Téma #606 |
Autor: | Smetiprach |
Fórum: |
Datum publikace: | 14.09.2007 14:57 |
Počet návštěv: | 8700 |
Počet názorů: | 343 |
Jenom rychlá anketa (pouze ocásek k stanislavově diskuzi) |
Obtěžuje vás někdo svými archívy? Prosím, jenom kdo a kterými, jde opravdu jenom o statistiku. Děkuji, J.
Obtěžující archívy:
Mario Czerney - komerčním smažkám Mario Czerney - ejakuláty _-.-_ - pokusy o objevení Ameriky (komentář autora v diskuzi) Shari: tu úplne stačil prológ Zlatý fond |
|
Počet úprav: 11, naposledy upravil(a) 'Smetiprach': 25.09.2007 11:04.
Názory |
18.09.2007 10:04
Cekanka_ucekana
|
Rowenna napsal(a): Já ještě zmíním Maria Cz..., no, toho zablokovaného. Nic o něm nevím. Vlastně ho neznám ani virtuálně. Ale z toho, co čtu teď - na diskuzích - ve mně klíčí ohromující pocit, že on je ten slušný, a Konvalina ta neslušná. A žasnu, kam to dospělo, že slušný, byť ústnatý člověk, je zablokován a neslušný... no dyk víte. jo, Mário je slušnej chlap, akorát že se vyjadřuje vulgárně, ale to se nevylučuje, což ovšem spousta lidí neni schopná pojmout já osobně mám mnohem radši lidi, od kterých vim, že mi kudlu do zad nevrazej, byť by byli vulgární, než ty - na jazyku med, pod jazykem jed |
18.09.2007 10:05
Výlov
|
Rowenna napsal(a): Já ještě zmíním Maria Cz..., no, toho zablokovaného. Nic o něm nevím. Vlastně ho neznám ani virtuálně. Ale z toho, co čtu teď - na diskuzích - ve mně klíčí ohromující pocit, že on je ten slušný, a Konvalina ta neslušná. A žasnu, kam to dospělo, že slušný, byť ústnatý člověk, je zablokován a neslušný... no dyk víte. ano Rowi, je cosi shnilého ve státě literrárním... |
18.09.2007 10:06
Aglája
|
Rowenna napsal(a): Já ještě zmíním Maria Cz..., no, toho zablokovaného. Nic o něm nevím. Vlastně ho neznám ani virtuálně. Ale z toho, co čtu teď - na diskuzích - ve mně klíčí ohromující pocit, že on je ten slušný, a Konvalina ta neslušná. A žasnu, kam to dospělo, že slušný, byť ústnatý člověk, je zablokován a neslušný... no dyk víte. Povykládej mi, jak je Mário zablokován. Jeho Komerční smažku mám pod názvem každého druhého díla, tedy tam, kde si tohle čtenář přečte dřív než dílo. Mileráda s ním budu diskutovat, a taky to dělám, pod dílem. Ale ať se mi nesere do díla. Tahle diskuze není o Konvalině. |
18.09.2007 10:06
Výlov
|
a smrdí to po kytkách... :-( |
18.09.2007 10:08
Cekanka_ucekana
|
Aglája napsal(a): Rowenna napsal(a): Já ještě zmíním Maria Cz..., no, toho zablokovaného. Nic o něm nevím. Vlastně ho neznám ani virtuálně. Ale z toho, co čtu teď - na diskuzích - ve mně klíčí ohromující pocit, že on je ten slušný, a Konvalina ta neslušná. A žasnu, kam to dospělo, že slušný, byť ústnatý člověk, je zablokován a neslušný... no dyk víte. Povykládej mi, jak je Mário zablokován. Jeho Komerční smažku mám pod názvem každého druhého díla, tedy tam, kde si tohle čtenář přečte dřív než dílo. Mileráda s ním budu diskutovat, a taky to dělám, pod dílem. Ale ať se mi nesere do díla. Tahle diskuze není o Konvalině. jak ať se ti nesere do díla? |
18.09.2007 10:09
Výlov
|
Aglája napsal(a): Rowenna napsal(a): Já ještě zmíním Maria Cz..., no, toho zablokovaného. Nic o něm nevím. Vlastně ho neznám ani virtuálně. Ale z toho, co čtu teď - na diskuzích - ve mně klíčí ohromující pocit, že on je ten slušný, a Konvalina ta neslušná. A žasnu, kam to dospělo, že slušný, byť ústnatý člověk, je zablokován a neslušný... no dyk víte. Povykládej mi, jak je Mário zablokován. Jeho Komerční smažku mám pod názvem každého druhého díla, tedy tam, kde si tohle čtenář přečte dřív než dílo. Mileráda s ním budu diskutovat, a taky to dělám, pod dílem. Ale ať se mi nesere do díla. Tahle diskuze není o Konvalině. nemáš tak docela pravdu, nebýt tady konvalina a nechovat se jak se chová, možná by se tahle diskuze vůbec nevedla... btw.: popravdě, archív komerční smažky mi přijde velmi záslužný... tipnul bych si, že tím jeho autor chtěl cosi podstatného naznačit... |
