Téma #606
Autor:Smetiprach
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:14.09.2007 14:57
Počet návštěv:8699
Počet názorů:343

Jenom rychlá anketa (pouze ocásek k stanislavově diskuzi)
Obtěžuje vás někdo svými archívy? Prosím, jenom kdo a kterými, jde opravdu jenom o statistiku. Děkuji, J.

Obtěžující archívy:

Mario Czerney - komerčním smažkám
Mario Czerney - ejakuláty
_-.-_   - pokusy o objevení Ameriky (komentář autora v diskuzi) 
Shari: tu úplne stačil prológ
Zlatý fond

Počet úprav: 11, naposledy upravil(a) 'Smetiprach': 25.09.2007 11:04.

Názory
15.09.2007 12:34
Mario Czerney
_-.-_ napsal(a):
podle mě by stačilo, aby do archivu nemohl dávat člověk se zablokovanými názory (ať už u jednoho člověka nebo cekově)

vycházím z toho, že zatím kromě Mária žádné problémy nebyly
Hm, takže proč mi nezablokujete dávání cizých děl do archívů?
15.09.2007 12:38
stanislav
Wopi, problémy nebyly, to je jasný, já jen, jestli by to nebylo možné lehce poupravit, protože jsem si všimnul, že některé archivy fakt urážejí. ty tvé explicitně neurážejí, to dá rozum. Já ty svý už smáz, ty co by mohly, nějak mi to prostě vrtalo v makovici, to je celý....
A ten tvůj poslední návrh zní rozumně, si člověka zablokuju, tak i jeho archivy, a je to... to by bylo nejjednodušší....
15.09.2007 12:39
_-.-_
bať
15.09.2007 12:42
Mario Czerney
jen čekám, až se zas někdo, jako wopi, přihrne s novým nickem... ta zákeřnost mne uráží víc než nějaké archívy, a jak jsem napsal nicku _-.-_ ve soukromé zprávě: radši budu vulgární než zákeřná kurva...
15.09.2007 12:43
Mario Czerney
_-.-_ napsal(a):
bať
kdybys mi raději odpověděl, namísto baťování
15.09.2007 12:46
Mario Czerney
stanislav napsal(a):
Wopi, problémy nebyly, to je jasný, já jen, jestli by to nebylo možné lehce poupravit, protože jsem si všimnul, že některé archivy fakt urážejí. ty tvé explicitně neurážejí, to dá rozum. Já ty svý už smáz, ty co by mohly, nějak mi to prostě vrtalo v makovici, to je celý....
A ten tvůj poslední návrh zní rozumně, si člověka zablokuju, tak i jeho archivy, a je to... to by bylo nejjednodušší....
stando, když jsem tu nabízel, že své archívy odstraním, když mi dovolí dál psát názory, co jsi udělal? celý jsi to zironizoval, takže to přišlo všem jen jako můj nějaký úlet.. Ono je někdy potřeba být nad věcí, to je jasný, to nepopírám, ale někdy by stálo za to nad tou věcí otevřít oči
15.09.2007 12:48
Wopi
kdybys nenabízel, ale archivy opravdu napřed odstranil, mohlo se o něčem jednat
15.09.2007 12:54
stanislav

Wopi napsal(a):
to je myslím docela fakt, to lze pochopit, a jestli jsem něco zironizoval, tak se holt kaju, já to dělám tak jaksi bez záměrů zákeřnejch, já celý tyhle literrový spory beru jako nic moc důležitýho, jen jako takový blbnutí, to fakt neprožívám jako konvalina nebo kdo...
15.09.2007 12:55
Mario Czerney
Wopi napsal(a):
nojo, to je dobrý, škoda, žes na to nepřišel před týdnem... To zní jako, že mi nedůvěřuješ (nedůvěřujete).. Takže to máme stejně, třeba co takhle ty ledy prolomit? :-) jeden den možnosti komunikace pod jinými díly za jeden smazaný archív... to je má nabídka:-)
15.09.2007 12:58
stanislav
Mário, co blbneš? Přestaň se navážet do týpků a básnířek. a máš klid. Do měsíce ti odbloknou, co blokli. a je to... nějaký smlouvání je dost divný.... ale mně je prd do toho. akorát, že ti fandím a vadí mi, když se necháváš zablokovat kvůli svému ostrému stylu.
15.09.2007 12:59
Mario Czerney
stanislav napsal(a):

