Téma #606
Autor:Smetiprach
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:14.09.2007 14:57
Počet návštěv:8651
Počet názorů:343

Jenom rychlá anketa (pouze ocásek k stanislavově diskuzi)
Obtěžuje vás někdo svými archívy? Prosím, jenom kdo a kterými, jde opravdu jenom o statistiku. Děkuji, J.

Obtěžující archívy:

Mario Czerney - komerčním smažkám
Mario Czerney - ejakuláty
_-.-_   - pokusy o objevení Ameriky (komentář autora v diskuzi) 
Shari: tu úplne stačil prológ
Zlatý fond

Počet úprav: 11, naposledy upravil(a) 'Smetiprach': 25.09.2007 11:04.

Názory
18.09.2007 17:44
Aglája
Já se do diskuzí moc nezapojovala skoro rok. Jsem tu kvůli psaní a ne plkům. A dílo mi sprostý archiv hned pod názvem ruší. Do sladkých archivů si mě nikdo nedával, vždycky měly normální názvy, takže mi nemělo co vadit. A nepodsouvej mi tu o co se právě opět snažíš.
18.09.2007 17:50
Mario Czerney
Co se týče čakančiny prózy, mám s ní problém, ale nemíchám se do směrů, kterým nerozumím. Přesto čekanka udělala kus dobrý práce, myslím si - dokáže pojmenovat to či ono, a dokáže si stát za názorem. Toho si vážím.
Stanislav je zase výborný společník, má stmelující nálady, ale některé problémy které se ho nedotýkají bytostně, nechává bez povšimnutí. Můj názor, hodně zjednodušený.
Můj problém, jak jsem v poslední době zjistil je, že už málokdo na Liteřře ví, jestli si dělám legraci nebo některá slova myslím vážně. Budu v následujícím období přesvědčovat publikum, že je možné obojí dohromady. Až budu znovu moci, vytvořím nové archívy, hutnější a přímočařejší.
18.09.2007 17:52
Mario Czerney
Aglája napsal(a):
Já se do diskuzí moc nezapojovala skoro rok. Jsem tu kvůli psaní a ne plkům. A dílo mi sprostý archiv hned pod názvem ruší. Do sladkých archivů si mě nikdo nedával, vždycky měly normální názvy, takže mi nemělo co vadit. A nepodsouvej mi tu o co se právě opět snažíš.
jsem se jen zeptal, ...nojo plkám, to je pak diskuze náročná, náročná jak noční směna ve slévárnách, těžkopadná, jak poslední kilometr maratonce před cílem
18.09.2007 18:33
silent
Aglája napsal(a):
stanislav napsal(a):
na www. postart.cz to napriklad maji vyreseno tak, ze autora dila, komentare a hodnoceni ostatnich jsou vam pristupne az pote, co dilo samo ohodnotite - do te doby vidite jen nazev a obsah dila.
mne to ale pripada dost takovy sterilni a neosobni, literra se mi libi vic

souhlas, taky je mi milejší cvrkot, než nějaká objektivita umělecká...
Jo, taky bych archivy i hodnocení nechala veřejné. Jen bych změnila umístění až ZA dílo, ať to není to první, co bije do očí už před přečtením díla.
no ok, ale když půjdem touhle puristickou cestou, neměly by se vynulovat smajly, tipy a rajčata hned na první stránce? ty přece můžou ovlivňovat nejvíc, jestli si čtenář dané dílo vůbec otevře...
18.09.2007 18:36
Aglája
silent napsal(a):
Aglája napsal(a):
stanislav napsal(a):
na www. postart.cz to napriklad maji vyreseno tak, ze autora dila, komentare a hodnoceni ostatnich jsou vam pristupne az pote, co dilo samo ohodnotite - do te doby vidite jen nazev a obsah dila.
mne to ale pripada dost takovy sterilni a neosobni, literra se mi libi vic

souhlas, taky je mi milejší cvrkot, než nějaká objektivita umělecká...
Jo, taky bych archivy i hodnocení nechala veřejné. Jen bych změnila umístění až ZA dílo, ať to není to první, co bije do očí už před přečtením díla.
no ok, ale když půjdem touhle puristickou cestou, neměly by se vynulovat smajly, tipy a rajčata hned na první stránce? ty přece můžou ovlivňovat nejvíc, jestli si čtenář dané dílo vůbec otevře...
:o))) Bych to smázla všecko...i s dílem a je klid.
18.09.2007 19:31
Charlien
Rowenna napsal(a):
Já ještě zmíním Maria Cz..., no, toho zablokovaného. Nic o něm nevím. Vlastně ho neznám ani virtuálně. Ale z toho, co čtu teď - na diskuzích - ve mně klíčí ohromující pocit, že on je ten slušný, a Konvalina ta neslušná. A žasnu, kam to dospělo, že slušný, byť ústnatý člověk, je zablokován a neslušný... no dyk víte.
Rowenno, vážně to takhle na Tebe působí? Já nepopírám, že Mário má co k dílu říct ( pokud ovšem není v prudící náladě), ovšem jak jsem napsal někde výše v této diskusi:
" Jakákoli komunikace a i ta internetová vyžaduje, pokud má zůstat tím čím je, alespoň elementární slušnost."
A na tom si trvám.

všichni :
V neposlední řadě si myslím, že diskuse o archívech je věc záslužná a já to cítím podobně jako většina a pokusím se to změnit (ovšem záleží na Endifovi). Jenže používat jako berličku "zaklínadlo Konvalina" je přinejmenším úsměvné. Jakákoli diskuse tady vždycky sklouzne k tomu samému. To vypovídá nejen o Konvalině, ale hlavně o Vás. Jestliže mi někdo vadí, pak ho prostě ignoruju a zbytečně si nekazím den. Máme přece filtry.

