Téma #606
Autor:Smetiprach
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:14.09.2007 14:57
Počet návštěv:8710
Počet názorů:343

Jenom rychlá anketa (pouze ocásek k stanislavově diskuzi)
Obtěžuje vás někdo svými archívy? Prosím, jenom kdo a kterými, jde opravdu jenom o statistiku. Děkuji, J.

Obtěžující archívy:

Mario Czerney - komerčním smažkám
Mario Czerney - ejakuláty
_-.-_   - pokusy o objevení Ameriky (komentář autora v diskuzi) 
Shari: tu úplne stačil prológ
Zlatý fond

Počet úprav: 11, naposledy upravil(a) 'Smetiprach': 25.09.2007 11:04.

Názory
17.09.2007 12:53
Smetiprach
to Mario: hele, nechtělo by se ti smáznout ty dva poslední hore visící archívky? já jen, že by to měl endif bez práce... .-)
17.09.2007 13:16
stanislav
milý Smetiprachu, ty si libuješ, jaký jsi diplomat, ale skutečnost je úplně jinde, díky tomu mému a tvému fóru tu archivů, kde jen někdo osloví autora, a většinou spíš hanlivě, přibývá jako hub po dešti, ne každý má soucit s bližním jako Wopi a sokrates....
asi hlavní smysl archivů jako vlastního souboru toho, co člověk má rád, jest tedy silně v prdeli....
nemůžu tedy na stopro říct, že je to jen kvůli těm diskusím, ale vyloučit se to rozhodně nedá...
17.09.2007 13:22
stanislav
jen na ukázku, co si pěkného stihnul založit třeba jinak velmi roztomilý básník Miirdas...

miirdas těmhle bych zabral i monitor 16.09.2007 1
miirdas do archivu pro nasrání 16.09.2007
0 miirdas těmhle bych internet nedovolil 16.09.2007 1
miirdas těmhle bych zabral všecek ... 16.09.2007 1
miirdas ještě jednou si radši utřu... 17.06.2007 4
miirdas těmhle bych internet zakázal 16.09.2007 1
17.09.2007 13:25
Smetiprach
stanislav: za a) si v ničem nelibuju, za b) víme oba, že nějaký trotl se vždycky najde... zatím sem ale nikdo nenapsal, že by ho ty archívy obtěžovaly... samotnej archív je fuk, zrovna tohle vypadá na akcičku, která ho asi tak za deset minut přestane bavit...
17.09.2007 13:37
stanislav
a) to jsi neřekl, jsem se přehlíd, sorry
b) ono to je dost nakažlivé, tohle vtipkování na cizí účet, i když jde třeba o Konvalinu, která si za tohle bombardování může svým způsobem sama, pořád mi nápad, že viditelné archívy by možná měl schválit autor dílka, nepřijde zcestný. jinak tohle vtipkování hned tak neskončí... miirdas není jediný kuliferda...
17.09.2007 13:40
stanislav
a hlavně, Smetiprachu, nejsem jedinej, kdo radši dílko smaže, než aby se s někým trapně vybavoval o tom, že jeho archív tam nechce... a to tedy není zrovna účel archívů - zbraň na odstřelování cizí tvorby...
17.09.2007 13:46
Smetiprach
stanislav napsal(a):
a hlavně, Smetiprachu, nejsem jedinej, kdo radši dílko smaže, než aby se s někým trapně vybavoval o tom, že jeho archív tam nechce... a to tedy není zrovna účel archívů - zbraň na odstřelování cizí tvorby...
s tím jest třeba jenom souhlasiti... ale mám pořád dojem, že by úplně stačilo dotyčnému říct, aby si moje dílko z archívu odstranil a bylo by po ptákách... eventuelně nastavit tak, aby autor, kterého si blokneš, nemohl k tvým věcem příšít ani archiv... ale netuším, jak je to technicky náročné... jen mi přijde blbina otravovat endifa s nějakejma zásahama... pokud po nich nevolá alespoň větší množství lidí... větší množství bych na liteře viděl tak aspoň na patnáct...
17.09.2007 13:52
stanislav
no, ono y stačilo, aby šlo zablokovat nejen názory a avíza, ale i archivy, někde wopi o tom výše mluvil, a bylo by...
že to není akutní, to možná není, ale fakt mám takový pocit, že zdaleka nejen já vůbec nejsem na větvi z toho někam kliknout, nejdřív se dozvědět, že milý autor podle jiného autora je přiblblý debil, a pak se teprve pustit do čtení...
17.09.2007 13:59
Smetiprach
to stanislav: jo, to jo, ale to je, myslím trochu jinej návrh, jakože by vůbec ty archívy (potažmo hodnocení) nemusely bejt vypíčený nahoře ale někde nakonec apod... ale to by skoro chtělo novou diskuzi, tady v tom už se nikdo nevyzná...
17.09.2007 14:06
stanislav
Smetiprach napsal(a):
to stanislav: jo, to jo, ale to je, myslím trochu jinej návrh, jakože by vůbec ty archívy (potažmo hodnocení) nemusely bejt vypíčený nahoře ale někde nakonec apod... ale to by skoro chtělo novou diskuzi, tady v tom už se nikdo nevyzná...
já tedy novou diskusi nedoporučuju, protože by se toho zas někdo chytnul a těch archívů zas přibude, teď jsem někde se dočet, pod nějakým dílkem, že kdos inspirován těmahle diskusema vymejšlí zas nějakej rujnej archív, no, myslím, že dál se v tom šťourat je spíš ke škodě než užitku...  bych to nechal odležet, a jestli se situace s archívama zhorší, jak si dovoluji předpokládat, pak teprve bych potom začal, tak třeba za měsíc, jestli to poleví, tak radši ne....
17.09.2007 14:07
Smetiprach
okay, nejspíš máš recht...
17.09.2007 18:06
Cekanka_ucekana
můžete mi říct, co je špatnýho na archívu "pokusy o objevení Ameriky"?
17.09.2007 18:22
Mario Czerney
Smetiprach napsal(a):
sokrates napsal(a):
OK, tak se přidám a pokusím se o smázání "bacha". Stejně mi často soucit nedovolil ho použít, takže je k ničemu

