Téma #596 |
Autor: | miirdas |
Fórum: |
Datum publikace: | 07.09.2007 14:59 |
Počet návštěv: | 2633 |
Počet názorů: | 96 |
ZLATÝ FOND... |
už mi nějak nedochází, k čemuže tento archív vlastně slouží... po dnešním avízu k dílu lan http://www.literra.cz/moduly/autor/php/dilo.php?dilo_id=42332 od autora albiero, u něhož opravdu začínám pochybovat o zdravém rozumu, se mi hlavou rozkmitalo několik zbloudilých myšlenek týkajících se právě onoho výběru. Jak je možné, že k zařazení stačí výběr pouze jednoho pověřeného a jak dotyčný k onomu pověření vlastně přišel? byl bych pro schválení alespoň několika jedinci a také pro jejich občasnou výměnu, popřípadě hlasování alespoň odběrateli zlatého fondu. už několikrát jsem nad kvalitou zařazeného díla dost pochyboval a teď vyloženě točil hlavou proti směru hodinových ručiček rozhodně si nemyslím, že díla by měl do výběru zařazovat člověk tak vymatlaný(přestože teoreticky zdatný) jako je albireo, který se na kvalitní verš sám sotva zmůže. v poslední době je pro něho vhodnější server saspi, kde působí jako redaktor a kvalita tamnějších děl je mu bližší. takovýto člověk nemůže být pověřen výběrem těch nejvytříbenějších děl, která by opravdu měl schvalovat více než JEDEN pověřený. |
|
Počet úprav: 1, naposledy upravil(a) 'miirdas': 07.09.2007 16:12.
Názory |
16.10.2007 18:22
stanislav
|
Konvalina napsal(a): Nejsou tu nějak popletený nicky? Tohle by slušelo nudlový polívce... či jak se jmenuje ta kuchařka. Smůla, zrovna se v mé blízkosti vyskytuje jeden nefalšovaný Číňan, ale k vaření se nemá, jediný jeho zájem je prchnout co nejdál od starostí s přestárlým tchánem, uf, ulevila jsem si tu! vod toho tady jsme, Konvalinko, abys nám všecko hezky pověděla, my ti to pak spočítáme... |
16.10.2007 18:22
miirdas
|
Konvalina napsal(a): Nejsou tu nějak popletený nicky? Tohle by slušelo nudlový polívce... či jak se jmenuje ta kuchařka. Smůla, zrovna se v mé blízkosti vyskytuje jeden nefalšovaný Číňan, ale k vaření se nemá, jediný jeho zájem je prchnout co nejdál od starostí s přestárlým tchánem, uf, ulevila jsem si tu! však jí to sluší, myslím, že je to moc pohledná slečna |
16.10.2007 18:23
miirdas
|
stanislav napsal(a): Konvalina napsal(a): Nejsou tu nějak popletený nicky? Tohle by slušelo nudlový polívce... či jak se jmenuje ta kuchařka. Smůla, zrovna se v mé blízkosti vyskytuje jeden nefalšovaný Číňan, ale k vaření se nemá, jediný jeho zájem je prchnout co nejdál od starostí s přestárlým tchánem, uf, ulevila jsem si tu! vod toho tady jsme, Konvalinko, abys nám všecko hezky pověděla, my ti to pak spočítáme... 1+1=??? |
16.10.2007 18:23
miirdas
|
miirdas napsal(a): stanislav napsal(a): Konvalina napsal(a): Nejsou tu nějak popletený nicky? Tohle by slušelo nudlový polívce... či jak se jmenuje ta kuchařka. Smůla, zrovna se v mé blízkosti vyskytuje jeden nefalšovaný Číňan, ale k vaření se nemá, jediný jeho zájem je prchnout co nejdál od starostí s přestárlým tchánem, uf, ulevila jsem si tu! tříciferná anotace vod toho tady jsme, Konvalinko, abys nám všecko hezky pověděla, my ti to pak spočítáme... 1+1=??? |
16.10.2007 18:26
stanislav
|
miirdasi, hluboce dumám nad transcendentálním významem těch třech otazníků. nějaká skrytá nápověda by nebyla? |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|