Téma #606 |
Autor: | Smetiprach |
Fórum: |
Datum publikace: | 14.09.2007 14:57 |
Počet návštěv: | 8703 |
Počet názorů: | 343 |
Jenom rychlá anketa (pouze ocásek k stanislavově diskuzi) |
Obtěžuje vás někdo svými archívy? Prosím, jenom kdo a kterými, jde opravdu jenom o statistiku. Děkuji, J.
Obtěžující archívy:
Mario Czerney - komerčním smažkám Mario Czerney - ejakuláty _-.-_ - pokusy o objevení Ameriky (komentář autora v diskuzi) Shari: tu úplne stačil prológ Zlatý fond |
|
Počet úprav: 11, naposledy upravil(a) 'Smetiprach': 25.09.2007 11:04.
Názory |
15.09.2007 15:34
Mario Czerney
|
_-.-_ napsal(a): nepoučitelnej zákeřnej |
15.09.2007 15:36
stanislav
|
Mário, doprdele, ty jsi ale horká hlava..... jestli tedy se nechceš nechat bloknout záměrně... aby sis odpočal od těhle stránek.... |
15.09.2007 15:38
Cekanka_ucekana
|
aha, no, ale já jsem taky řekla o Konvalině spoustu takovejch podobnejch věcí, já vim, že by člověk měl vážit slova, ale když vono to jde dost těžko, když je nasranej |
15.09.2007 15:41
Mario Czerney
|
jo už jo... horká hlava? tys někdy v životě o někom neřekl, že je čurák? myslím že jo... čekám až to udělaj, docela se těším, že tu nebudu, protože už nechci, ale nějak to pořád nechci kvůli těm, co mi tu přirostli k srdci... ale za cenu že tu budu buzerovanej zase dva roky nějakých kryplem, to už asi nezkousnu |
15.09.2007 15:54
stanislav
|
ale řekl, Mário, já nadávám rád. Ale sem tam se krotit je lidský. :o)) |
15.09.2007 15:56
stanislav
|
Mário, jde publikovat na totem.cz, jak jsem ti už napsal ve zprávách, tam třeba na fórech si člověk může zanadávat, když má komu a proč. a tady by sis už musel dávat bacha na zobák, to chápu, že je vopruz. |
15.09.2007 15:59
Cekanka_ucekana
|
stanislav napsal(a): ale řekl, Mário, já nadávám rád. Ale sem tam se krotit je lidský. :o)) no jo, jenže ty prostě tyhle slova nepoužíváš, pro tebe nejsou přirozený, já mám taky problém s vulgarismama, protože je normálně používám a proto po sobě musim všecko přečíst, jestli jsem neujela, aby to nebyla urážka a tak, jak vidíš, když mi to ujede, nastanou děsný věci já se teda nedivim, že je Wopi nasranej za některý slova, ale ty na něj taky nejsi kolikrát vůbec hodnej, ani já ne, taky nám, tobě i mně, na něm evidentně něco vadí, ale nejsme vulgární a tak to nevadí? já nevim :-) |
15.09.2007 16:01
Mario Czerney
|
stanislav napsal(a): Mário, jde publikovat na totem.cz, jak jsem ti už napsal ve zprávách, tam třeba na fórech si člověk může zanadávat, když má komu a proč. a tady by sis už musel dávat bacha na zobák, to chápu, že je vopruz. sakra, já nechci nikam chodit nadávat!!! jasný?? tohle kdyby někdo pochopil, dal bych mu štípanou pusu a do jejího klína položil růži!! :-)) |
15.09.2007 16:03
Cekanka_ucekana
|
ok, chci tu růži
a teď mě omluvte, přijede námořník |
15.09.2007 16:06
Mario Czerney
|
Cekanka_ucekana napsal(a): stanislav napsal(a): ale řekl, Mário, já nadávám rád. Ale sem tam se krotit je lidský. :o)) no jo, jenže ty prostě tyhle slova nepoužíváš, pro tebe nejsou přirozený, já mám taky problém s vulgarismama, protože je normálně používám a proto po sobě musim všecko přečíst, jestli jsem neujela, aby to nebyla urážka a tak, jak vidíš, když mi to ujede, nastanou děsný věci já se teda nedivim, že je Wopi nasranej za některý slova, ale ty na něj taky nejsi kolikrát vůbec hodnej, ani já ne, taky nám, tobě i mně, na něm evidentně něco vadí, ale nejsme vulgární a tak to nevadí? já nevim :-) - jojo, čekanko:-)) jsem se k vulgaritám snížil až ve chvílích naprostého psychyckého vyčerpání a nebo ve chvílích naprosté psycho euforie --- mě zastřelte, nedá se jinak. |
