Téma #606 |
Autor: | Smetiprach |
Fórum: |
Datum publikace: | 14.09.2007 14:57 |
Počet návštěv: | 8696 |
Počet názorů: | 343 |
Jenom rychlá anketa (pouze ocásek k stanislavově diskuzi) |
Obtěžuje vás někdo svými archívy? Prosím, jenom kdo a kterými, jde opravdu jenom o statistiku. Děkuji, J.
Obtěžující archívy:
Mario Czerney - komerčním smažkám Mario Czerney - ejakuláty _-.-_ - pokusy o objevení Ameriky (komentář autora v diskuzi) Shari: tu úplne stačil prológ Zlatý fond |
|
Počet úprav: 11, naposledy upravil(a) 'Smetiprach': 25.09.2007 11:04.
Názory |
15.09.2007 07:53
stanislav
|
ono vůbec v rámci jakési elementární slušnosti by bylo lepší, kdyby archiv mohl být spuštěn, až po odsouhlasení autorem.... takže úplně jiné řešení, které je asi velmi nerealistické, ale mělo by tu možná být, já publikuju dílko, někdo to chce dát do archivu, ovšem ten archiv se neobjeví dřív, než já, autor, mu to odkliknu. A bylo by po legraci. Mário by ostrouhal a podobně... a bylo by! |
15.09.2007 08:09
Cekanka_ucekana
|
Albireo napsal(a): Vadí mi zneužívání ad hoc vytvořených archivů lidmi, kteří mají odůvodněně zablokovanou možnost psát názory k dílům a tímto to obcházejí. miláčku, já zase považuju za nefér, když mě autor po dlouhé diskusi zablokuje, aniž by mi dal možnost se vyjádřit k jeho poslednímu příspěvku tudíž mi v tý chvíli nápad vyjádřit se archívama přišel dobrej :-) |
15.09.2007 08:10
Cekanka_ucekana
|
Humble napsal(a): Albireo napsal(a): Vadí mi zneužívání ad hoc vytvořených archivů lidmi, kteří mají odůvodněně zablokovanou možnost psát názory k dílům a tímto to obcházejí. Pokud vím, zatím se jedná o jediného uživatele - Mária. Byla mu proto zablokována možnost vytvářet nové archívy, v případě potřeby by asi nebyl problém zakázat mu též například vkládání děl do archívů. já jsem to u Konvaliny Královny udělala taky, nejen Mário |
15.09.2007 08:11
Cekanka_ucekana
|
Humble napsal(a): Jo a abych odpověděl na otázku - mě ničí archívy neobtěžují. taky mě žádný archíby neobtěžujou, mě si nikdy nikdo do žádnýho hnusnýho asi nedal :-))))) |
15.09.2007 08:13
Cekanka_ucekana
|
jakobynic napsal(a): Archívy mi nevaděj, sama jeden mám, a je tam dokonce i jedno dílko vložený. Ale ta myšlenka jakoby bezprizorních textů zaujala i mě. Možná by se mi líbily další dva caplíky při vkládání pod dílkem. Jako jsou dvě zóny, tak by se autor mohl rozhodnout, jestli chce aby se vědělo, že je původcem, či nikoli. To by fakt mohlo vést k zajímavým poznatkům. tak teda blbější nápad, jsem neviděla k čemu by to jako bylo dobrý? pokud nechceš, aby se vědělo, že seš to ty, udělej si jinej nick, proboha |
15.09.2007 08:15
Cekanka_ucekana
|
Rowenna napsal(a): Koukám, že Konvalině se zdá debata málo řešící. Já bych navrhovala hned za čerstva všechny tvůrce hanlivých archivů - ale pouze těch, které zařazují dílka Konvaliny, protože o nikoho jiného se nejedná, zastřelit za svítání. Jinak Konvaliny pokoj nedá. A hned začerstva jsem si vytvořila taky svůj archív a šoupla jsem jí tam ten debilní kostelíček. debilní kostelíček jsem asi neviděla, nebo viděla, ale nelze mi identifikovat mezi ostatními debilními díly, ale to je fuk, máš recht :-) |
15.09.2007 08:26
jakobynic
|
Cekanka_ucekana napsal(a): jakobynic napsal(a): Archívy mi nevaděj, sama jeden mám, a je tam dokonce i jedno dílko vložený. Ale ta myšlenka jakoby bezprizorních textů zaujala i mě. Možná by se mi líbily další dva caplíky při vkládání pod dílkem. Jako jsou dvě zóny, tak by se autor mohl rozhodnout, jestli chce aby se vědělo, že je původcem, či nikoli. To by fakt mohlo vést k zajímavým poznatkům. tak teda blbější nápad, jsem neviděla k čemu by to jako bylo dobrý? pokud nechceš, aby se vědělo, že seš to ty, udělej si jinej nick, proboha :-)))))))))))))))))))))))))))
Jak se píchne do hovna (čekanky)...
