Téma #606 |
Autor: | Smetiprach |
Fórum: |
Datum publikace: | 14.09.2007 14:57 |
Počet návštěv: | 8695 |
Počet názorů: | 343 |
Jenom rychlá anketa (pouze ocásek k stanislavově diskuzi) |
Obtěžuje vás někdo svými archívy? Prosím, jenom kdo a kterými, jde opravdu jenom o statistiku. Děkuji, J.
Obtěžující archívy:
Mario Czerney - komerčním smažkám Mario Czerney - ejakuláty _-.-_ - pokusy o objevení Ameriky (komentář autora v diskuzi) Shari: tu úplne stačil prológ Zlatý fond |
|
Počet úprav: 11, naposledy upravil(a) 'Smetiprach': 25.09.2007 11:04.
Názory |
18.09.2007 10:21
stanislav
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Aglájo a co když je to vážně ejakulát, neni lepší přemejšlet o tom, proč to v takovým archívu je? a co ty a totem, tam tě dostali. chceš, aby odtud Mário vyfakoval Agláju????????????? |
Cekanka_ucekana
|
stanislav napsal(a): znovu opakuju: o archívech nemluvím kvůli Konvalině, ale kvůli lidem, co mě zajímaj! OK, dyk o Konvalině tu ani slovo! My teda |
Rowenna
|
S čekankou jsme se s názorem minuly o fous. Platím ti pivo. |
Aglája
|
Rowenna napsal(a): Aglaja: Já jsem objevila jeden archív, nad tvým dílem, a je tam napsáno "komerčním smažkám". Ano, nechtěla bych to mít NAD DÍLEM. Jinak - z mého pohledu, to dílko je přesně to, co mě tady ubíjí, a v duchu bych to nazvala mnohem hůře. Tolik asi k těm křivdám, páchaným Mariem. Ale až budu mít víc času, skouknu toho u tebe více, dělat závěry z jednoho díla se nemá. Rowenno, o tom to snad není, jestli má nebo nemá pravdu. Ať má pravdu POD dílem v názorech a ne PŘED dílem. S Mariem diskutuju už dost dlouho a celkem ráda. Ale pokud admini nechají tyhle zásahy DO struktury díla ze strany kritiků, tak to tu balím... Emily napíše báseň, Mario jí hned pod nadpis prdne Komerční smažku a je celkem pochopitelné, že než si nechat líbit takový zásah do textu, tak to raději smaže. |
18.09.2007 10:22
Cekanka_ucekana
|
stanislav napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): Aglájo a co když je to vážně ejakulát, neni lepší přemejšlet o tom, proč to v takovým archívu je? a co ty a totem, tam tě dostali. chceš, aby odtud Mário vyfakoval Agláju????????????? co já a totem? |
myšák
|
Aglája napsal(a): Pro adminy
Připadá se mi jako vrchol neúcty k autorovi, když v prostoru vyhrazeném pro jeho dílo si může každý "kritik" psát, co ho napadne a autor se pak má onoho dobráka doprošovat o smazání archivu.
Můžete prosím překopat stránku tak, aby byly archivy čtenářů pod epilogem, tedy tam, kde spolu s názory a kritikami čtenářů spíš patří?
