Téma #523
Autor:Hluk Malér
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:30.06.2007 23:26
Počet návštěv:3242
Počet názorů:86

Letní záchvaty na Písmáku
Docela gól na Písmáku. Vella maže jak o život. Pišta, JiKo a pozorovatel rejpali a Vella maže jak divá. Prča prča prča. Zdá se, že je to tam taková neverending story... ;-))))))))

Názory
05.07.2007 09:14
Pišta_Hufnágl
Myslíš jako že ho urazilo, když jsi o něm mluvil jako o pěkném? Možná si připadá vošklivej....
05.07.2007 11:21
leenai
hehehehé.. tak ono se o tom mluví i tady.. bože.. ještě si zapnu televizi a tam bude Vella v ringu, ne? =))
05.07.2007 11:35
stanislav
Pišta_Hufnágl napsal(a):
Myslíš jako že ho urazilo, když jsi o něm mluvil jako o pěkném? Možná si připadá vošklivej....
no, tvou teorii bych vyloučil, spíš si myslím, že ožehavější slovo byl ten blbeček, že jako Armand to bere nějak ve zlým a ne jako roztomiloučký zlidštění své role Vellina byrokrata...

leenai napsal(a):
hehehehé.. tak ono se o tom mluví i tady.. bože.. ještě si zapnu televizi a tam bude Vella v ringu, ne? =))
já bych se zas tak nedivil, všichni, co tu jsou od začátku, byli na písmáku, a i ti, co ne, tak aspoň tuší, že nějaký takový server existuje, i na totemu sem tam někdo pohovoří o písmáku, i když ten server už dávno není, co býval... nebo naopak je čím dál tím podivuhodnější...  
05.07.2007 12:01
Pišta_Hufnágl
Měls užít "troubu". Nakonec, bylo by to trefnější.
05.07.2007 12:18
leenai
stanislav: já bych se zas tak nedivil, všichni, co tu jsou od začátku, byli na písmáku, a i ti, co ne, tak aspoň tuší, že nějaký takový server existuje, i na totemu sem tam někdo pohovoří o písmáku, i když ten server už dávno není, co býval... nebo naopak je čím dál tím podivuhodnější...
-
mno já si spíš říkala, že když se to tak pěkně periodicky opakuje a začíná to být tak trochu fádní, tak tomu už lidi tu pozornost věnovat přestanou.. I když tentokrát s sebou vlna nevole strhla i pár plážových bungalovů, mno.. =))
Podivuhodný .. je dokonalé příd.jm. pro tenhle server..
ale mě zatím baví se divit.. až budu tak otupělá, že se divit přestanu, bude čas na to odejít.. =)
05.07.2007 23:16
Humble
Zase na druhou stranu je to pěkně vyvedený model despotické vlády - nejdřív zlikviduju odpůrce, pak potenciální odpůrce, pokračuju lidma, co mají odlišný názor...
06.07.2007 00:51
stanislav
Humble napsal(a):
Zase na druhou stranu je to pěkně vyvedený model despotické vlády - nejdřív zlikviduju odpůrce, pak potenciální odpůrce, pokračuju lidma, co mají odlišný názor...
no. Pišta je dost zlikvidovanej. ten jeho záhrobní tón mi přijde dost mrazivej.
06.07.2007 00:54
stanislav
a trochu milé reklamy, jsem si hrál se webovejma stránkama:
http://vasinasi.blog.cz/
http://vasinasi.sweb.cz/
ta aplikace oranžovozlatavá, ta mě bere, že bys to takhle pěkně vkusně nedoved, Hamblíku, sesmolit webouky, co? :o))
06.07.2007 00:57
stanislav

a tohle je jen pro opravdický fajnšmekry!
06.07.2007 16:11
Humble
stanislav napsal(a):
...že bys to takhle pěkně vkusně nedoved, Hamblíku, sesmolit webouky, co? :o))
Nejen sloh, i design máš vpravdě květnatý :o)
06.07.2007 17:22
Wopi
Nejen sloh a design, i mysl má květnatou. :))
07.07.2007 08:32
Jurda
vittorijo napsal(a):
pici naco je ten gombik "nesledovat tema" ked to je hovno platne!
lepší je zablokovat autora diskuse - na chvílu, že?
07.07.2007 20:45
stanislav
Wopi a Humble, jsem tak nějak příjemně naložen, nasycen a podobně, že Vaše poznámky beru jako tu nejrozkošnější lichotku, kterou literát literátovi může říci... asi se pletu, ale to neva... :o)
08.07.2007 00:49
Humble
stanislav napsal(a):
Wopi a Humble, jsem tak nějak příjemně naložen, nasycen a podobně, že Vaše poznámky beru jako tu nejrozkošnější lichotku, kterou literát literátovi může říci...
Tak je to samozřejmě i myšleno - klasické české přísloví koneckonců praví, že květnatá mysl = půl zdraví :o)
08.07.2007 01:22
Pišta_Hufnágl
To není záhrobní , ale zásnubní tón. To má před svatbou každej, Satnislave.
08.07.2007 01:23
Pišta_Hufnágl
Tedy - milý Stanislave, jak by řeklo Norsko....
08.07.2007 07:34
stanislav
Pišta_Hufnágl napsal(a):
To není záhrobní , ale zásnubní tón. To má před svatbou každej, Satnislave.
já myslim, že ti svatbička neuškodí, že je to legranda bejt ženatej, že si jako hodně užiješ, takže temné tóny jsou ryze nemístné...
08.07.2007 19:07
Pišta_Hufnágl
Však říkám, že jsou světlé :)
09.07.2007 13:25
_-.-_
světlé nebo tmavé, kozel umí obojí
10.07.2007 11:58
karel_letoun
Ach jo, teprve úterý.
To je na hovno.
Jinak si ale myslím, že pištík_hufník by se měl vrátit dělat admina na písmoně a mazat tam v chatu vše co se mu nelíbí a neopruzovat tady.
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)