Téma #606 |
Autor: | Smetiprach |
Fórum: |
Datum publikace: | 14.09.2007 14:57 |
Počet návštěv: | 8693 |
Počet názorů: | 343 |
Jenom rychlá anketa (pouze ocásek k stanislavově diskuzi) |
Obtěžuje vás někdo svými archívy? Prosím, jenom kdo a kterými, jde opravdu jenom o statistiku. Děkuji, J.
Obtěžující archívy:
Mario Czerney - komerčním smažkám Mario Czerney - ejakuláty _-.-_ - pokusy o objevení Ameriky (komentář autora v diskuzi) Shari: tu úplne stačil prológ Zlatý fond |
|
Počet úprav: 11, naposledy upravil(a) 'Smetiprach': 25.09.2007 11:04.
Názory |
18.09.2007 10:33
stanislav
|
čekanko, fakt si přečti, co řikám ve fóru o Archívech, proti všemu se dá bránit, ne proti archívům. Mám to sem přetisknout???? a to předtím bylo navíc, sama jsi to vysvětlila... |
18.09.2007 10:33
Cekanka_ucekana
|
Podívej, Stando, já jsem na totemu uveřejnila jeden text a ten dostal 12 déček, to na prózu a někoho, kdo je novej, neni vůbec špatný, pak jsem dala druhej text a pustili se do mě, že píšu sračky, tak mi to přišlo hloupý a od věci a neni pravda, že tady do mě nikdo nešije, oni si mě našli i tady, jenže to si ty radši nepamatuješ taky ty sis mě tu jednou dost vychutnal, na ty čtyři dny v nemocnici hnedtak nezapomenu, ne, že bych tady nikdy nedostala na prdel |
18.09.2007 10:36
stanislav
|
na www. postart.cz to napriklad maji vyreseno tak, ze autora dila, komentare a hodnoceni ostatnich jsou vam pristupne az pote, co dilo samo ohodnotite - do te doby vidite jen nazev a obsah dila. mne to ale pripada dost takovy sterilni a neosobni, literra se mi libi vic
souhlas, taky je mi milejší cvrkot, než nějaká objektivita umělecká... |
18.09.2007 10:36
Cekanka_ucekana
|
takže já jsem se neubránila velmi hnusnejm osobním atakům tří lidí, ňákej archív mě nemůže rozházet, ale dělejte si s nima co chcete |
18.09.2007 10:38
Cekanka_ucekana
|
mimochodem neopodstatněnejm hnusnej osobním atakům |
18.09.2007 10:38
Aglája
|
stanislav napsal(a): na www. postart.cz to napriklad maji vyreseno tak, ze autora dila, komentare a hodnoceni ostatnich jsou vam pristupne az pote, co dilo samo ohodnotite - do te doby vidite jen nazev a obsah dila. mne to ale pripada dost takovy sterilni a neosobni, literra se mi libi vic
souhlas, taky je mi milejší cvrkot, než nějaká objektivita umělecká... Jo, taky bych archivy i hodnocení nechala veřejné. Jen bych změnila umístění až ZA dílo, ať to není to první, co bije do očí už před přečtením díla. |
18.09.2007 10:39
stanislav
|
čekanko, klidně se budu rejpat v naší historii, ale jinde, jo? |
18.09.2007 10:40
Cekanka_ucekana
|
stanislav napsal(a): čekanko, klidně se budu rejpat v naší historii, ale jinde, jo? proč, když mi tady můžeš zasazovat podpásovky veřejně? |
18.09.2007 10:40
stanislav
|
čekanko, jsem s tim tedy začal, má chyba, ale sem to nepatří. |
18.09.2007 10:41
Cekanka_ucekana
|
jo, když to řekneš ty a je to něco, co může nasrat mě, tak to sem patří, ale jak by to mohlo bejt o tobě, tak najednou ne |
18.09.2007 10:44
stanislav
|
Já chtěl spíš mluvit o tom,že totem je hřiště, kde každej masí druhýho, je to v něčem mnohem lepší než Literra, ale Literra byla spíš jako klub pro lidi, co rádi píšou a nemaj náladu na nějaký vostrý výpady, proto ten systém se vylepšuje, přibejvá obran autorů.... a archív je docela hluchý místo. a teď se to rádo zneužívá.... |
18.09.2007 10:45
stanislav
|
dobře, čekanko, tak povídej dál, nenech se omezovat mejma řečma, vylej si svý srdce, děsně ti ubližuju, nic jinýho mě nebaví dělat.... |
18.09.2007 10:45
Cekanka_ucekana
|
ono se tady teď vůbec děje spousta věcí, který nejsou dobrý, myslim, že archívy jsou to nejmenší a nejjednodušší, čili se pojďme zaobírat archívama a ty složitější věci nechme koňovi, ten má větší hlavu |
18.09.2007 10:46
Cekanka_ucekana
|
stanislav napsal(a): dobře, čekanko, tak povídej dál, nenech se omezovat mejma řečma, vylej si svý srdce, děsně ti ubližuju, nic jinýho mě nebaví dělat.... di do háje, nestojíš mi za to, ty by ses měl víc, než archívama, zabejvat svým vlastním přístupem k lidem, milý Stanislave |
18.09.2007 10:51
stanislav
|
čekanko, to nech na mě, jak ke komu přistupuju, ale mě to fakt nebaví se s tebou tady furt dohadovat. už jednou jsem ti řek, abys neprudila... když tě nebaví mluvit o archívech, tak si jdi řešit něco jinýho někam jinam... mě už docela unavuješ... |
18.09.2007 10:55
Cekanka_ucekana
|
já o archívech mluvila, to tys začal o jinejch věcech a taky mě nebavíš a nemysli si, že to zase rozchodim, tentokrát už fakt ne |
18.09.2007 10:56
Cekanka_ucekana
|
a neprudim, řikám svuj názor, až začnu prudit, bude to vypadat jinak |
18.09.2007 10:59
stanislav
|
no. dělej, jak rozumíš. myslím, že si nemáme už moc co říct, tak jestli máš chuť mít poslední slovo..... |
18.09.2007 15:23
ABDUL-LAH
|
stanislav napsal(a): no. dělej, jak rozumíš. myslím, že si nemáme už moc co říct, tak jestli máš chuť mít poslední slovo..... .........tak nic, tak si vezmu slovo zas já. U Prorokova vymatlanýho gumovýho míčku do sprchy! Venku chčije a odpolední kávičku na zahrádce jsem odložil, u Prorokových internetovejch špinavců! Ale stále platí večerní akce: Ve Ztraceném ráji, Praha - Letná, s Hlukem Malérem, Miirdasem možná a tak, začátek v 19.30.... Kdyby se někomu chtělo.... |
18.09.2007 17:34
Mario Czerney
|
Aglája: když měl archív název "nejkrásnější ze všeho" nebo "co si chci schovat v srdíčku", mlčelas... to ti nevadilo, že archív byl už před dílem? |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|