Děkuji. přidávám se, první musí být dílo, ostatní jsou přívěsky
archivy nahoře předjímají názor a možná by celý "problém" jejich přemístěním vyšuměl
určitě lepší než zavádět blokování, výmazy a další naschvály
mám pocit, že díla samotná už nikdo nečte, jen provoz a šum kolem jak někde na pavlači |
Cekanka_ucekana
|
Rowenna napsal(a): S čekankou jsme se s názorem minuly o fous. Platím ti pivo. kdy? :-))))) |
18.09.2007 10:23
Aglája
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): Aglája napsal(a): Rowenna napsal(a): Jinak souhlasím s Aglájou, že archívy před dílem jsou trochu kontraproduktivní. Ovšem zase: tyhle hanlivé archívy se týkají předvším Konvaliny, a je tu někdo, je tu opravdu někdo, kdo by v hloubi duše nesouhlasil s čímkoliv neslušným a hanlivým, napsaným před 99 procent jejich děl? Já. Opakuji, že všechno neslušné, slušné, produktivní i kontaproduktivní chci mít POD dílem, ne V NĚM . Malíři by asi taky vadilo, kdyby mu do měsíc malovaného obrazu někdo napsal "Ejakuláty." dyk to nikdo nepíše DO tvýho textu, je to tam, kde jsou všechny informace o díle proč nikomu nevadí, že jsou NAD dílem všechny ty tipy a smajlíky a Literky, to je přece taky hodnocení a když tam neni tip ani jeden, byť je tam už 50 návštěv, tak to neni zrovna lichotivý bych řekla Rajče samo o sobě není tak rušivé, ale fajn...možná máš pravdu. Smajlíky a každé jiné hodnocení by mělo být pod epilogem. |
18.09.2007 10:23
Aglája
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Aglájo a co když je to vážně ejakulát, neni lepší přemejšlet o tom, proč to v takovým archívu je? Čekanko, připadá mi, že nechceš rozumět. |
18.09.2007 10:24
Cekanka_ucekana
|
Aglája napsal(a): Rowenna napsal(a): Aglaja: Já jsem objevila jeden archív, nad tvým dílem, a je tam napsáno "komerčním smažkám". Ano, nechtěla bych to mít NAD DÍLEM. Jinak - z mého pohledu, to dílko je přesně to, co mě tady ubíjí, a v duchu bych to nazvala mnohem hůře. Tolik asi k těm křivdám, páchaným Mariem. Ale až budu mít víc času, skouknu toho u tebe více, dělat závěry z jednoho díla se nemá. Rowenno, o tom to snad není, jestli má nebo nemá pravdu. Ať má pravdu POD dílem v názorech a ne PŘED dílem. S Mariem diskutuju už dost dlouho a celkem ráda. Ale pokud admini nechají tyhle zásahy DO struktury díla ze strany kritiků, tak to tu balím... Emily napíše báseň, Mario jí hned pod nadpis prdne Komerční smažku a je celkem pochopitelné, že než si nechat líbit takový zásah do textu, tak to raději smaže. k tomuhle se vyjádřim já bych to smazala jen v tom případě, když bych se sama přesvědčila o tom, že moje dílo do takovýho archívu fakt patří |
18.09.2007 10:25
Cekanka_ucekana
|
Aglája napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): Aglájo a co když je to vážně ejakulát, neni lepší přemejšlet o tom, proč to v takovým archívu je? Čekanko, připadá mi, že nechceš rozumět. já jsem ti položila jasnou otázku a tys mi na ni neodpověděla
Cekanka_ucekana napsal(a): myslíš, že to by malíři nevadilo, kdyby mu někdo kreslil do obrazu zeměkoule a žlutý ksichty? |
18.09.2007 10:26
Cekanka_ucekana
|
já jsem neřekla, že jsem proti tomu, aby se archívy dali jinam, než nahoru, jen se ptám, komu vaděj a proč a proč teda nevaděj nahoře tipy a smajlíky, když jsou zaky navádějící a zavádějící |
18.09.2007 10:26
Cekanka_ucekana
|
Aglája: jo, už jo, sorry, já to četla pozdě |
18.09.2007 10:27
Aglája
|
