Názory |
10.09.2007 10:49
Cekanka_ucekana
|
ještě mě napadlo, že bych mohla založit klub lidí, kteří se ztrapňují kvůli Konvalině, že nejsou pokrytci a nebo že bych založila klub pro ty pokrytce? |
10.09.2007 11:03
Aglája
|
Cekanka_ucekana napsal(a): máte smůlu vy, co se vám to nelíbí, dle mýho názoru byla tahle válka proti lidský slizkosti a plytkosti už nutná a povedu ji dál vy, co tu křičíte, jak se vám to nelíbí, jste tu totiž moc krátce na to, aby jste věděli, oč doopravdy jde a řikáte, jak jenom procházíte a stejně se furt vracíte :-) Ještě jsem neodešla, tak se nemusím vracet :o)...Válka proti slizkosti a plytkosti? Na co jsou rajčata? |
10.09.2007 11:03
Cekanka_ucekana
|
Aglája napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): máte smůlu vy, co se vám to nelíbí, dle mýho názoru byla tahle válka proti lidský slizkosti a plytkosti už nutná a povedu ji dál vy, co tu křičíte, jak se vám to nelíbí, jste tu totiž moc krátce na to, aby jste věděli, oč doopravdy jde a řikáte, jak jenom procházíte a stejně se furt vracíte :-) Ještě jsem neodešla, tak se nemusím vracet :o)...Válka proti slizkosti a plytkosti? Na co jsou rajčata? na nic, jak je vidět :-))))) |
10.09.2007 12:18
marťánek paní Koutné
|
stanislav napsal(a): koho to sere, že konvalina někoho sere, nemusí číst diskuse na dané thema, přeci. ale jen básničky či věci jeho srdci milé. kdo si tyhle věci čte a pak naříká, jak je mu z toho nevolno, má prostě smůlu, nemusí to dělat, jářku... ...ale ona vám říká pořád dokola totéž z druhý strany barikády... |
10.09.2007 12:26
Cekanka_ucekana
|
marťánek paní Koutné napsal(a): stanislav napsal(a): koho to sere, že konvalina někoho sere, nemusí číst diskuse na dané thema, přeci. ale jen básničky či věci jeho srdci milé. kdo si tyhle věci čte a pak naříká, jak je mu z toho nevolno, má prostě smůlu, nemusí to dělat, jářku... ...ale ona vám říká pořád dokola totéž z druhý strany barikády... no a právě proto to Stanislav řek, bych řekla |
10.09.2007 12:31
marťánek paní Koutné
|
Cekanka_ucekana napsal(a): marťánek paní Koutné napsal(a): stanislav napsal(a): koho to sere, že konvalina někoho sere, nemusí číst diskuse na dané thema, přeci. ale jen básničky či věci jeho srdci milé. kdo si tyhle věci čte a pak naříká, jak je mu z toho nevolno, má prostě smůlu, nemusí to dělat, jářku... ...ale ona vám říká pořád dokola totéž z druhý strany barikády... no a právě proto to Stanislav řek, bych řekla ...hmm, to je na mě trochu složité... |
10.09.2007 12:35
Cekanka_ucekana
|
No přece Konvalina řiká každýmu, kdo projeví negativní názor na její dílo, či na ni, přesně totéž |
10.09.2007 12:36
stanislav
|
logika je mocná zbraň.... jednoduchý to rozhodně není... :o))))))))))) |
10.09.2007 12:37
Cekanka_ucekana
|
stanislav napsal(a): logika je mocná zbraň.... jednoduchý to rozhodně není... :o)))))))))))
Stanislave, ale neměl by sis utahovat z lidí, kterým neni dáno, to neni milý a laskavý |
10.09.2007 12:39
stanislav
|
je to milý a laskavý! za tím si stojím, trochu toho dialektického materialismu mít v krvi, a člověku to hned dojde... |
10.09.2007 12:40
Cekanka_ucekana
|
stanislav napsal(a): je to milý a laskavý! za tím si stojím, trochu toho dialektického materialismu mít v krvi, a člověku to hned dojde... neni to milý a laskavý ale to se dá čekat, dyk ty nejsi milej a laskavej člověk :-( ty jsi neslušnej člověk! |
10.09.2007 12:41
marťánek paní Koutné
|
Cekanka_ucekana napsal(a):
stanislav napsal(a): logika je mocná zbraň.... jednoduchý to rozhodně není... :o))))))))))) Stanislave, ale neměl by sis utahovat z lidí, kterým neni dáno, to neni milý a laskavý ...jen ať si klidně utahuje, já to ve své jednoduchosti prostotě stejně nejsem schopna pochopit...blahoslaveni chudí duchem, neb jejich jest království nebeské :-)) (se těším...) |
10.09.2007 12:42
Cekanka_ucekana
|
no, to se těš, bude tam spousta milých, laskavých a slušných lidí a v žádným případě tam nebudu já, ani Stanislav |
10.09.2007 12:47
stanislav
|
já jsem prosťáček!!!! a o tom to je!!!! logika nelogika!
království nebeský si přeci nenechám utýct jen kvůli tomu, že nejsem laskavej, já se ve finále obrátim na víru pravou a bude mi vodpuštěno! tři zdrávasi a jede se dál!!!
|
10.09.2007 12:51
Cekanka_ucekana
|
stanislav napsal(a): já jsem prosťáček!!!! a o tom to je!!!! logika nelogika!
království nebeský si přeci nenechám utýct jen kvůli tomu, že nejsem laskavej, já se ve finále obrátim na víru pravou a bude mi vodpuštěno! tři zdrávasi a jede se dál!!!
no to nevim nevim, Stando, tři to asi nespravej, budeš muset vykonat asi nějakej dobrej skutek aspoň jeden |
10.09.2007 12:53
stanislav
|
pouť do Čenstochový, v nějakým pěkným autokaru s ledničkou plnou pitiva a záchodem na palubě! |
10.09.2007 12:53
Cekanka_ucekana
|
to je dobrej skutek????? |
10.09.2007 12:57
stanislav
|
Cekanka_ucekana napsal(a): to je dobrej skutek????? já to tak vidim, po katolicku, nějaký to putování na svatý místo či kopeček a je to v suchu... a hlavně se lehce pokat a jinak si člověk může dělat co se mu líbí... zlíbí... se vyzpovídá čék a je v pohodě... |
10.09.2007 12:59
Cekanka_ucekana
|
fuj |
10.09.2007 13:00
stanislav
|
ale ne, to neni fuj, to je tradice. |