18.09.2007 10:10
Aglája
|
Rowenna napsal(a): Jinak souhlasím s Aglájou, že archívy před dílem jsou trochu kontraproduktivní. Ovšem zase: tyhle hanlivé archívy se týkají předvším Konvaliny, a je tu někdo, je tu opravdu někdo, kdo by v hloubi duše nesouhlasil s čímkoliv neslušným a hanlivým, napsaným před 99 procent jejich děl? Já. Opakuji, že všechno neslušné, slušné, produktivní i kontaproduktivní chci mít POD dílem, ne V NĚM . Malíři by asi taky vadilo, kdyby mu do měsíc malovaného obrazu někdo napsal "Ejakuláty." |
18.09.2007 10:11
Cekanka_ucekana
|
Aglája napsal(a): Rowenna napsal(a): Jinak souhlasím s Aglájou, že archívy před dílem jsou trochu kontraproduktivní. Ovšem zase: tyhle hanlivé archívy se týkají předvším Konvaliny, a je tu někdo, je tu opravdu někdo, kdo by v hloubi duše nesouhlasil s čímkoliv neslušným a hanlivým, napsaným před 99 procent jejich děl? Já. Opakuji, že všechno neslušné, slušné, produktivní i kontaproduktivní chci mít POD dílem, ne V NĚM . Malíři by asi taky vadilo, kdyby mu do měsíc malovaného obrazu někdo napsal "Ejakuláty." dyk to nikdo nepíše DO tvýho textu, je to tam, kde jsou všechny informace o díle |
18.09.2007 10:11
Rowenna
|
Aglaja: Já jsem objevila jeden archív, nad tvým dílem, a je tam napsáno "komerčním smažkám". Ano, nechtěla bych to mít NAD DÍLEM. Jinak - z mého pohledu, to dílko je přesně to, co mě tady ubíjí, a v duchu bych to nazvala mnohem hůře. Tolik asi k těm křivdám, páchaným Mariem. Ale až budu mít víc času, skouknu toho u tebe více, dělat závěry z jednoho díla se nemá. |
18.09.2007 10:12
Aglája
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Aglája napsal(a): Rowenna napsal(a): Já ještě zmíním Maria Cz..., no, toho zablokovaného. Nic o něm nevím. Vlastně ho neznám ani virtuálně. Ale z toho, co čtu teď - na diskuzích - ve mně klíčí ohromující pocit, že on je ten slušný, a Konvalina ta neslušná. A žasnu, kam to dospělo, že slušný, byť ústnatý člověk, je zablokován a neslušný... no dyk víte. Povykládej mi, jak je Mário zablokován. Jeho Komerční smažku mám pod názvem každého druhého díla, tedy tam, kde si tohle čtenář přečte dřív než dílo. Mileráda s ním budu diskutovat, a taky to dělám, pod dílem. Ale ať se mi nesere do díla. Tahle diskuze není o Konvalině. jak ať se ti nesere do díla? No, nejdřív můj název díla ...pak jeho názor, čili archiv ...a až pak samotné moje dílo, to snad je zásah do díla samotného, ne? To není kritika pod dílem. |
18.09.2007 10:13
Cekanka_ucekana
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Aglája napsal(a): Rowenna napsal(a): Jinak souhlasím s Aglájou, že archívy před dílem jsou trochu kontraproduktivní. Ovšem zase: tyhle hanlivé archívy se týkají předvším Konvaliny, a je tu někdo, je tu opravdu někdo, kdo by v hloubi duše nesouhlasil s čímkoliv neslušným a hanlivým, napsaným před 99 procent jejich děl? Já. Opakuji, že všechno neslušné, slušné, produktivní i kontaproduktivní chci mít POD dílem, ne V NĚM . Malíři by asi taky vadilo, kdyby mu do měsíc malovaného obrazu někdo napsal "Ejakuláty." dyk to nikdo nepíše DO tvýho textu, je to tam, kde jsou všechny informace o díle proč nikomu nevadí, že jsou NAD dílem všechny ty tipy a smajlíky a Literky, to je přece taky hodnocení a když tam neni tip ani jeden, byť je tam už 50 návštěv, tak to neni zrovna lichotivý bych řekla |
18.09.2007 10:13
stanislav
|
je fajn, že obhajujeta Mária, já si taky myslím, že je mnohem víc normálnější než Konvalina. že to je nad slunce jasnější.
