Názory |
24.07.2007 19:12
Shari
|
vyjadřuje že je mi špatně po přečtení díla
používat ho budu |
24.07.2007 19:20
Mario Czerney
|
špatně po přečtení díla? hm, koukám že slova někdy tíží víc jak zkažené vejce v žaludku |
24.07.2007 19:22
vittorijo
|
Shari napsal(a): vyjadřuje že je mi špatně po přečtení díla
používat ho budu někdy je mi šoufl z něčeho, tak to dám najevo, tímhle smajlem
ale skus nějaký plebiscit nebo tak něco, možná projde jeho zrušení |
24.07.2007 19:24
Shari
|
Mario Czerney napsal(a): špatně po přečtení díla? hm, koukám že slova někdy tíží víc jak zkažené vejce v žaludku Ano Mario
možná jsi už někdy četl o tom, že slovem lze i ublížit..? |
24.07.2007 19:25
Mario Czerney
|
vittorijo napsal(a): Shari napsal(a): vyjadřuje že je mi špatně po přečtení díla používat ho budu někdy je mi šoufl z něčeho, tak to dám najevo, tímhle smajlem ale skus nějaký plebiscit nebo tak něco, možná projde jeho zrušení tuříne, kdyby ses podíval co jsem napsal výše, tak bys tu ani nemékl |
24.07.2007 19:25
Mario Czerney
|
slovem nelze ublížit |
24.07.2007 19:28
Shari
|
lze
když lžeš někomu kdo Ti věří, třeba |
24.07.2007 19:32
vittorijo
|
odznova:
podle mně tenhle smajl vyjadřuje SYMBOL toho že mi je z něčeho šoufl
ale je jenom na tobě abys ho nepoužíval
a četl sem to pozorně:
"Podle mě vyjadřuje pohrdání a výsměch a je nevkusný.
Má někdo stejný názor?
Nepoužívejte ho."
to je teda apel jak hovado! nepoužívejte ho
co takhle ZRUŠME HO?
|
24.07.2007 19:32
Mario Czerney
|
ubližuješ sama sobě, konec - finito, ne tomu druhému.-) |
24.07.2007 19:33
Mario Czerney
|
vittorijo napsal(a): odznova: podle mně tenhle smajl vyjadřuje SYMBOL toho že mi je z něčeho šoufl ale je jenom na tobě abys ho nepoužíval a četl sem to pozorně: "Podle mě vyjadřuje pohrdání a výsměch a je nevkusný. Má někdo stejný názor? Nepoužívejte ho." to je teda apel jak hovado! nepoužívejte ho co takhle ZRUŠME HO? táhni k rybníkům, konva už na takové hovádko čeká.-) |
24.07.2007 19:34
Mario Czerney
|
vittorijo napsal(a): odznova: podle mně tenhle smajl vyjadřuje SYMBOL toho že mi je z něčeho šoufl ale je jenom na tobě abys ho nepoužíval a četl sem to pozorně: "Podle mě vyjadřuje pohrdání a výsměch a je nevkusný. Má někdo stejný názor? Nepoužívejte ho." to je teda apel jak hovado! nepoužívejte ho co takhle ZRUŠME HO? postavils tuhle svou celou píčovinu na jednom argumentu, tak si dokaž že na to máš, užij si to |
24.07.2007 19:35
Mario Czerney
|
a co takhle: trubte na poplach!? |
24.07.2007 19:40
vittorijo
|
Mario Czerney napsal(a): a co takhle: trubte na poplach!? Mario Czerney napsal(a): vittorijo napsal(a): odznova: podle mně tenhle smajl vyjadřuje SYMBOL toho že mi je z něčeho šoufl ale je jenom na tobě abys ho nepoužíval a četl sem to pozorně: "Podle mě vyjadřuje pohrdání a výsměch a je nevkusný. Má někdo stejný názor? Nepoužívejte ho." to je teda apel jak hovado! nepoužívejte ho co takhle ZRUŠME HO? postavils tuhle svou celou píčovinu na jednom argumentu, tak si dokaž že na to máš, užij si to Mario Czerney napsal(a): vittorijo napsal(a): odznova: podle mně tenhle smajl vyjadřuje SYMBOL toho že mi je z něčeho šoufl ale je jenom na tobě abys ho nepoužíval a četl sem to pozorně: "Podle mě vyjadřuje pohrdání a výsměch a je nevkusný. Má někdo stejný názor? Nepoužívejte ho." to je teda apel jak hovado! nepoužívejte ho co takhle ZRUŠME HO? táhni k rybníkům, konva už na takové hovádko čeká.-) nezájem
|
24.07.2007 19:40
Mario Czerney
|
konvalino, jdi prosimtě do řiti |
24.07.2007 19:43
Mario Czerney
|
to že ti někdo umřel neznamená, že máš nějakou imunitu a to platí dvojnásob, protože tu zase fotíš jak nechci říct co, ...dyk voni tě stejbě jen litujou a nakonec vždycky přijdeš na to, že jsi zase sama a bude tě to stát nové úsilí a znova a pořád dokola až do skonání světa, takže budeš pořád k pláči |
24.07.2007 19:44
Shari
|
Mario Czerney napsal(a): ubližuješ sama sobě, konec - finito, ne tomu druhému:-) sobě taky
ale co se s Tebou budu bavit na tohle téma
kdyý jseš ve fázi hlasité sebeprezentace a já nemám náladu Tě překrikovat |
24.07.2007 19:47
Mario Czerney
|
fajn, překřikovat se nebudem, ale ublížit se nedá slovem, trvám na svém dále, ale řekl bych krapet něčím jiným lze ublížit - vidličkou do oka!!!!!! |
24.07.2007 19:48
Mario Czerney
|
Konvalina napsal(a): Zadal jsi diskuzi fórum LiTerra a chtěl jsi znát názor. Napsala jsem názor, tak vezmi na vědomí názor a nech si ostatní žvásty laskavě pro sebe. A mýlíš se, já vůbec nejsem sama :-))) jdi od háje, se vůbec neser k mým věcem, máš mě v blokaci, tak co tu votravuješ? jsi snad nějaká čubka nebo co? :)) |
24.07.2007 19:49
Shari
|
jo, proti vidličce neprotestuju
ale když ti jednu uvalím 500 stránkovou knihou přes nos, taky to není nic příjemného, ne? A ta je přece plná slov :))) |
24.07.2007 19:52
Mario Czerney
|
jestli mi dáš pětisetstránkovou knihou přes nos, Shari, nevodsereto nos, ale urazíš mi celou hlavu... neblbni, já ji ještě budu potřebovat.-) |