Téma #596 |
Autor: | miirdas |
Fórum: |
Datum publikace: | 07.09.2007 14:59 |
Počet návštěv: | 2627 |
Počet názorů: | 96 |
ZLATÝ FOND... |
už mi nějak nedochází, k čemuže tento archív vlastně slouží... po dnešním avízu k dílu lan http://www.literra.cz/moduly/autor/php/dilo.php?dilo_id=42332 od autora albiero, u něhož opravdu začínám pochybovat o zdravém rozumu, se mi hlavou rozkmitalo několik zbloudilých myšlenek týkajících se právě onoho výběru. Jak je možné, že k zařazení stačí výběr pouze jednoho pověřeného a jak dotyčný k onomu pověření vlastně přišel? byl bych pro schválení alespoň několika jedinci a také pro jejich občasnou výměnu, popřípadě hlasování alespoň odběrateli zlatého fondu. už několikrát jsem nad kvalitou zařazeného díla dost pochyboval a teď vyloženě točil hlavou proti směru hodinových ručiček rozhodně si nemyslím, že díla by měl do výběru zařazovat člověk tak vymatlaný(přestože teoreticky zdatný) jako je albireo, který se na kvalitní verš sám sotva zmůže. v poslední době je pro něho vhodnější server saspi, kde působí jako redaktor a kvalita tamnějších děl je mu bližší. takovýto člověk nemůže být pověřen výběrem těch nejvytříbenějších děl, která by opravdu měl schvalovat více než JEDEN pověřený. |
|
Počet úprav: 1, naposledy upravil(a) 'miirdas': 07.09.2007 16:12.
Názory |
07.09.2007 17:38
miirdas
|
Rubik-On napsal(a): a ZLATEJ FOND... už dávno neni zlatej... ne všechno, spíš jsou jedinci, kteří tam cpou každý blábol, ulpívající v jejich pochroumané mysli, sotva chápající náročnější díla, jako genialita nebo jiná jim/jemu/ vzdálená asociace |
07.09.2007 17:39
Lee
|
Podle mě Albireo prostě nadržuje ženskejm, a to je celý. V podstatě to není vypatlanost, ale spíš chytrost. |
07.09.2007 17:39
miirdas
|
Lee napsal(a): No, asi si udělám HNĚDÝ FOND. A bude. a můžu ho spravovat s tebou, jako plnohodnotný správce bych našel i příspěvky z vlastní tvorby tobě nestačí hnědořitě? |
07.09.2007 17:40
miirdas
|
Lee napsal(a): Podle mě Albireo prostě nadržuje ženskejm, a to je celý. V podstatě to není vypatlanost, ale spíš chytrost. v jeho věku vypatlanost |
07.09.2007 17:41
Lee
|
miirdas napsal(a): Lee napsal(a): No, asi si udělám HNĚDÝ FOND. A bude. a můžu ho spravovat s tebou, jako plnohodnotný správce bych našel i příspěvky z vlastní tvorby tobě nestačí hnědořitě? Beru Tě, jenom nevím, jak Tě přidat jako správce. Jestli ono to vůbec jde.
Řitě jsou dobrý, ale nějak tam chcípl pes. A díky tomu už tam neleze tolik lidí, jako za hnědějch časů jejich rozkvětu. |
07.09.2007 17:41
Rubik-On
|
miirdas napsal(a): Lee napsal(a): No, asi si udělám HNĚDÝ FOND. A bude. a můžu ho spravovat s tebou, jako plnohodnotný správce bych našel i příspěvky z vlastní tvorby tobě nestačí hnědořitě? taky chci, taky chci... budu velmi zodpovědný ve výběru... |
07.09.2007 17:42
Pomerančová
|
Lee napsal(a): No, asi si udělám HNĚDÝ FOND. A bude. neoc jako jing a jang :-) pamatuji si, ze na pismaku kdysi jako protivaha vyberu byl vyter :-) |
07.09.2007 17:42
Lee
|
miirdas napsal(a): Lee napsal(a): Podle mě Albireo prostě nadržuje ženskejm, a to je celý. V podstatě to není vypatlanost, ale spíš chytrost. v jeho věku vypatlanost Ale houby, náhodou je to chytrý. V tomhle je Albireo podle mě celkem borec, že pořád balí baby, věnuje se literatuře, jezdí na srazy... Dokonce má i moc nad zlatým fondem. |
07.09.2007 17:43
Lee
|
Konvalina napsal(a): Pomerančová napsal(a): Konvalina napsal(a): Nejmenovaný člověk mi napsal, že ten, komu chybí argumenty, se uchyluje k urážkám, léčí si svůj mindrák. Ten názor stojí za zamyšlení. Dá se tu vůbec s někým diskutovat, aby to bylo nějak plodné a aby se vzápětí neuráželo? Klidně si, miirdasi, napiš, že jsem vymatlanější než Albi, mně to nevadí, úsudek o sobě mám svůj. Albi vymatlaný není a na tom trvám! a tvuj nazor na zlaty fond je tedy jaky? :_) Nepřísluší mi vyjadřovat se ke Zlatému fondu, pouze ho odebírám, ve svém názoru jsem se jen ohradila proti označení, že je Albireo vymatlaný, není ani vypatlaný. Jiná věc je zařazování děl do ZF. Správci by mezi sebou mohli konzultovat, ne ale stylem - tys to dal, já to vyhodím. Kdysi měla firma Vodní stavby takový slogan: spolupráce, ne spolu prát se. Hodilo by se to i sem. Takže si v podstatě myslíš, že to Albireo udělal špatně, protože s nikým zařazení nekonzultoval. |
