem, asi pátým dílem, kam jsem ti narafičil celej rozbor svý osobnosti od jedný grafoložky, možná se i v něčem trefuje... :o))) |
21.09.2007 13:16
karel_letoun
|
Mě se chce zase kakat.
Problém ale je, že budu srát.
Jak mám tento rozpor řešit?
Poraďte, moudří, prosím poraďte ... |
21.09.2007 14:39
jakobynic
|
karel_letoun napsal(a): Mě se chce zase kakat.
Problém ale je, že budu srát.
Jak mám tento rozpor řešit?
Poraďte, moudří, prosím poraďte ... Di se vysrat, Karle.
A bacha na křidýlka, ať si je taky nepo.
Špatně by se ti lítalo. |
21.09.2007 14:54
Danny
|
špetka relevantního informystického evangelia:
Přijde žák za Harrym Hackerem a povídá: "Velmi obdivuji svého staršího spolužáka Vima. Dělám stejné meditace, stejné kontemplace a stejný reality hacking jako on, ale on již dosáhl stavu Volání jádra a já ještě ne."
Harry přešel k počítači, vytvořil na něm textový soubor. Dal ho vypsat, soubor se v pořádku vypsal. Pak přešel ke stroji vedle a zadal opět vypsat ten samý soubor. No such file or directory. "Udělal jsem stejné příkazy jako prve, ale přesto bez výsledku - čím to?" zeptal se Mistr.
"Protože jste na jiném počítači... ach tak!" odpověděl žák, jsa okamžitě osvícen. |
21.09.2007 15:00
Humble
|
moudrá to slova :o) |
21.09.2007 15:02
Humble
|
Mimochodem, mně se zasekl tučňák, zatímco ošklivá proprietární okna fungují - a na stejném počítači. Co by na to asi řekl Harry Hacker? :o) |
21.09.2007 15:09
Pomerančová
|
Humble napsal(a): Mimochodem, mně se zasekl tučňák, zatímco ošklivá proprietární okna fungují - a na stejném počítači. Co by na to asi řekl Harry Hacker? :o) vim co bych rekla ja - ale je to asi necitovatelne ;-) |
21.09.2007 15:31
Humble
|
Pomerančová napsal(a): [vim co bych rekla ja - ale je to asi necitovatelne ;-) Já svoji větu klidně odcituji - řekl jsem kolegovi, co má u nás na starosti Linux: "Mohl by ses na to časem podívat?"
A on odpověděl "Ano."
:o) |
21.09.2007 15:42
Pomerančová
|
Humble napsal(a): Pomerančová napsal(a): [vim co bych rekla ja - ale je to asi necitovatelne ;-) Já svoji větu klidně odcituji - řekl jsem kolegovi, co má u nás na starosti Linux: "Mohl by ses na to časem podívat?" A on odpověděl "Ano." :o) napinave! ;-) |
21.09.2007 15:43
Danny
|
Humble napsal(a): Mimochodem, mně se zasekl tučňák, zatímco ošklivá proprietární okna fungují - a na stejném počítači. Co by na to asi řekl Harry Hacker? :o) Harry Hacker si povzdechl: "Tučňák není zlaté tele. Pokud chceme dosáhnout osvícení, musíme se vzdát i těch dogmat, které se nám hodně líbí a ve kterých jsme se zabydleli. I těch, kterými jsme svého času bojovali proti dogmatům světa." |
21.09.2007 15:50
Danny
|
(aby nebylo špatně rozuměno: stále mám mnohem radši UNIXové systémy, ale nedělám z toho dogma) |
21.09.2007 15:53
Humble
|
Safra, to se mi dnes dějí věci. Od Harryho jsem dostal obdobnou odpověď jako bych dostal od redmontských techniků - výstižnou, ale nic neřešící. Je to známka globalizace anebo známka punku? :o) |