Názory |
17.07.2007 09:30
xicht
|
Mario Czerney, jinak nic |
17.07.2007 11:03
Shammann
|
Hester napsal(a): všichni jsme Mário :-) To víš že sme všichni mário, já to na sobě pozoruju po ránu v zrcadle, když se nemůžu poznat, to je pak mário hodně vidět..
U všech alternicků sem zapomněl heslo, stejně tak i email tudíž jako by nebyly:-) |
17.07.2007 11:57
Shari
|
jestli vy sze Mario,
tak já sem Marie
a basta fidli |
17.07.2007 12:21
Aglája
|
Je někdo z vás Brian?
Já jsem Brian...já jsem Brian...já jsem Brian...Já jsem Brian...Já jsem Brian...já jsem Brian...já jsem Brian...Já jsem Brian...Já jsem Brian...já jsem Brian...já jsem Brian...Já jsem Brian...Já jsem Brian...já jsem Brian...já jsem Brian...Já jsem Brian...Always look on the bride side of life..tudu..tudutudu... |
17.07.2007 12:26
stanislav
|
Aglájo, co takhle zkusit větrák? jestli se ti už z toho vedra dělá trošku divně... :o) |
17.07.2007 12:31
Aglája
|
stanislav napsal(a): Aglájo, co takhle zkusit větrák? jestli se ti už z toho vedra dělá trošku divně... :o) Nedalo mi to, když vidím, že všichni jsou Mário...Větrák nepomáhá, mrcha, točí jenom horký vzduch. |
17.07.2007 12:35
stanislav
|
Aglája napsal(a): stanislav napsal(a): Aglájo, co takhle zkusit větrák? jestli se ti už z toho vedra dělá trošku divně... :o) Nedalo mi to, když vidím, že všichni jsou Mário...Větrák nepomáhá, mrcha, točí jenom horký vzduch. tak tady pomůže už jen studená sprcha. a Máriův recept: brufen a teplý nápoje. no. ale vlastně ani nevim, jestli ten Máriův recept je zrovna dneska uplně nejvhodnější. |
17.07.2007 12:35
Aglája
|
stanislav napsal(a): Aglája napsal(a): stanislav napsal(a): Aglájo, co takhle zkusit větrák? jestli se ti už z toho vedra dělá trošku divně... :o) Nedalo mi to, když vidím, že všichni jsou Mário...Větrák nepomáhá, mrcha, točí jenom horký vzduch. tak tady pomůže už jen studená sprcha. a Máriův recept: brufen a teplý nápoje. no. ale vlastně ani nevim, jestli ten Máriův recept je zrovna dneska uplně nejvhodnější. pro Mária jo... |
17.07.2007 12:40
stanislav
|
Mário sám pro sebe zvolil terapii vosí žihadlo do těla, asi mu to pomáhá... jinak jsem teď šáhnul na keramickej popelník, co mám za voknem, a spálil si málem prst. tyhle vedra miluju, je to fajn... |
17.07.2007 12:48
Aglája
|
stanislav napsal(a): Mário sám pro sebe zvolil terapii vosí žihadlo do těla, asi mu to pomáhá... jinak jsem teď šáhnul na keramickej popelník, co mám za voknem, a spálil si málem prst. tyhle vedra miluju, je to fajn... A já jdu dneska na mejdan...vypustím tam duši... |
17.07.2007 13:00
random_night
|
já jdu dnes jen do korálkárny, ale zítra půjdu na spinning.
stacionární trenažéry naštěstí kola nemají a duše se tam tak vypustit nedá...
ale nejspíš umřu |
17.07.2007 13:04
Aglája
|
random_night napsal(a): já jdu dnes jen do korálkárny, ale zítra půjdu na spinning.
stacionární trenažéry naštěstí kola nemají a duše se tam tak vypustit nedá...
ale nejspíš umřu na spinningu vypouštím duši pravidelně...když ne kolům tak sobě...ale mluvíš mi z duše. Ještě mám na permanentce poslední dvě nevybrané smrti. |
17.07.2007 13:07
stanislav
|
spinning? do boha, co to je za peklo? to fakt existuje? a nebo si jen vymejšlíte a fantazírujete z horka? |
17.07.2007 13:13
random_night
|
já půjdu prvně... a bohužel můžu (musím) chodit neomezeně... |
17.07.2007 13:13
Aglája
|
stanislav napsal(a): spinning? do boha, co to je za peklo? to fakt existuje? a nebo si jen vymejšlíte a fantazírujete z horka? To je devátý level, pak už není nic... |
17.07.2007 17:49
počmáraná ryba
|
Já mám alternick přeškrtnutá ryba. |
17.07.2007 17:50
přeškrtnutá ryba
|
Já mám alternick počmáraná ryba. |
17.07.2007 17:52
hranatá žába
|
Já mám alternick zapomenutý havýš. |
17.07.2007 17:53
zapomenutý havýš
|
Já mám alternick hranatá žába. |
17.07.2007 18:44
Lee
|
Tak popořadě :
Hester napsal(a):
jsem se chtěla čestně přiznat k Arwen a strašákovi, ale ježto jsem alternick, tak mě ani nehne, ať se k nim přizná Mario
matrix hadr :-))
Jde v první řadě o výzvu alternickům, jak napovídá název, tudíž Mario je z obliga. Hester, doznej se!
Wopi napsal(a): proč to vlastně chceš vědět? Pouze pro evidenci, opravdu o nic nejde. Velice neškodné. Tato data jsou nutná zejména pro ochranu dětí před pedofily, proti ozónové díře a jako prevence proti ptačí chřipce. Chce snad někdo z vás umřít na ptačí chřipku?
Ostatním se děkuje za poskytnutí informací.
|