Téma #523
Autor:Hluk Malér
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:30.06.2007 23:26
Počet návštěv:3247
Počet názorů:86

Letní záchvaty na Písmáku
Docela gól na Písmáku. Vella maže jak o život. Pišta, JiKo a pozorovatel rejpali a Vella maže jak divá. Prča prča prča. Zdá se, že je to tam taková neverending story... ;-))))))))

Názory
03.07.2007 15:28
Humble
Nevím proč jsem si vzpomněl na tenhle roztomilý písňový text :o)

http://www.ujdeto.cz/lyrics/morcata-na-uteku/karel-sral-cz/
03.07.2007 16:20
way
04.07.2007 07:51
karel_letoun
Humble napsal(a):
Nevím proč jsem si vzpomněl na tenhle roztomilý písňový text :o)

http://www.ujdeto.cz/lyrics/morcata-na-uteku/karel-sral-cz/
No, zas tak roztomilý text to néjni, spíš trochu přiblblej a jednoduchej, kdybych měl čas tak složím lepší.
Člověk má hned lepší náladu, když se neposere.
04.07.2007 21:44
Pišta_Hufnágl
Vy vůbec málo mažete. Másla jste!!!!! :)))
04.07.2007 23:16
vittorijo
pici naco je ten gombik "nesledovat tema" ked to je hovno platne!
05.07.2007 07:39
stanislav
Pišta_Hufnágl napsal(a):
Vy vůbec málo mažete. Másla jste!!!!! :)))
stačí si zajít na písmák a člověk si mazání užije, jsem z poťouchlosti Armandovi v tej jeho patafyzickej diskusi napsal, že je pěknej blbeček, a už to smáz a blok si mě... :o)  
05.07.2007 09:14
Pišta_Hufnágl
Myslíš jako že ho urazilo, když jsi o něm mluvil jako o pěkném? Možná si připadá vošklivej....
05.07.2007 11:21
leenai
hehehehé.. tak ono se o tom mluví i tady.. bože.. ještě si zapnu televizi a tam bude Vella v ringu, ne? =))
05.07.2007 11:35
stanislav
Pišta_Hufnágl napsal(a):
Myslíš jako že ho urazilo, když jsi o něm mluvil jako o pěkném? Možná si připadá vošklivej....
no, tvou teorii bych vyloučil, spíš si myslím, že ožehavější slovo byl ten blbeček, že jako Armand to bere nějak ve zlým a ne jako roztomiloučký zlidštění své role Vellina byrokrata...

leenai napsal(a):
hehehehé.. tak ono se o tom mluví i tady.. bože.. ještě si zapnu televizi a tam bude Vella v ringu, ne? =))
já bych se zas tak nedivil, všichni, co tu jsou od začátku, byli na písmáku, a i ti, co ne, tak aspoň tuší, že nějaký takový server existuje, i na totemu sem tam někdo pohovoří o písmáku, i když ten server už dávno není, co býval... nebo naopak je čím dál tím podivuhodnější...  
05.07.2007 12:01
Pišta_Hufnágl
Měls užít "troubu". Nakonec, bylo by to trefnější.
05.07.2007 12:18
leenai
stanislav: já bych se zas tak nedivil, všichni, co tu jsou od začátku, byli na písmáku, a i ti, co ne, tak aspoň tuší, že nějaký takový server existuje, i na totemu sem tam někdo pohovoří o písmáku, i když ten server už dávno není, co býval... nebo naopak je čím dál tím podivuhodnější...
-
mno já si spíš říkala, že když se to tak pěkně periodicky opakuje a začíná to být tak trochu fádní, tak tomu už lidi tu pozornost věnovat přestanou.. I když tentokrát s sebou vlna nevole strhla i pár plážových bungalovů, mno.. =))
Podivuhodný .. je dokonalé příd.jm. pro tenhle server..
ale mě zatím baví se divit.. až budu tak otupělá, že se divit přestanu, bude čas na to odejít.. =)
05.07.2007 23:16
Humble
Zase na druhou stranu je to pěkně vyvedený model despotické vlády - nejdřív zlikviduju odpůrce, pak potenciální odpůrce, pokračuju lidma, co mají odlišný názor...
06.07.2007 00:51
stanislav
Humble napsal(a):
Zase na druhou stranu je to pěkně vyvedený model despotické vlády - nejdřív zlikviduju odpůrce, pak potenciální odpůrce, pokračuju lidma, co mají odlišný názor...
no. Pišta je dost zlikvidovanej. ten jeho záhrobní tón mi přijde dost mrazivej.
06.07.2007 00:54
stanislav
a trochu milé reklamy, jsem si hrál se webovejma stránkama:
http://vasinasi.blog.cz/
http://vasinasi.sweb.cz/
ta aplikace oranžovozlatavá, ta mě bere, že bys to takhle pěkně vkusně nedoved, Hamblíku, sesmolit webouky, co? :o))
06.07.2007 00:57
stanislav

a tohle je jen pro opravdický fajnšmekry!
06.07.2007 16:11
Humble
stanislav napsal(a):
...že bys to takhle pěkně vkusně nedoved, Hamblíku, sesmolit webouky, co? :o))
Nejen sloh, i design máš vpravdě květnatý :o)
06.07.2007 17:22
Wopi
Nejen sloh a design, i mysl má květnatou. :))
07.07.2007 08:32
Jurda
vittorijo napsal(a):
pici naco je ten gombik "nesledovat tema" ked to je hovno platne!
lepší je zablokovat autora diskuse - na chvílu, že?
07.07.2007 20:45
stanislav
Wopi a Humble, jsem tak nějak příjemně naložen, nasycen a podobně, že Vaše poznámky beru jako tu nejrozkošnější lichotku, kterou literát literátovi může říci... asi se pletu, ale to neva... :o)
08.07.2007 00:49
Humble
stanislav napsal(a):
Wopi a Humble, jsem tak nějak příjemně naložen, nasycen a podobně, že Vaše poznámky beru jako tu nejrozkošnější lichotku, kterou literát literátovi může říci...
Tak je to samozřejmě i myšleno - klasické české přísloví koneckonců praví, že květnatá mysl = půl zdraví :o)
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)