Názory |
17.09.2007 18:51
Humble
|
Mario Czerney napsal(a): a na rozdíl od konvaliny, humbíku jeden spravdlivej, mě blokujete, už potřetí za rok a půl... takže s kým asi pičusové drží, na to se ptát nebudu.-)) Mýlíš se. Kdybychom striktně dodržovali pravidla, měl bys první dištanc na měsíc, druhý na tři měsíce, a třetí natrvalo. Takže lze snadno nahlédnout, že Ti docela fandíme ;)
Mario Czerney napsal(a): ...ale napsal jsem adminům všem, ani jeden z vás se neobtěžoval, ale wopi mě právě za to prznil, že mám napsat adminům, když něco chci..ale neozvlaste se ani jeden... Ještě se tom domlouváme - postih na objednávku, to tu ještě nebylo. |
17.09.2007 19:01
Mario Czerney
|
postih na objednávku? proč postih:-)))? už můžete skončit s rokováním, už to neplatí... Mám nápad: mohli byste jako pořádná instituce vést zápis a pak ho dát ke všeobecnému nahlédnutí, docela by mně ta vaše jednání zajímala:-)) |
17.09.2007 19:06
Humble
|
Mario Czerney napsal(a): ... už můžete skončit s rokováním, už to neplatí... Ty seš fakt horší než ženská... |
17.09.2007 19:06
Mario Czerney
|
ano, nedodržujete vůbec nic, zákony opisných kružnic vlnících se záclon v zapadajícím slunci jsou vám bytostně cizí, neuznáváte skvrny na zdech domů, které nejsou příslibem lepší budoucnosti, ale tajnými mapami Klanu patentovaných šklebů... ani vám nezáleží na zinkových pruzích na obloze, které se ukazují jen zlým a škodícím ptakoještěrům... Pak už se nelze divit, že jste mne poprvé zablokovali na jeden a podruhé hned na tři měsíce... |
17.09.2007 19:08
Mario Czerney
|
Humble napsal(a): Mario Czerney napsal(a): ... už můžete skončit s rokováním, už to neplatí... Ty seš fakt horší než ženská... A pro mne je žena nejposvátnějším stvoření, Matka je ženou a žena je vládkyní! Být horší než ženská není tudíž žádná potupa, nýbrž fakt se kterým se je nutno smířit! |
17.09.2007 21:55
stanislav
|
být horší než ženská je pěkné. souhlasím plně s předřečníkem. a mám pocit, že Humble nebyl k něžnému pohlaví korektní!!! :o) |
17.09.2007 22:00
Humble
|
Jistě - předřečník to má v teoretické rovině dobře zmáknuté ;) |
17.09.2007 22:00
stanislav
|
Cekanka_ucekana napsal(a): můžete mi říct, co je špatnýho na archívu "pokusy o objevení Ameriky"? nic. a wopi sám říká, k čemu je, což je zcela oukej. mně se spíš nelíbily ty archivy, které wopi už smazal, čímž mi udělal doopravdy radost... ony archivy jsou některé jen a jen legrační a kdo se nechá urazit je "srágora", ale vono jak sama víš, člověk mívá někdy období, kdy se ho dotkne i menší blbost... |
17.09.2007 22:25
Humble
|
stanislav napsal(a): ...ale vono jak sama víš, člověk mívá někdy období, kdy se ho dotkne i menší blbost... ...třeba múza :o) |
17.09.2007 22:32
stanislav
|
Humble, ty jsi zas rozvernej, jak nájemní vrah, když si zapálí cigáro a v báru vypráví o akci, při který se mu povedlo naráz vodkrouhnout putina i bushe... :o))) |
17.09.2007 22:45
Humble
|
To je jen křeč z přemíry pracovního stresu :o) |
18.09.2007 07:33
Rowenna
|
