Téma #606 |
Autor: | Smetiprach |
Fórum: |
Datum publikace: | 14.09.2007 14:57 |
Počet návštěv: | 8701 |
Počet názorů: | 343 |
Jenom rychlá anketa (pouze ocásek k stanislavově diskuzi) |
Obtěžuje vás někdo svými archívy? Prosím, jenom kdo a kterými, jde opravdu jenom o statistiku. Děkuji, J.
Obtěžující archívy:
Mario Czerney - komerčním smažkám Mario Czerney - ejakuláty _-.-_ - pokusy o objevení Ameriky (komentář autora v diskuzi) Shari: tu úplne stačil prológ Zlatý fond |
|
Počet úprav: 11, naposledy upravil(a) 'Smetiprach': 25.09.2007 11:04.
Názory |
15.09.2007 14:07
Mario Czerney
|
stanislav napsal(a): když řeknu, že nejsi křivák, neznamená to přeci, že někdo jinej tím pádem křivák je. a i kdyby byl, pokud někoho nehubí, ať si dělá, co mu je libo... hm, zdá se mi stando, že jsi poněkud v tomto ohledu bezpohlavní... podle mě je wopi křivák, konvalina křivačka... a já jsem taky křivák, kdybys to nevěděl, tak ti to teď píšu... a wopi s konvalinou mě tu hubí a já zas hubím je... takže asi tak |
15.09.2007 14:13
stanislav
|
no, Mário, když to máš takhle hozený, tak je to na hovno. Jsem možná bezpohlavní, ale takhle divoce vnímat svět, dělit ho na hodný, zlý, křivý, rovný, to mi nejde. moc dobře vim, že každej má svý mouchy... a že se s tim dá žít. je rozdíl veřejnej web a kamarádi, nechodim na pivo s lidma, který mi jsou protivný, ale tady s nima jsem, protože vim, že i já jsem protivnej jim... a co jako... stačí se ignorovat, nebo sem tam slovně pošťouchnout, nemusim hned chtít bejt nějakej kazatel pravdy bóží... |
15.09.2007 14:18
stanislav
|
Mario Czerney napsal(a): vyrazil bys jen dotyčné, kteří ti pijou krev? jako třeba ten vykuk o kterém si mi jednou povídal? ten chlápek byl uplně za mezí, kdy jsem tolerantní, a nevyhodil jsem ho, nabonzoval jsem ho. kdybych s nim měl problémy lajf, řešil bych si je sám, ale ten prevít tu do mě šel pod rouškou anonymní nezranitelnosti. a řešil si na mě věci, který mě dost obtěžovaly. osobně se mi neukázal. i když ví, kde bydlím a tak. to bylo něco hodně divně soukromýho, ne spory o literaturu, kdo jak maluje či co. dost jsem to zvažoval, ale když on si na mě vybíjel vztek anonymně tady, nepřišlo mi divný, ho napráskat adminům, a ti usoudili, že to sem nepatří, tyhle věci, tak ho blokli. na měsíc. |
15.09.2007 14:19
Mario Czerney
|
no a mě nebaví ignorovat křiváky, takže je asi opravdu na hovno, že to mám tak hozený...na hovno pro ně ale |
15.09.2007 14:20
Mario Czerney
|
no já se odhalšuju dobrý den |
15.09.2007 14:41
Emily
|
Mario - až se tedy zase přihlásíš - doufám,že si opravdu nemyslíš, že jsi mě rozplakal :-) Já jsem naštěstí docela odolná a na Literru si nechodím řešit jakékoliv komplexy. A to, že se zastávám Konvaliny přece nesouvisí s mým vkusem. Proč bych ti měla vysvětlovat, co nebo proč se mi líbí či nelíbí? Nemám prostě ráda, když je někdo šikanovaný. To je přece jasné, že se pak chová sebelítostivě nebo arogantně. Jinak souhlasím prakticky se vším, co výše napsal Stanislav a už se také musím odhlásit. |
15.09.2007 14:43
_-.-_
|
Mario Czerney napsal(a): ...aby vyrazili křiváky? Wopiho... no vidíš, ty se prostě nezměníš |
15.09.2007 14:51
Humble
|
Cekanka_ucekana napsal(a): miláčku, já zase považuju za nefér, když mě autor po dlouhé diskusi zablokuje, aniž by mi dal možnost se vyjádřit k jeho poslednímu příspěvku tudíž mi v tý chvíli nápad vyjádřit se archívama přišel dobrej :-) Souhlas. Pak nezbývá, než použít taky podpásovku - archív nebo alternick.