Jinak k tématu : nevadí mi osobně u MÝCH děl žádné archívy, i když i u mě byly použity účelově jako pomsta. Každý si přece může u díla udělat názor sám.
18.09.2007 20:36
Cekanka_ucekana

já mám flitry a taky se nevytahuju

Cekanka_ucekana
a Mário má taky flitry
Cekanka_ucekana
ne, řiká, že to jsou filtry
18.09.2007 20:49
Charlien
Cekanka_ucekana napsal(a):

já se nevytahuju, to mě málo znáš.... jenom konstatuju a analyzuju situaci:-))
18.09.2007 22:17
Cekanka_ucekana
Charlien napsal(a):

a co jsi vyanalyzoval?
18.09.2007 22:22
Charlien
Charlien napsal(a):

a co jsi vyanalyzoval?
nic... tady v téhle debatě se nedá vyanalyzovat nic kloudného:-), samej osobní útok a nic víc...:-((
18.09.2007 22:24
Cekanka_ucekana
Charlien napsal(a):
Charlien napsal(a):

a co jsi vyanalyzoval?
nic... tady v téhle debatě se nedá vyanalyzovat nic kloudného:-), samej osobní útok a nic víc...:-((
no jo, někdy se tomu prostě neubráníš :-)))))
18.09.2007 22:31
Charlien
a nebo bych vás mohl bloknout cvičně všechny, abyste si nezáviděli 8-))
18.09.2007 22:37
Cekanka_ucekana
Charlien napsal(a):
máš recht, blokneš mě na mou vlastní žádost? mě už to tu ňák fakt nebaví :-)))
18.09.2007 22:47
Charlien
Charlien napsal(a):
máš recht, blokneš mě na mou vlastní žádost? mě už to tu ňák fakt nebaví :-)))
Tebe by byla škoda... jinejch ne:-))
19.09.2007 03:31
stanislav
Mario Czerney napsal(a):
Stanislav je zase výborný společník, má stmelující nálady, ale některé problémy které se ho nedotýkají bytostně, nechává bez povšimnutí. Můj názor, hodně zjednodušený.
Ty, Mário, co to zas žblebtáš za posudky? problém, který je mi ukadený, není pro mě problémem... to je snad normální, ne? spíš by bylo divný, kdybych furt řešil něco, co je mi ganc egál. ty denodenně třeba řešíš, že někde někdo má hlad, umírá ve válkách ten a onen? i když je to mnohem vážnější věc, než co dnes zas kde plácla tvá Konvalina? ono spíš by to šlo vzít úplně z jinýho konce a mít za divný fakt, že se někdo zabejčí a furt tlačí na pilu v nějakejch věcech, který podle něho jsou světodějný, a přitom jsou pitoreskně nedůležitý pro ostatní, ovšem on si myslí, že svým věčným bubnováním na poplach spasí svět.
19.09.2007 05:55
Mario Czerney
ale ale:-) se hned nerozčiluj: ...mluvím ne o problému, ale o té ukradenosti - nikdo nechce spasit svět ale, mluvím o svých zážitcích a pocitech... a nechci tu nic rozebírat, ono to sem nepatří, můžeme si  o tom někdy popovídat z očí do očí.-)
Jen mi sralo, jak se zas přete s ček. ...jinak bych tu o tom nemluvil
19.09.2007 10:16
way
stanislav napsal(a):
..
mít za divný fakt, že se někdo zabejčí a furt tlačí na pilu v nějakejch věcech, který podle něho jsou světodějný, a přitom jsou pitoreskně nedůležitý pro ostatní, ovšem on si myslí, že svým věčným bubnováním na poplach spasí svět.
toto beriem
to je to podstatné
ano
19.09.2007 10:39
Cekanka_ucekana
Nikdo tady nechce spasit svět, každej trošku rozumnej člověk ví, že svět sám nespasí, i když jsem si jistá, že by měl fakt začít u sebe a ne si řikat, že to sám nezmůže, ale prostě a jednoduše NĚCO dělat, Standův postoj je postoj lhostejnej a takhle fakt nikdy nikam nedojdem. Jde o to něco dělat a nekoukat se jen tak, jak to jde kolem do kytek, a, nedej bože, přizpůsobit se...i když to je asi pro přežití nejlepší a ti, co se nepřizpůsoběj, nepřežijou. Takže vlastně jde o to si utřídit priority, jestli se přizpůsobim průměrnýmu davu, nebo radši budu někde sama, popřípadě s daleko menším davem, kterej mi za to stojí. Tak já jsem si vybrala.

Mário, my už se nepřem :-)))))
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)