Téma #528
Autor:Lee
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:16.07.2007 19:39
Počet návštěv:3372
Počet názorů:102

VÝZVA ALTERNICKŮM
Tímto co nejzdvořileji žádám majitele všech alternicků zde na Liteře, aby se k nim laskavě přihlásili.

Stačí zde zanechat skrytý komentář ve tvaru
oficiální nick - alternick - (volitelně jméno, příjmení).

Děkuji,

Lee O' B. Loody
advokátní kancelář Garth&mandarin

Ctíme Vaše soukromí, výše uvedeného je třeba jen k evidenci. Děkujeme za pochopení.

Názory
17.07.2007 12:21
Aglája
Je někdo z vás Brian?
Já jsem Brian...já jsem Brian...já jsem Brian...Já jsem Brian...Já jsem Brian...já jsem Brian...já jsem Brian...Já jsem Brian...Já jsem Brian...já jsem Brian...já jsem Brian...Já jsem Brian...Já jsem Brian...já jsem Brian...já jsem Brian...Já jsem Brian...Always look on the bride side of life..tudu..tudutudu...
17.07.2007 12:26
stanislav
Aglájo, co takhle zkusit větrák? jestli se ti už z toho vedra dělá trošku divně... :o)
17.07.2007 12:31
Aglája
stanislav napsal(a):
Aglájo, co takhle zkusit větrák? jestli se ti už z toho vedra dělá trošku divně... :o)
Nedalo mi to, když vidím, že všichni jsou Mário...Větrák nepomáhá, mrcha, točí jenom horký vzduch.
17.07.2007 12:35
stanislav
Aglája napsal(a):
stanislav napsal(a):
Nedalo mi to, když vidím, že všichni jsou Mário...Větrák nepomáhá, mrcha, točí jenom horký vzduch.
tak tady pomůže už jen studená sprcha. a Máriův recept: brufen a teplý nápoje. no. ale vlastně ani nevim, jestli ten Máriův recept je zrovna dneska uplně nejvhodnější.
17.07.2007 12:35
Aglája
stanislav napsal(a):
Aglája napsal(a):
stanislav napsal(a):
tak tady pomůže už jen studená sprcha. a Máriův recept: brufen a teplý nápoje. no. ale vlastně ani nevim, jestli ten Máriův recept je zrovna dneska uplně nejvhodnější.
pro Mária jo...
17.07.2007 12:40
stanislav
Mário sám pro sebe zvolil terapii vosí žihadlo do těla, asi mu to pomáhá...
jinak jsem teď šáhnul na keramickej popelník, co mám za voknem, a spálil si málem prst. tyhle vedra miluju, je to fajn...
17.07.2007 12:48
Aglája
stanislav napsal(a):
Mário sám pro sebe zvolil terapii vosí žihadlo do těla, asi mu to pomáhá...
jinak jsem teď šáhnul na keramickej popelník, co mám za voknem, a spálil si málem prst. tyhle vedra miluju, je to fajn...
A já jdu dneska na mejdan...vypustím tam duši...
17.07.2007 13:00
random_night
já jdu dnes jen do korálkárny, ale zítra půjdu na spinning.
stacionární trenažéry naštěstí kola nemají a duše se tam tak vypustit nedá...
ale nejspíš umřu
17.07.2007 13:04
Aglája
random_night napsal(a):
já jdu dnes jen do korálkárny, ale zítra půjdu na spinning.
stacionární trenažéry naštěstí kola nemají a duše se tam tak vypustit nedá...
ale nejspíš umřu
na spinningu vypouštím duši pravidelně...když ne kolům tak sobě...ale mluvíš mi z duše. Ještě mám na permanentce poslední dvě nevybrané smrti.
17.07.2007 13:07
stanislav
spinning? do boha, co to je za peklo? to fakt existuje? a nebo si jen vymejšlíte a fantazírujete z horka?
17.07.2007 13:13
random_night
já půjdu prvně... a bohužel můžu (musím) chodit neomezeně...
17.07.2007 13:13
Aglája
stanislav napsal(a):
spinning? do boha, co to je za peklo? to fakt existuje? a nebo si jen vymejšlíte a fantazírujete z horka?
To je devátý level, pak už není nic...
17.07.2007 17:49
počmáraná ryba
Já mám alternick přeškrtnutá ryba.
17.07.2007 17:50
přeškrtnutá ryba
Já mám alternick počmáraná ryba.
17.07.2007 17:52
hranatá žába
Já mám alternick zapomenutý havýš.
17.07.2007 17:53
zapomenutý havýš
Já mám alternick hranatá žába.
17.07.2007 18:44
Lee
Tak popořadě :

Hester napsal(a):

jsem se chtěla čestně přiznat k Arwen a strašákovi, ale ježto jsem alternick, tak mě ani nehne, ať se k nim přizná Mario

matrix hadr :-))
Jde v první řadě o výzvu alternickům, jak napovídá název, tudíž Mario je z obliga. Hester, doznej se!

Wopi napsal(a):
proč to vlastně chceš vědět?
Pouze pro evidenci, opravdu o nic nejde. Velice neškodné.
Tato data jsou nutná zejména pro ochranu dětí před pedofily, proti ozónové díře a jako prevence proti ptačí chřipce. Chce snad někdo z vás umřít na ptačí chřipku?

Ostatním se děkuje za poskytnutí informací.
17.07.2007 18:49
Hester
ve jménu ptačí chřipky, pedofilů a ozónové díry se přiznávám k Arwen a strašákovi

chopte se mě, pochopové!
17.07.2007 18:49
Hester
vlastně, oni dva by se měli přiznat ke mně, když je to výzva pro alternicky, ne?
17.07.2007 19:08
Mario Czerney
Fajn, dobrá... mám několik alternicků, ale víceméně jsou to jen bojovníci v záloze. Stačí je aktivovat. Ovšem už jsou v seznamu autorů... a ...Hester lže, protože já si dělal srandu, já samozřejmě nejsem Hester. Hester, proč nám tu lžeš?

výběr z mých alternicků, abyste věděli, že jsem morálně uzrán

mor a vředy
(Vaše heslo po aktivaci účtu 'mor a vředy' bude: 1de4a0df46

(později si ho můžete změnit - po přihlášení kliknete vlevo
nahoře na své uživatelské jméno a v hlavním panelu zvolíte
menu "Změna hesla")

Aktivační adresa: http://www.literra.cz/aktivace.php?klic=2283-3a779adcccfa4fa34bca4d04f9cf6eb4)

prapodivná lež
Vaše heslo po aktivaci účtu 'prapodivná lež' bude: c54d6cc312

(později si ho můžete změnit - po přihlášení kliknete vlevo
nahoře na své uživatelské jméno a v hlavním panelu zvolíte
menu "Změna hesla")

Aktivační adresa: http://www.literra.cz/aktivace.php?klic=2288-485380458736c4f1de94f6e08d4c9027

prodám tito nicky případnému zájemci za 500 Kč za kus, případně, že bude chtít oba, udělám slevu, 990Kč
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)