Wopi napsal(a):
to je myslím docela fakt, to lze pochopit, a jestli jsem něco zironizoval, tak se holt kaju, já to dělám tak jaksi bez záměrů zákeřnejch, já celý tyhle literrový spory beru jako nic moc důležitýho, jen jako takový blbnutí, to fakt neprožívám jako konvalina nebo kdo...
kdo ví jak to kdo bere:-) to není žádný argument, to je jen takové to slovní hašteření, dělat, že mě něco netrápí... a třeba tě to netrápí a třeba ani mně:-) jen je mi líto, že se nemohu vyjadřovat k básničkám... chápu, že to ironizování snad děláš bez nějakejch zlejch úmyslů - ale to je třeba to otevření očí... když tu řeknu, že své archívy vkládám bez zlých úmyslů, bude to znít podivně, ač to tak může být
15.09.2007 13:02
stanislav
Mário, já bych tě přeci nikdy za nic neblokoval, ale jsou tu lidi, kterým piješ krev, ty mi radíš sebereflexe, ale sám bys taky mohl lehce ubrat plyn a bylo by. i když je to jakože prokolaborantský, co ti řikám, já to nijak zle nemyslim...
15.09.2007 13:06
Mario Czerney
stanislav napsal(a):
Mário, co blbneš? Přestaň se navážet do týpků a básnířek. a máš klid. Do měsíce ti odbloknou, co blokli. a je to... nějaký smlouvání je dost divný.... ale mně je prd do toho. akorát, že ti fandím a vadí mi, když se necháváš zablokovat kvůli svému ostrému stylu.
dneska v noci jsem si psal se šamíkem, o tom o čem teď mluvíš... nechal jsem se jednou vyprovokat a uchýlil se k něčemu co není příliš hezké, to jo, ale pak se to najednou svezlo, přitlačili mne ke zdi, ocejchovali, ... ... takže se mám přestat navážet? a na co mám hlavu? na kývání? ...obchod je věru čistá záležitost, ač se to na první pohled nezdá: pokud je poctivý je lepší než tyhlety kdyby... Tobě přijde smlouvání divný, ale je ti do toho prd. A právě to mě sere, že je ti to ukradený, to je ještě horší než kdybys byl proti.
15.09.2007 13:14
Mario Czerney
stanislav napsal(a):
Mário, já bych tě přeci nikdy za nic neblokoval, ale jsou tu lidi, kterým piješ krev, ty mi radíš sebereflexe, ale sám bys taky mohl lehce ubrat plyn a bylo by. i když je to jakože prokolaborantský, co ti řikám, já to nijak zle nemyslim...
a já vim, ...jenže já už to mám v krvi, kurnik:-)
15.09.2007 13:41
stanislav

Mário, sorry, ale nechat se vyprovokovat je tvá blbost. a za blbost se platí. někdy. já nejsem žádnej moderátor, admin nebo co, kdybych byl, dycky bych lobboval za tvý právo žvejkat si, protože mám tuchu, že nejsi žádnej křivák, že...  

15.09.2007 13:53
Mario Czerney
stanislav napsal(a):

Mário, sorry, ale nechat se vyprovokovat je tvá blbost. a za blbost se platí. někdy. já nejsem žádnej moderátor, admin nebo co, kdybych byl, dycky bych lobboval za tvý právo žvejkat si, protože mám tuchu, že nejsi žádnej křivák, že...  

díky za slova utěchy... takže bys loboval za to, aby vyrazili křiváky? Wopiho, konvalinu? na měsíc?
15.09.2007 13:53
Mario Czerney
jo nebo ne?
15.09.2007 13:56
stanislav
ne. wopiho ani konvalinu bych nevyrážel. asi tak...
15.09.2007 13:57
stanislav
když řeknu, že nejsi křivák, neznamená to přeci, že někdo jinej tím pádem křivák je. a i kdyby byl, pokud někoho nehubí, ať si dělá, co mu je libo...
15.09.2007 13:59
Mario Czerney

vyrazil bys jen dotyčné, kteří ti pijou krev? jako třeba ten vykuk o kterém si mi jednou povídal?

[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)