07.09.2007 17:45
miirdas
|
Lee napsal(a): miirdas napsal(a): Lee napsal(a): Podle mě Albireo prostě nadržuje ženskejm, a to je celý. V podstatě to není vypatlanost, ale spíš chytrost. v jeho věku vypatlanost Ale houby, náhodou je to chytrý. V tomhle je Albireo podle mě celkem borec, že pořád balí baby, věnuje se literatuře, jezdí na srazy... Dokonce má i moc nad zlatým fondem. wow, udělám si jeho modlu a každé ráno když vstanu, budu před ní klečet a říkat si "tý brďo, takhle bych chtěl jednou balit baby, třeba mi nakonec dá i konvalina...na to se ale musím dostatečně poalbířit.." jo, přesně takhle to udělám |
07.09.2007 17:46
Lee
|
Dobře, tak miirdas, Lee a Rubik-on budou správci Hnědého fondu. Musím to nějak technicky zorganizovat, nebo co. |
Lee
|
miirdas napsal(a): Lee napsal(a): miirdas napsal(a): Lee napsal(a): Podle mě Albireo prostě nadržuje ženskejm, a to je celý. V podstatě to není vypatlanost, ale spíš chytrost. v jeho věku vypatlanost Ale houby, náhodou je to chytrý. V tomhle je Albireo podle mě celkem borec, že pořád balí baby, věnuje se literatuře, jezdí na srazy... Dokonce má i moc nad zlatým fondem. wow, udělám si jeho modlu a každé ráno když vstanu, budu před ní klečet a říkat si "tý brďo, takhle bych chtěl jednou balit baby, třeba mi nakonec dá i konvalina...na to se ale musím dostatečně poalbířit.." jo, přesně takhle to udělám teď se Ti to kecá... |
Rubik-On
|
Rubik-On napsal(a): miirdas napsal(a): Lee napsal(a): No, asi si udělám HNĚDÝ FOND. A bude. a můžu ho spravovat s tebou, jako plnohodnotný správce bych našel i příspěvky z vlastní tvorby tobě nestačí hnědořitě? taky chci, taky chci... budu velmi zodpovědný ve výběru... prosíííííííííííííííííím |
07.09.2007 17:47
Rubik-On
|
jé... sem zase zpožděnej... heh, sranda... a koupíme si odznáčky s prdelí? aby sme se poznali? |
07.09.2007 17:48
miirdas
|
Lee napsal(a): Konvalina napsal(a): Pomerančová napsal(a): Konvalina napsal(a): Nejmenovaný člověk mi napsal, že ten, komu chybí argumenty, se uchyluje k urážkám, léčí si svůj mindrák. Ten názor stojí za zamyšlení. Dá se tu vůbec s někým diskutovat, aby to bylo nějak plodné a aby se vzápětí neuráželo? Klidně si, miirdasi, napiš, že jsem vymatlanější než Albi, mně to nevadí, úsudek o sobě mám svůj. Albi vymatlaný není a na tom trvám! a tvuj nazor na zlaty fond je tedy jaky? :_) Nepřísluší mi vyjadřovat se ke Zlatému fondu, pouze ho odebírám, ve svém názoru jsem se jen ohradila proti označení, že je Albireo vymatlaný, není ani vypatlaný. Jiná věc je zařazování děl do ZF. Správci by mezi sebou mohli konzultovat, ne ale stylem - tys to dal, já to vyhodím. Kdysi měla firma Vodní stavby takový slogan: spolupráce, ne spolu prát se. Hodilo by se to i sem. Takže si v podstatě myslíš, že to Albireo udělal špatně, protože s nikým zařazení nekonzultoval. takže nemůže být tak geniální, protože svou genialitu jednoduše přecenil, zařadil další z méněhodnotných děl a doufal, že si dámy připíše další bod, ha, konvalino, ukaž argument lee je moudrá a já se k ní za každou cenu přidám |
07.09.2007 17:49
Lee
|
Konvalina napsal(a): miirdas napsal(a): zlatý fond LiTerry - jeho správci budou postupně určeni vašimi návrhy, měla by zde být díla, na která jsme obzvlášť hrdi :) se všemi vyjma albirea souhlasím, albireo podle mě už nemá zdraví úsudek a saspi s konvalinou mu lezou na mozek a hýbou vkusem Proboha, miirdasi, až budeš mít noční, měj zdravý úsudek, vezmi si učebnici češtiny a uč se, když tak lpíš na literatuře, znát jazyk je základ. Zdravým a přeju úspěch v učivu. To je přesně ono - najít někde nějakou marginálii a tu rozmáznout. Třeba chybu v pravopisu. To je pak diskuze, s prominutím, o hovně, když diskutujícímu jde jenom o to shodit toho druhýho. A pokud možno prostředky, aby to nebylo v rozporu s pravidly serveru, ale zároveň aby to bylo pokud možno co nejhnusnější a druhýho se to co nejvíc dotklo. Ble. Připomíná mi to tu učitelku z ministerstva z novýho filmu o Harry Potterovi, na kterém jsem byla v kině. |
07.09.2007 17:50
Lee
|
Hnědý fond založím po víkendu! (bude následovat Repovu Hnědou stezku...)