prima, ještě pár dalších vstřícných, teda vlastně už jen mário a nebude třeba endifa otravovat s pitomostma... jak se zdá, navzdory konvalinám, lidi se dohodnou v klídku... :-)
ZDAR, byl jsem první kdo smazal...jen tak na okraj... co jsem si za to vysloužil? definitivně už nemohu dávat žádné archívy! :-) ne, nevadí mi to, už jsem se smířil s tím, že někoho naseru už jenom svojí přítomností
17.09.2007 18:25
Mario Czerney
ejakuláty a komerční smažku? klidně, mě je to u prdele... takže zatím ne:-)
17.09.2007 18:26
Mario Czerney
Cekanka_ucekana napsal(a):
můžete mi říct, co je špatnýho na archívu "pokusy o objevení Ameriky"?
taky se divím, asi to někoho uráží,... tady se každej uráží, takže se nedivím
17.09.2007 18:31
Humble
Mario Czerney napsal(a):
ZDAR, byl jsem první kdo smazal...jen tak na okraj... co jsem si za to vysloužil? definitivně už nemohu dávat žádné archívy! :-)
Věru bolestínství hodné Tvé oblíbenkyně, ta si též neustále stěžuje, kterak jí všichni ubližují ;)
17.09.2007 18:39
Mario Czerney
Humble napsal(a):
Mario Czerney napsal(a):
ZDAR, byl jsem první kdo smazal...jen tak na okraj... co jsem si za to vysloužil? definitivně už nemohu dávat žádné archívy! :-)
Věru bolestínství hodné Tvé oblíbenkyně, ta si též neustále stěžuje, kterak jí všichni ubližují ;)
já si nestěžuju, že mi někdo ubližuje, já má z toho srandu, kapiš.-) někdy... ale napsal jsem adminům všem, ani jeden z vás se neobtěžoval, ale wopi mě právě za to prznil, že mám napsat adminům, když něco chci..ale neozvlaste se ani jeden... takže už jste si to u mne definitivně posrali a už od vás nic nechci ...ani o co jsem vás žádal a posílám vás do věčných lovišť.-) a všade tam, kde je hezky
17.09.2007 18:42
Mario Czerney

a na rozdíl od konvaliny, humbíku jeden spravdlivej, mě blokujete, už potřetí za rok a půl... takže s kým asi pičusové drží, na to se ptát nebudu.-))

17.09.2007 18:42
Mario Czerney
...ne, poslední poznámku beru zpět, bylo to  podlé, ode mne... omlouvám se
17.09.2007 18:51
Humble
Mario Czerney napsal(a):

a na rozdíl od konvaliny, humbíku jeden spravdlivej, mě blokujete, už potřetí za rok a půl... takže s kým asi pičusové drží, na to se ptát nebudu.-))

Mýlíš se. Kdybychom striktně dodržovali pravidla, měl bys první dištanc na měsíc, druhý na tři měsíce, a třetí natrvalo. Takže lze snadno nahlédnout, že Ti docela fandíme ;)

Mario Czerney napsal(a):
...ale napsal jsem adminům všem, ani jeden z vás se neobtěžoval, ale wopi mě právě za to prznil, že mám napsat adminům, když něco chci..ale neozvlaste se ani jeden...
Ještě se tom domlouváme - postih na objednávku, to tu ještě nebylo.
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)