Téma #566
Autor:Lee
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:15.08.2007 16:32
Počet návštěv:890
Počet názorů:30

Kde jsou jenykovy diskuze?
Kam zmizely z hlavní stránky jenykovy diskuze?

Co si myslíte o krvavých rituálech, které mají z chlapců udělat muže?

Proč si myslíte, že je nutné vše kolem nás neustále zlepšovat - proč se raději nespokojit s tím, co máme?

Názory
17.08.2007 17:21
stanislav
17.08.2007 19:44
Pomerančová
stanislav: husty, ted to reozebiraj ve zpravach na nove
17.08.2007 19:46
Pomerančová
http://ihned.cz/c1-21839700-omluva-ctenarum-omluva-predsedovi-cssd
17.08.2007 20:11
Mario Czerney

netuším, že média vytvořila novou kauzu... někdy mě přijdete jak potrefený, čím vás krměj, to prostě sežerete...

17.08.2007 22:41
stanislav
Mario Czerney napsal(a):

netuším, že média vytvořila novou kauzu... někdy mě přijdete jak potrefený, čím vás krměj, to prostě sežerete...

já si potrefenej nepřijdu. proč by, že. ale dostal jsem průjem, takže jsem asi něco neblahýho sežral, ale ta sms paroubkovi to nebude.... ach jo...
17.08.2007 22:45
Mario Czerney
já měl průjem minulej tejden, tak už to kurnik dorazil i k vám na smíchov... no potěš pánbů a studený obkládek
17.08.2007 22:57
stanislav
Mario Czerney napsal(a):
já měl průjem minulej tejden, tak už to kurnik dorazil i k vám na smíchov... no potěš pánbů a studený obkládek
kurva kurva. to se mi vůbec nešikne... snad to neni nějakej virus dojebanej... no. to by bylo nehezký... celej den je mi nějak podivně....  jo a byl jsem v karlíně, kde pracuju, a teď se potácim v delíriu doma ve strašnicích, na smíchově jsem nebyl... 
17.08.2007 23:08
Mario Czerney
nojo, ve strašnicích, já nevim proč si tě spojuju se smíchovem, asi proto že se směješ rád
20.08.2007 12:03
karel_letoun
Já měl minulej tejden taky sračku, jak jsem furt sral a utíral si po vysrání prdel tak jsem si ji papírem odřel a pálilo to. Tak jsem si ji namazal heřmánkovou mastičkou, i zevnitř, pálení přestalo a příští sraní šlo jako po másle. Asi si budu mazat prdel furt, je to fajn.
Dbejte více o svoji prdel. Vyplatí se to.
20.08.2007 17:38
Mario Czerney
karel_letoun napsal(a):
Já měl minulej tejden taky sračku, jak jsem furt sral a utíral si po vysrání prdel tak jsem si ji papírem odřel a pálilo to. Tak jsem si ji namazal heřmánkovou mastičkou, i zevnitř, pálení přestalo a příští sraní šlo jako po másle. Asi si budu mazat prdel furt, je to fajn. Dbejte více o svoji prdel. Vyplatí se to.
S tím bych si dovolil souhlasit, myslím si, že tohle je rozumná životní filozofie.
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)