Ale já tedy bych fakt radši mluvil o archívech. jsem tu denně málem od začátku Literry, takže si to jen tak nevymejšlím, že se mi to zdá problém...
Že lidi, co se znaj, se hned tak nesmažou, nedělaj si nic z hloupejch i dobrejch vtipů, to je jasný, ale on sem přijde někdo novej, a nestačí se divit, co je tu za sebranku kokotů, který nemaj nic lepšího na ráci, než někoho vosolit. a archiv je k tomu uplně úžasná věc, to nejde blokovat... To se tedy přiznám, že mi je docela nepříjemný.... a mělo by se pokud možno najít co nejvíc obran autora, jak to vyjmenovávám v tom fóru, co jsem založil, ale zvrhlo se to tam v debilní vylejvání si srdíček kvůli Konvici... |
18.09.2007 10:14
Cekanka_ucekana
|
myslíš, že to by malíři nevadilo, kdyby mu někdo kreslil do obrazu zeměkoule a žlutý ksichty? |
18.09.2007 10:16
Cekanka_ucekana
|
Vyjadřuju se k archívům, Stando, převážně jenže aby se do toho nezamotala ta pani jde dost těžko, když je fakt všude a když kvůli těm archívům ječí nejvíc |
18.09.2007 10:17
Aglája
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Aglája napsal(a): Rowenna napsal(a): Jinak souhlasím s Aglájou, že archívy před dílem jsou trochu kontraproduktivní. Ovšem zase: tyhle hanlivé archívy se týkají předvším Konvaliny, a je tu někdo, je tu opravdu někdo, kdo by v hloubi duše nesouhlasil s čímkoliv neslušným a hanlivým, napsaným před 99 procent jejich děl? Já. Opakuji, že všechno neslušné, slušné, produktivní i kontaproduktivní chci mít POD dílem, ne V NĚM . Malíři by asi taky vadilo, kdyby mu do měsíc malovaného obrazu někdo napsal "Ejakuláty." dyk to nikdo nepíše DO tvýho textu, je to tam, kde jsou všechny informace o díle Myslím, že nemáš pravdu. Archiv není informace o díle, archiv je čtenářův názor... Kolikrát přemýšlíš, jestli dát prolog, epilog, jestli to věci pomůže nebo je lepší nepsat tam nic, skládáš si to jako puzzle a když z toho máš ten dojem, který chceš mít, tak se ti tam objeví Ejakuláty. A je po dojmu. |
18.09.2007 10:18
stanislav
|
málem denně, ne málem od začátku, ale dovopravdy od začátku. |
18.09.2007 10:18
Cekanka_ucekana
|
Aglájo a co když je to vážně ejakulát, neni lepší přemejšlet o tom, proč to v takovým archívu je? |
18.09.2007 10:20
stanislav
|
znovu opakuju: o archívech nemluvím kvůli Konvalině, ale kvůli lidem, co mě zajímaj! |
Rowenna
|
Aglaja: přečetla jsem si všechna tři díla, zařazena v archivu "Komerční smažka". Ze srdce s tímhle zařazením souhlasím. A dokonce si myslím, že by to mohlo vést k tomu, aby se jeden zamyslel, místo aby pištěl. Když ono je to těžké, když ta dílka současně jsou zařazena v archivech "Albi má nejraději" a hojně tipována. No tak co už tak s touhle Literrou. :-((( |
Cekanka_ucekana
|
já bych navrhovala, aby se všichni vysrali na archívy a snažili se udělat dojem dílem samotným a ne tim, že nebude v žádným blbým archívu |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|