Tuhle výslednou situaci bych nazvala: "kterak si Konvalina kultivuje literru k obrazu svému". Nebo taky: "Jak jeden neslušný člověk Konvalina postupně přinutí i slušné lidi skákat, jak ona si píská". Já bych to vnímala jako prohru. Ale mě se to zase až tak moc netýká. Být tady víc doma, asi se z téhle situace vzteknu. |
18.09.2007 07:52
Aglája
|
Rowenna napsal(a): Tuhle výslednou situaci bych nazvala: "kterak si Konvalina kultivuje literru k obrazu svému". Nebo taky: "Jak jeden neslušný člověk Konvalina postupně přinutí i slušné lidi skákat, jak ona si píská". Já bych to vnímala jako prohru. Ale mě se to zase až tak moc netýká. Být tady víc doma, asi se z téhle situace vzteknu. Nehážeš toho na Konvalinu trochu moc? Stanislav i Humble jsou snad svéprávní. |
18.09.2007 09:00
stanislav
|
Rowenno, to je fakt nesmysl, co řikáš, třeba já s těma řečma o archívech nezačal kvůli Kovadlině a tedy potažmo kvůli archívům Mária, kerej jí tak zlobílkoval, ale kvůli jinejm, který jsem bral víc vážně, Máriovovo fórky, k tomu jsem imunní, lépe řečeno dělal jsem nemlich to samý a ještě možná dřív než on, měl jsem na Konvalinu celej archív, kterej byl taky docela jedovatej... |
18.09.2007 09:02
stanislav
|
i když na druhou stranu docela citlivej: "krásné až k pláči" |
18.09.2007 09:07
Cekanka_ucekana
|
stanislav napsal(a): i když na druhou stranu docela citlivej: "krásné až k pláči" no vidíš, ale nasmrád´s Rowenna má pravdu |
18.09.2007 09:08
Pomerančová
|
Aglája napsal(a): Rowenna napsal(a): Tuhle výslednou situaci bych nazvala: "kterak si Konvalina kultivuje literru k obrazu svému". Nebo taky: "Jak jeden neslušný člověk Konvalina postupně přinutí i slušné lidi skákat, jak ona si píská". Já bych to vnímala jako prohru. Ale mě se to zase až tak moc netýká. Být tady víc doma, asi se z téhle situace vzteknu. Nehážeš toho na Konvalinu trochu moc? Stanislav i Humble jsou snad svéprávní. jsem take (troufam si tvrdit) svepravna. a skoro bych souhlasila s rowennou. posledni dobou ztracim chut tu cokoliv cist nebo komentovat - je tu ponekud prekvetinovano - pomalu uz se bojim i doma otevrit volejovky.
|
18.09.2007 09:13
Cekanka_ucekana
|
nikdy nikomu nevadily žádný archívy, Literra jede už kolik let? čtyři? a nikdy nikdo neměl problém s archívama! taky nevim proč by je někdo měl mít, mně teda bylo vždycky celkem fuk, kdo si mě kam dává, to byla každýho věc, ne moje, ani jsem neměla potřebu to sledovat, ale jak jsem už řekla, ono to bylo možná tim, že si mě asi moc lidí do žádnýho hnusnýho archívu nedalo, nevim..... a najednou se řešej archívy no, asi si pár lidí založilo blbý archívy, včetně mě, ale asi jsme k tomu měli nějakej důvod, já teda jo |
18.09.2007 09:17
stanislav
|
čekanko, že ty nemáš problém, to neznamená, že by problém neměl někdo jinej... mně tedy některý archívy značně ztěžovaly vůbec si něco číst, a to vůbec o Konvalinu nešlo. A i kdyby třeba žádnej archiv nevadil, tak se může stát, že se to tak stane, některý opatření se někdy dělaj preventivně... je někdy lepší něco podniknout dopředu než dozadu.... |
18.09.2007 09:20
Cekanka_ucekana
|
tak že už se to nepodniklo dávno, tohle je teda dopředu, nebo dozadu? |