Zdar! |
Rubik-On
|
Lee napsal(a): Konvalina napsal(a): miirdas napsal(a): zlatý fond LiTerry - jeho správci budou postupně určeni vašimi návrhy, měla by zde být díla, na která jsme obzvlášť hrdi :) se všemi vyjma albirea souhlasím, albireo podle mě už nemá zdraví úsudek a saspi s konvalinou mu lezou na mozek a hýbou vkusem Proboha, miirdasi, až budeš mít noční, měj zdravý úsudek, vezmi si učebnici češtiny a uč se, když tak lpíš na literatuře, znát jazyk je základ. Zdravým a přeju úspěch v učivu. To je přesně ono - najít někde nějakou marginálii a tu rozmáznout. Třeba chybu v pravopisu. To je pak diskuze, s prominutím, o hovně, když diskutujícímu jde jenom o to shodit toho druhýho. A pokud možno prostředky, aby to nebylo v rozporu s pravidly serveru, ale zároveň aby to bylo pokud možno co nejhnusnější a druhýho se to co nejvíc dotklo. Ble. Připomíná mi to tu učitelku z ministerstva z novýho filmu o Harry Potterovi, na kterém jsem byla v kině. ty ta byla blbá... fuj... mně se o ní pak zdálo... |
miirdas
|
Lee napsal(a): miirdas napsal(a): Lee napsal(a): miirdas napsal(a): Lee napsal(a): Podle mě Albireo prostě nadržuje ženskejm, a to je celý. V podstatě to není vypatlanost, ale spíš chytrost. v jeho věku vypatlanost Ale houby, náhodou je to chytrý. V tomhle je Albireo podle mě celkem borec, že pořád balí baby, věnuje se literatuře, jezdí na srazy... Dokonce má i moc nad zlatým fondem. wow, udělám si jeho modlu a každé ráno když vstanu, budu před ní klečet a říkat si "tý brďo, takhle bych chtěl jednou balit baby, třeba mi nakonec dá i konvalina...na to se ale musím dostatečně poalbířit.." jo, přesně takhle to udělám teď se Ti to kecá... však říkám, že se budu držet moudré lee a jejího zdravého úsudku, k němuž vždycinky přihodím svůj neplnohodnotný doplněk a pečlivě budu spravovati HNĚDÝ FOND |
07.09.2007 17:52
miirdas
|
Lee napsal(a): Konvalina napsal(a): miirdas napsal(a): zlatý fond LiTerry - jeho správci budou postupně určeni vašimi návrhy, měla by zde být díla, na která jsme obzvlášť hrdi :) se všemi vyjma albirea souhlasím, albireo podle mě už nemá zdraví úsudek a saspi s konvalinou mu lezou na mozek a hýbou vkusem Proboha, miirdasi, až budeš mít noční, měj zdravý úsudek, vezmi si učebnici češtiny a uč se, když tak lpíš na literatuře, znát jazyk je základ. Zdravým a přeju úspěch v učivu. To je přesně ono - najít někde nějakou marginálii a tu rozmáznout. Třeba chybu v pravopisu. To je pak diskuze, s prominutím, o hovně, když diskutujícímu jde jenom o to shodit toho druhýho. A pokud možno prostředky, aby to nebylo v rozporu s pravidly serveru, ale zároveň aby to bylo pokud možno co nejhnusnější a druhýho se to co nejvíc dotklo. Ble. Připomíná mi to tu učitelku z ministerstva z novýho filmu o Harry Potterovi, na kterém jsem byla v kině. miluju své pravopisné chyby, dělám si z nich zbýrku a řádně je archývuju |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|