Téma #600
Autor:miirdas
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:09.09.2007 22:08
Počet návštěv:3342
Počet názorů:92

konvalina -Opravdu vtipné
to jsou pičoviny konvalinu vidím a spokojeně tlachá kdyby dotlachala na hlavní straně by bylo o jedno dílo denně méně toto ani nelze považovat za vlastní tvorbu a řešit takovýto problém by měli opravdu spíše admini je jich tu víc než je třeba a jediné co zvládají je rádoby mírnění diskuzí a názorů na což většina stejnak fuckuje tohle sem nepatří úplně stejně jako blokování účtu howgh ___ kdybych nebyl v bloku použil bych prostor pro názor a velikánské avi a chce se mi se šířit tak BLÉÉÉ

Názory
10.09.2007 09:24
KurikajKupka
Tenhle server je jedno velký bitevní pole a mě to začíná dost srát...vůbec nechápu, vo ce se všici kurva snažej. Jo, urážejte se, pruďte se, já s dovolením projdu, čus !!
10.09.2007 09:29
miirdas
KurikajKupka napsal(a):
Tenhle server je jedno velký bitevní pole a mě to začíná dost srát...vůbec nechápu, vo ce se všici kurva snažej. Jo, urážejte se, pruďte se, já s dovolením projdu, čus !!
beru si to k srdci a opírám se přitom o panelový dům bez oken
nevidíš skrz?
vo co se snažej
nevidíš tu spoustu nadbytečného času stráveného u monitoru?
když má člověk čas vymýšlet jak šplouchat hovnama
z žumpy to pak prostě cáká
10.09.2007 09:32
KurikajKupka
miirdas napsal(a):
KurikajKupka napsal(a):
nevidíš skrz?
vo co se snažej
ale co dál ? Hm ? Založíš novej server, kam budeš pouštět jen opravdový talenty ? :)
10.09.2007 09:35
miirdas
KurikajKupka napsal(a):
miirdas napsal(a):
KurikajKupka napsal(a):
nevidíš skrz?
vo co se snažej
ale co dál ? Hm ? Založíš novej server, kam budeš pouštět jen opravdový talenty ? :)
na to nemám prachy ani um
ale není opravdu škoda
že na literárním serveru je jeden z nejtipovanějších autorů člověk vkládající obrázky růžiček?
jde o prostor, který je mi blízký
a tohle záležtost
keterá mě tak trochu mrzí
10.09.2007 09:48
Aglája
KurikajKupka napsal(a):
Jo, to podepisuju.
10.09.2007 09:59
stanislav
koho to sere, že konvalina někoho sere, nemusí číst diskuse na dané thema, přeci. ale jen básničky či věci jeho srdci milé. kdo si tyhle věci čte a pak naříká, jak je mu z toho nevolno, má prostě smůlu, nemusí to dělat, jářku...  
10.09.2007 10:12
Aglája
stanislav napsal(a):
koho to sere, že konvalina někoho sere, nemusí číst diskuse na dané thema, přeci. ale jen básničky či věci jeho srdci milé. kdo si tyhle věci čte a pak naříká, jak je mu z toho nevolno, má prostě smůlu, nemusí to dělat, jářku...  
Jářku, je snad tady ještě něco jiného než bojůvky?
10.09.2007 10:44
Cekanka_ucekana
máte smůlu vy, co se vám to nelíbí, dle mýho názoru byla tahle válka proti lidský slizkosti a plytkosti už nutná a povedu ji dál
vy, co tu křičíte, jak se vám to nelíbí, jste tu totiž moc krátce na to, aby jste věděli, oč doopravdy jde
a řikáte, jak jenom procházíte a stejně se furt vracíte :-)
10.09.2007 10:49
Cekanka_ucekana
ještě mě napadlo, že bych mohla založit klub lidí, kteří se ztrapňují kvůli Konvalině, že nejsou pokrytci
a nebo že bych založila klub pro ty pokrytce?
10.09.2007 11:03
Aglája
Cekanka_ucekana napsal(a):
máte smůlu vy, co se vám to nelíbí, dle mýho názoru byla tahle válka proti lidský slizkosti a plytkosti už nutná a povedu ji dál
vy, co tu křičíte, jak se vám to nelíbí, jste tu totiž moc krátce na to, aby jste věděli, oč doopravdy jde
Ještě jsem neodešla, tak se nemusím vracet :o)...Válka proti slizkosti a plytkosti? Na co jsou rajčata?
10.09.2007 11:03
Cekanka_ucekana
Aglája napsal(a):
Ještě jsem neodešla, tak se nemusím vracet :o)...Válka proti slizkosti a plytkosti? Na co jsou rajčata?
na nic, jak je vidět :-)))))
10.09.2007 12:18
marťánek paní Koutné
stanislav napsal(a):
...ale ona vám říká pořád dokola totéž z druhý strany barikády...
10.09.2007 12:26
Cekanka_ucekana
marťánek paní Koutné napsal(a):
stanislav napsal(a):
no a právě proto to Stanislav řek, bych řekla
10.09.2007 12:31
marťánek paní Koutné
marťánek paní Koutné napsal(a):
stanislav napsal(a):
no a právě proto to Stanislav řek, bych řekla
...hmm, to je na mě trochu složité...
10.09.2007 12:35
Cekanka_ucekana
No přece Konvalina řiká každýmu, kdo projeví negativní názor na její dílo, či na ni, přesně totéž
10.09.2007 12:36
stanislav
logika je mocná zbraň.... jednoduchý to rozhodně není... :o)))))))))))
10.09.2007 12:37
Cekanka_ucekana

stanislav napsal(a):

Stanislave, ale neměl by sis utahovat z lidí, kterým neni dáno, to neni milý a laskavý
10.09.2007 12:39
stanislav
je to milý a laskavý! za tím si stojím, trochu toho dialektického materialismu mít v krvi, a člověku to hned dojde...
10.09.2007 12:40
Cekanka_ucekana
stanislav napsal(a):
je to milý a laskavý! za tím si stojím, trochu toho dialektického materialismu mít v krvi, a člověku to hned dojde...
neni to milý a laskavý
ale to se dá čekat, dyk ty nejsi milej a laskavej člověk :-(
ty jsi neslušnej člověk!
10.09.2007 12:41
marťánek paní Koutné

stanislav napsal(a):

Stanislave, ale neměl by sis utahovat z lidí, kterým neni dáno, to neni milý a laskavý
...jen ať si klidně utahuje, já to ve své jednoduchosti prostotě stejně nejsem schopna pochopit...blahoslaveni chudí duchem, neb jejich jest království nebeské :-)) (se těším...)
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)