15.09.2007 16:10
stanislav
|
no jo, no, všichni jste roztomiloučký, jen sem tam mluvíte drobátko nespisovně, tohle kdyby svět pochopil, tak by ubylo válek. konec konců zamýšlet se nad ruskou pumou, to sem nepatří, co? já melu blbosti už od rána a mezitím utekla půlka dne, fakt v jiným zaměstnání by mě nepochválili, ale tady to nikomu nevadí, uklizečka Mária se domnívá, jak horlivě pracuju, když sem datluju svý pydy mydy.... a Mário, paní uklizečka Mária je fajn žena. dokonce jsem jí dal jedno cígo, když jí došly, a tuhle charitu normálně nedělám, protože jsem svině vypočítavá.... |
15.09.2007 16:17
Mario Czerney
|
stanislav napsal(a): no jo, no, všichni jste roztomiloučký, jen sem tam mluvíte drobátko nespisovně, tohle kdyby svět pochopil, tak by ubylo válek. konec konců zamýšlet se nad ruskou pumou, to sem nepatří, co? já melu blbosti už od rána a mezitím utekla půlka dne, fakt v jiným zaměstnání by mě nepochválili, ale tady to nikomu nevadí, uklizečka Mária se domnívá, jak horlivě pracuju, když sem datluju svý pydy mydy.... a Mário, paní uklizečka Mária je fajn žena. dokonce jsem jí dal jedno cígo, když jí došly, a tuhle charitu normálně nedělám, protože jsem svině vypočítavá.... uklízečky jsou vůbec fajn, oni mají smysl pro pořádek.. pak k nim přijdeš domů a vidíš tu špínu a tak si říkáš jak to má doma asi popelář.-) |
15.09.2007 16:24
stanislav
|
ta naše Mária je ohromná drbna. to miluju, na každýho všecko napráská. tyhle lidi jsou solí země. |
15.09.2007 16:30
Mario Czerney
|
myslím, že by to chtělo nějaký Máriin akt, to by bylo hezký, kdybys nám ji vyfotil, člověk hned zklidní své emoce, když spatří krásnýho člověka... |
15.09.2007 16:36
stanislav
|
Máriin akt, to nepude, to prostě nemůžu udělat, to by potom na pracovišti moc jiskřilo, kdybychom odhodili zábrany... a já ji fotil bez oděvu... |
15.09.2007 16:42
LISKA
|
k základní otázce: archivy jsou mi uplně fuk.
Ad celá tahle podivná debata: dočetla jsem až do konce s vypětím všech sil a zjistila jsem, že co řekne Mario je určitě vulgární a chce tím někoho urazit. Ostatní jsou pouze vtipní. Mario každého napadá, ostatní jen vesele špičkují. apd. Víte vůbec, že Mario výborně píše? Že jeho povídky mají nejen hlavu a patu, ale i duši?
Neměli by se udělat prověrky? |
15.09.2007 16:47
stanislav
|
mě nějak archivy taky už omrzely... a Mário píše skvěle, když se do toho dá... |
15.09.2007 16:47
_-.-_
|
LISKA napsal(a): Neměli by se udělat prověrky? Nebo neměly? :))P |
15.09.2007 16:52
stanislav
|
ty prověrky, to je zajímavej nápad. já to v šestaosmdesátým nebo v devětašedesátým sedmdesátým nebo kdy nezažil, a možná by to mohlo bejt zajímavý, kdo by co udělal pro to, aby tu mohl publikovat... aby nebyl vyloučen... nějaká komis, a jelo by to! |
15.09.2007 16:53
LISKA
|
_-.-_ napsal(a): LISKA napsal(a): Neměli by se udělat prověrky? Nebo neměly? :))P jj, nejdřív jsem napsala bychom, ale pak jsem se od toho distancovala, ale -i už zůstalo. |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|