Téma #606
Autor:Smetiprach
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:14.09.2007 14:57
Počet návštěv:8692
Počet názorů:343

Jenom rychlá anketa (pouze ocásek k stanislavově diskuzi)
Obtěžuje vás někdo svými archívy? Prosím, jenom kdo a kterými, jde opravdu jenom o statistiku. Děkuji, J.

Obtěžující archívy:

Mario Czerney - komerčním smažkám
Mario Czerney - ejakuláty
_-.-_   - pokusy o objevení Ameriky (komentář autora v diskuzi) 
Shari: tu úplne stačil prológ
Zlatý fond

Počet úprav: 11, naposledy upravil(a) 'Smetiprach': 25.09.2007 11:04.

Názory
14.09.2007 16:43
ABDUL-LAH
Přišel jeden muž a dal hodně něčeho jako almužnu. Řekli: Licoměrník! A přišel jiný muž, dal jako almužnu jednu hrst a oni řekli: Bez téhle jedné hrsti se Bůh tedy opravdu obejde! I sestoupilo: A těm, kdož pomlouvají ty z věřících, kteří dobrovolně dávají almužny, a ty z nich, kteří dávají jen tolik, kolik nalezli s největším úsilím,...(Korán 9:79)
Na tom je shoda.
14.09.2007 16:46
stanislav
Shari napsal(a):
archívy mi nevadí, na to vážně neujíždím

já na tom neujížděl nikdy, spíš jsem samý idiotský archivy furt vymejšlel, ale wopiho archivy mně fakt v některých případech vadily, že jako někdo něco někam píše a milej zlatej nad to utrousí: o ničem a tak...

ovšem moh jsem si to odpustiti, ho zmínit, protože teď milej zlatej se zasekne a bude proti změnám...
14.09.2007 17:44
Albireo
Vadí mi zneužívání ad hoc vytvořených archivů lidmi, kteří mají odůvodněně zablokovanou možnost psát názory k dílům a tímto to obcházejí.
14.09.2007 17:54
Humble
Albireo napsal(a):
Vadí mi zneužívání ad hoc vytvořených archivů lidmi, kteří mají odůvodněně zablokovanou možnost psát názory k dílům a tímto to obcházejí.
Pokud vím, zatím se jedná o jediného uživatele - Mária. Byla mu proto zablokována možnost vytvářet nové archívy, v případě potřeby by asi nebyl problém zakázat mu též například vkládání děl do archívů.
14.09.2007 18:02
stanislav

Humble napsal(a):
Albireo napsal(a):
Pokud vím, zatím se jedná o jediného uživatele - Mária. Byla mu proto zablokována možnost vytvářet nové archívy, v případě potřeby by asi nebyl problém zakázat mu též například vkládání děl do archívů.
ale ono spíš jde o to, jestli jde udělat ta věc, o které se mluví v tom fóru před tímhle...
14.09.2007 18:11
Humble
Určitě to udělat jde - jenom se na tom musíme dohodnout, a pokud se dohodneme, budeme otravovat Endifa. Nebude to asi hned (Endif jest veskrze zaneprázdněným člověkem, což je třeba respektovat), ale nevidím to nereálně.
14.09.2007 18:43
_-.-_
myslím si, že standovi nemají co vadit mé archivy, výtky beru jen od lidí, co tam jsou! zvlášť když sám dává lidi do výsměšných archivů typu "to muselo dát práci vymyslet tohle" nebo "čertovsky umělecké", opakuju, že jde o osobní averzi a být jmenován ve výčtu nechci

jinak mně osobně vadí všechny standovo, můžeš si je tam rozepsat
14.09.2007 18:46
_-.-_
hlavně že nikomu nevadí Máriovo "vyser se už na to"

je to k hovnu, ankety, kde se vyjadřuje jen standa pomocí x nicků
14.09.2007 18:58
stanislav
klídek, mý archivy jsou blbý, nic novýho pod sluncem... :o))
14.09.2007 19:02
_-.-_
zajímavý je, že standovi nevadí

Andromeda
Totální kokotiny

aster
Největší blbiny co jsem kdy četla
Přeslazený kraviny

ataman
diagnóza:grafomanieBlack_Orpheus

Black_Orpheus
píčoviny bez urážky

bota
smradlavý věci, do kterých bota omylem šlápl

Cekanka_ucekana
sračky naší kačky

Hana B
odpad!