Rowenna napsal(a): Aglaja: přečetla jsem si všechna tři díla, zařazena v archivu "Komerční smažka". Ze srdce s tímhle zařazením souhlasím. A dokonce si myslím, že by to mohlo vést k tomu, aby se jeden zamyslel, místo aby pištěl. Když ono je to těžké, když ta dílka současně jsou zařazena v archivech "Albi má nejraději" a hojně tipována. No tak co už tak s touhle Literrou. :-((( Rowenno, možná tě překvapí, že já s tím zařazením vcelku souhlasím. Po sté ale opakuji, že o tom diskuze NENÍ. |
18.09.2007 10:28
Cekanka_ucekana
|
Stanislav: OK, já a totem, nebylo to příjemný, to fakt ne, ale mohla jsem vydržet dva křiklouny, nevydržela jsem, muj problém, asi tam teda fakt nepatřim a tak tam nelezu |
18.09.2007 10:29
Aglája
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Aglája napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): Aglájo a co když je to vážně ejakulát, neni lepší přemejšlet o tom, proč to v takovým archívu je? Čekanko, připadá mi, že nechceš rozumět. já jsem ti položila jasnou otázku a tys mi na ni neodpověděla
Cekanka_ucekana napsal(a): myslíš, že to by malíři nevadilo, kdyby mu někdo kreslil do obrazu zeměkoule a žlutý ksichty? Cekanka_ucekana napsal(a): Aglája: jo, už jo, sorry, já to četla pozdě Nějak to tu frčí, člověk nestíhá rychle reagovat...:o))) |
18.09.2007 10:30
Cekanka_ucekana
|
jo, asi tak ale myslim, že i rajče, by mohlo obtěžovat, je červený a výrazný, každej si ho všimne a každej ví, co znamená |
stanislav
|
archívy prostě a jednoduše pomáhaj k nevraživostem. nebylo to tu, ale teď je. a bude možná ještě víc. jakýkoliv řešení je lepší, než to nechat přerůst v hromadný odchody napadanejch...
a ten totem jsem, čekanko, zmínil proto, že tady se kasáš, jak jsi si jistá tím, že tě archívy nerozhoděj, ale když se do tebe někdo pustil tam, na totemu, tak jsi odtud vycouvala, a zůstala tady, kde do tebe nikdo nešije.... než jsi se rozhodla, že budeš bojovnice proti Konvalině, která tě urazila... je to trapný a nějaký žvejkání o amatérský literatuře tomu nepomůže... |
Aglája
|
myšák napsal(a): Aglája napsal(a): Pro adminy
Připadá se mi jako vrchol neúcty k autorovi, když v prostoru vyhrazeném pro jeho dílo si může každý "kritik" psát, co ho napadne a autor se pak má onoho dobráka doprošovat o smazání archivu.
Můžete prosím překopat stránku tak, aby byly archivy čtenářů pod epilogem, tedy tam, kde spolu s názory a kritikami čtenářů spíš patří?
Děkuji. přidávám se, první musí být dílo, ostatní jsou přívěsky
archivy nahoře předjímají názor a možná by celý "problém" jejich přemístěním vyšuměl
určitě lepší než zavádět blokování, výmazy a další naschvály
mám pocit, že díla samotná už nikdo nečte, jen provoz a šum kolem jak někde na pavlači Dík, že jsi vystihl jádro pudla... |
18.09.2007 10:32
Pomerančová
|
ja bych se s dovolenim vratila k tematu
mne zadny archiv neobtezuje a nevadi - od nikoho. neprikladam jim zas az takovou vahu. hlavicku pri cteni dila preskakuju a vraicm se k ni az po shlednuti dila. ale chapu, ze ne kazdy to tak ma a muze mu to vadit. stanislavuv navrh, aby clovek sam mohl vyradit dilo z archivu ve kterem ho nechce mit (stejne jako je to treba u soutezi), mi prijde rozumny a podporuji ho, pokud je to technicky mozne udelat.
jen pro zajimavost k problemum s predjimanim hodnoceni a ovlivnovanim podle ostatnich atd.: na www. postart.cz to napriklad maji vyreseno tak, ze autora dila, komentare a hodnoceni ostatnich jsou vam pristupne az pote, co dilo samo ohodnotite - do te doby vidite jen nazev a obsah dila. mne to ale pripada dost takovy sterilni a neosobni, literra se mi libi vic |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|