Mario Czerney napsal(a): Hm, takže proč mi nezablokujete dávání cizých děl do archívů? Stačí říct ;) |
15.09.2007 14:55
Humble
|
Emily napsal(a): Nemám prostě ráda, když je někdo šikanovaný. Mýlíš se. V tuto chvíli Konvalina není šikanovaná, nýbrž je terčem kritiky za své jednání. (Nemluvím o Máriovi, ten je právem v bloku.) Tím, že není schopná sebereflexe, se kritika přirozeně přiostřila. |
15.09.2007 15:01
Cekanka_ucekana
|
Humble napsal(a): Emily napsal(a): Nemám prostě ráda, když je někdo šikanovaný. Mýlíš se. V tuto chvíli Konvalina není šikanovaná, nýbrž je terčem kritiky za své jednání. (Nemluvím o Máriovi, ten je právem v bloku.) Tím, že není schopná sebereflexe, se kritika přirozeně přiostřila. jo, navíc si myslim, že to, co dělá právě Konvalina, je šikanování - podlejzání u adminů, vítání nově příchozích nějakejma peprnejma historkama o nedobrejch lidech na Liteře (kdybych to neslyšela od pár lidí na sobě nezávislých, neřikám to) a blokování negativních kritik jen proto, že jsou negativní (viz.papouch)
mám Emily ráda a vážim si jí, už proto, že pořád Konvalinu hájí proto všem a nevnucuju jí svou pravdu, ale myslim si, že v tomhle případě ji opravdu nemá :-) |
15.09.2007 15:04
Humble
|
Podlejzání adminům mám nejen z vlastní zkušenosti - stejnou zkušenost mi potvrdili další dva admini. Pro mě to bylo obzvlášť náročný, protože nikdy předtím jsem nic podobného nezažil a nevěděl jsem, jak se k tomu postavit. |
15.09.2007 15:16
Cekanka_ucekana
|
Humble napsal(a): Podlejzání adminům mám nejen z vlastní zkušenosti - stejnou zkušenost mi potvrdili další dva admini. Pro mě to bylo obzvlášť náročný, protože nikdy předtím jsem nic podobného nezažil a nevěděl jsem, jak se k tomu postavit. nechtěla jsem nikoho jmenovat, tolik adminů tu zase neni, jsem ráda, že to řikáš sám a nahlas |
15.09.2007 15:20
Admin2
|
Mario Czerney napsal(a): Hm, takže proč mi nezablokujete dávání cizých děl do archívů? Tak už to máš zablokované (samozřejmě to prošlo Radou). Doufám, že si nebudeš stěžovat, že Ti to nikdo veřejně nesdělil.
Kromě toho Tě důrazně žádám, abys přestal napadat ostatní uživatele (teď už nejen Konvalinu). Nezapomeň, že kromě dalších možných omezení (blokace diskuzí apod.) existuje i možnost prodloužení na tři měsíce. |
15.09.2007 15:25
Cekanka_ucekana
|
koho Mário napadá? normálně se ptám, protože to chci normálně vědět, nehledejte za tim nic jinýho, v poslední době za mejma slovama lidi hledaj, co v nich neni |
15.09.2007 15:26
stanislav
|
Cekanka_ucekana napsal(a): koho Mário napadá? normálně se ptám, protože to chci normálně vědět, nehledejte za tim nic jinýho, v poslední době za mejma slovama lidi hledaj, co v nich neni wopiho, nedělej ze sebe slepou. |
15.09.2007 15:28
Mario Czerney
|
Admin2 napsal(a): Mario Czerney napsal(a): Hm, takže proč mi nezablokujete dávání cizých děl do archívů? Tak už to máš zablokované (samozřejmě to prošlo Radou). Doufám, že si nebudeš stěžovat, že Ti to nikdo veřejně nesdělil. Kromě toho Tě důrazně žádám, abys přestal napadat ostatní uživatele (teď už nejen Konvalinu). Nezapomeň, že kromě dalších možných omezení (blokace diskuzí apod.) existuje i možnost prodloužení na tři měsíce. jestli si hňupe nečetl, dneska jsem své archívy smazal... co je to nespolečenské chování, to už je otázka. To že se wopi ke mně chová jako zákeřná lůza je podle mne více nespolečenské. Takže si třeba raději sedni, protže tě posílám ke všem zmrdům. Navíc jsem tě žádal ve soukromé zprávě, ať to uděláš, s tou blokací. Wopi se projevil, takže jsem si ho ve svý hlavičce malinkatý označil za křiváka a na tom trvám a je mi úplně jedno co si myslíte o mém nespolečenském chování. Jedinýho koho jsem "napadl" je nejvyšší Wopi, ale ikdyž mě vykopnete, nic na tom, že je křivák se nemění. Je. |
15.09.2007 15:31
Humble
|
Mario Czerney napsal(a): jestli si hňupe nečetl, dneska jsem své archívy smazal... Asi neumíš počítat do třiadvaceti - tolik Ti jich tam totiž zůstalo. |
15.09.2007 15:32
Mario Czerney
|
Humble napsal(a): Mario Czerney napsal(a): jestli si hňupe nečetl, dneska jsem své archívy smazal... Asi neumíš počítat do třiadvaceti - tolik Ti jich tam totiž zůstalo. aha, to si mám smazat i archívy věcí, který se mi líbí??????? tak jo, hovádko, udělám to, snad konečně začnete slintat štěstím, kokoti |
15.09.2007 15:33
_-.-_
|
nepoučitelnej |
15.09.2007 15:33
Humble
|
Nemusíš - blok už jest je a zůstane tak. |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|