JaP
rychlé stíny z jejich prdelí

Lee
splašky asi vystřelené z řitě....

miirdas
ještě jednou si radši utřu zadek

sokrates
bacha takhle nepsat

Vlkodláček sráček
její žluklý podkožní tuk

Zamračený mnich
slovní průjmy

holt jen já... kvůli tomu opravdu nutno přeprogramovat literru :-/
14.09.2007 19:05
Humble
Štěpné názvy - dobrý argument pro Standou navrženou možnost odebrat dílo z archívu.
14.09.2007 19:07
Humble
Jo a abych odpověděl na otázku - mě ničí archívy neobtěžují.
14.09.2007 19:10
_-.-_
Humble napsal(a):
Štěpné názvy - dobrý argument pro Standou navrženou možnost odebrat dílo z archívu.
ne, je to argument pro odebrání z archivu moderatorem v případě urážlivého názvu, jinak si člověk nikdy nebude jist, co mu v archivu zůstane...
14.09.2007 19:12
_-.-_
Mimochodem např. archiv "pokusy o objevení ameriky" je pro neoriginální díla - použito u díla, které je naprostým dvojníkem díla již uveřejněného někým jiným - důvod pro NEMOŽNOST odebrání autorem
14.09.2007 19:13
Humble
_-.-_ napsal(a):
ne, je to argument pro odebrání z archivu moderatorem v případě urážlivého názvu, jinak si člověk nikdy nebude jist, co mu v archivu zůstane...
Taky aspekt - pak bych zůstal u možnosti blokovat si zařazování do archívů konkrétního uživatele.
15.09.2007 00:13
Mario Czerney
Smetiprach napsal(a):
aglája: s tím souhlasím, vůbec si myslím, že by nebylo od věci, kdyby se např. tipy a literky objevily veřejně s určitým zpožděním, třeba až první den v následujícím měsíci... stejně jako jméno autora... to by bylo překvapení... :-)
vá, smetíku, tohle je dobrý! klidně bych autora nechal, on se stejně přizná v diskuzi, kterou uvidíme až za měsíc.-)) ale ne, bez ironie, něco na tom je.-) ale s tím zpožděním je to nějaký nedořešený:-) hezkej večer/den
15.09.2007 06:55
jakobynic
Archívy mi nevaděj, sama jeden mám, a je tam dokonce i jedno dílko vložený.

Ale ta myšlenka jakoby bezprizorních textů zaujala i mě.
Možná by se mi líbily další dva caplíky při vkládání pod dílkem.
Jako jsou dvě zóny, tak by se autor mohl rozhodnout, jestli chce aby se vědělo, že je původcem, či nikoli.
To by fakt mohlo vést k zajímavým poznatkům.
15.09.2007 07:21
Rowenna
Nevadí, proč by? zdá se mi to většinou vtipné.
15.09.2007 07:28
Rowenna
Koukám, že Konvalině se zdá debata málo řešící. Já bych navrhovala hned za čerstva všechny tvůrce hanlivých archivů - ale pouze těch, které zařazují dílka Konvaliny, protože o nikoho jiného se nejedná, zastřelit za svítání. Jinak Konvaliny pokoj nedá. A hned začerstva jsem si vytvořila taky svůj archív a šoupla jsem jí tam ten debilní kostelíček.
15.09.2007 07:47
stanislav
No. Výborně. Koukám, že zájem o archívy bude větší, než je doposud, to bylo záměrem!

Plus Wopiho argumenty, třeba s tou amerikou jsou zajímavé, avšak co má nějaký nick, který zde nepublikoval nic, nějaké archivy, aby tam cokoliv nekalého sbíral, vlastně dělat? Od čeho je Wopi moderátorem, který má zareagovat jinak? a plagiát spíš pranýřovat adektvátnějším způsobem?

A hlavně vyrábět si archívy, které mají sbírat hovadiny, jsou pěkná věc, sám to dělám, ale ta možnost toho, komu se to nelíbí, aby odtud mohl se svým dílkem utýct, ta je myslím zcela na místě.

Původně tu byly archívy, kde každý měl své oblíbené věci, archívy s negativním či žertovně ironickým znaménkem se rozjely až potom, viz. Wopiho neúplný výčet, a z těch by ten, kdo tam má svou věc, měl mít právo, pláchnout....

A mě vlastně k celé věci nepřiměly až tak Wopiho archívy, to jsem ho spíš tak pošťuchoval, o on se nechal, protože je hodný, ale požadavek jednoho nicku, který chtěl po mě a wopim, abychom vyndali jeho věc z archivů, já tam měl "zviřátka" a wopi taky něco laskavého, přesto se to tomu nickname nelíbilo...   a já se to snažil vyndat, ale literra mně nefungovala a nemohl jsem to zaboha provést,. až na jiném počítači, takže Wopi, zas to tak nehroť, tohle byl hlavní důvod, proč jsem s tím začal. kdyby ten člověk si to mohl vyndat sám, bylo by vše jednodušší. Si myslím...
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)