Znáš to ne? |
15.09.2007 08:30
Cekanka_ucekana
|
ne, to neznám |
15.09.2007 11:14
Mario Czerney
|
Albireo napsal(a): Vadí mi zneužívání ad hoc vytvořených archivů lidmi, kteří mají odůvodněně zablokovanou možnost psát názory k dílům a tímto to obcházejí. to jsem vymyslel já, stejně jako pár dalších maličkostí, a jsem na to náležitě pyšný:-) |
15.09.2007 11:17
Mario Czerney
|
Navrhuji udělat na Liteřře stránku, kde by byly uvedeny ip adresy a u nich nicky, které se z dané adresy přihlásili... kdo by chtěl pátrat, mohl by tam juknout:-) |
15.09.2007 11:39
Emily
|
Zde je můj příběh: napsala jsem smrtelně vážnou výpověď o životě, několik hodin jsem váhala, zda se svěřit ostatním citlivým duším na svém oblíbeném literárním serveru a nakonec jsem třesoucímo prsty zmačkla ctrl x a posléze ctrl v. A v tu chvíli nastoupil Mario a umístil před moji srdcervocí výpověd znevažující archiv. Moc jsem plakala. Nechtěla jsem smazat své dílo - chtěla jsem smazat sebe. Cítila jsem se jako Honza Hřebejk, když můj muž kritik napíše o jeho novém filmu, že je to "vypelichaný medvídek". - Kdybych měla odpovědět vážně i k diskusi Stanislava - celkově mi archivy moc nevadí, zvlášť když nejsou u mého díla :-) anebo, když jsou trochu vtipnější než "ty jsi tak blbá". Jen mě otravuje, že jsou to vlastně názory před tím , než si věc přečtu. Trochu jako kdyby kritika na film vyšla už před premiérou. |
15.09.2007 12:00
stanislav
|
Mně přijde taky dost blbý, že tak trčej, tak uvažuju, že ty svý smáznu, a nechám si snad jen ten, kde mám věci, co se mi něčím víc líběj, a ke kterjem se někdy i vrátim, když budu mít náladu melancholickou a vzpomínavou... a ony ty věci jsou starší a nikdo na ně moc nekliká, takže o tolik nejde... jsem si těch archívů moc všímla poslední dobou, a fakt to člověka ruší, když si chce nejdřív přečíst dílko... mně jako čtenáři je absolutně buřt, jestli to má ten a ten v archívu, víc mě zajímá, co je vtom dílku, a pak terpve by měly bejt jakýsi komenty, který číst můžu, ale nemusím... |
15.09.2007 12:02
stanislav
|
Mně přijde taky dost blbý, že tak trčej, tak uvažuju, že ty svý smáznu, a nechám si snad jen ten, kde mám věci, co se mi něčím víc líběj, a ke kterejm se někdy i vrátim, když budu mít náladu melancholickou a vzpomínavou... a ony ty věci jsou starší a nikdo na ně moc nekliká, takže o tolik nejde... jsem si těch archívů moc všímal poslední dobou, a fakt to člověka ruší, když si chce nejdřív přečíst dílko... mně jako čtenáři je absolutně buřt, jestli to má ten a ten v archívu, jestli je pohoršen, vtipkuje či co... víc mě zajímá, co je v tom dílku, a pak terpve by měly bejt jakýsi komenty, který číst můžu, ale nemusím... |
15.09.2007 12:23
stanislav
|
tak jsem nelenil a nechal si jen tři archívy, ty se mi mazat nechtělo, a mám dojem, že nejsou vůbec nějak ironický nebo tak, a nebo když jo, tak jen lehce... |
15.09.2007 12:25
Mario Czerney
|
Emily, to mne mrzí, že jsem spustil Tvůj pláč. To mne opravdu mrzí. Na stranu druhou si myslím, že je dobře, že se tak stalo. On pláč dokáže neuvěřitelné divy. Dokáže, věřím v to. Ber také v potaz, že jsem se Tě nechtěl nijak osobně dotknout, ale že jsem reagoval na slova která si napsala. Poue na ně! Já nerad lituju lidi, kteří se litují... Nevím jak to přesně vysvětlit, možná tímhle starým odkazem, tam je dost napsáno. Můj příběh je zase takový: nečekal jsem, že máš tak strašný vkus:-) a že se ti konvalinina tvorba líbí. To jsem opravdu nečekal. |
stanislav
|
co mi se líbí poezie nikotinu Oduševnělé a krásné velice bytosti
to by snad nemělo nikoho urážet, si tak myslim, a tu poezii nikotinu bych nerad mazal, protože to dalo dost úsilí to mít takhle pokupě, to nikotinový thema... |
Mario Czerney
|
ale neměl jsem nic čekat a nic si představovat:) |
15.09.2007 12:27
stanislav
|
Mário, buďto jsi ignorant, nebo jen jednoduše neobeznámen se stavem věcí literrových, Emily se Konvaliny vždy zastává, protože má pro její tvorbu slabost, kolikrát už to vysvětlovala... |
15.09.2007 12:30
Mario Czerney
|
stanislav napsal(a): Mário, buďto jsi ignorant, nebo jen jednoduše neobeznámen se stavem věcí literrových, Emily se Konvaliny vždy zastává, protože má pro její tvorbu slabost, kolikrát už to vysvětlovala... cože? Já to přece vím, že má pro ni slabost. Ale to že mě to překvapuje je stavem mé ignorance? Já pro Konvalinu slabost nemám, to znamená, že je emily taky ignorantka? Ti nějak nerozumím, člověče. |
15.09.2007 12:31
_-.-_
|
podle mě by stačilo, aby do archivu nemohl dávat člověk se zablokovanými názory (ať už u jednoho člověka nebo cekově)
vycházím z toho, že zatím kromě Mária žádné problémy nebyly |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|