Názory |
03.06.2007 15:12
Shari
|
christnet sem necpi :) |
03.06.2007 16:53
stanislav
|
Shari napsal(a): christnet sem necpi :) no jo, ale oni tam maj i věci, které nejsou jen propaganda prokřesťanská, viz toto... :o) |
03.06.2007 16:56
Shari
|
ja je nectu ze zasady, to jsou desinformace jak prase dycky
a to rikam jako katolicka
|
03.06.2007 19:16
stanislav
|
desinformace? jakože ježíšek neni a jestli jo, tak neměl za tatínka pánaboha, a oni na tohle věřej? :o))) |
04.06.2007 08:01
Humble
|
Smetiprach napsal(a): ...fekdkurát Ratzinger by jistě na podobné snahy reagoval papežským požehnáním... Myslíš toho pána z hitlerjugend? :o) |
04.06.2007 12:55
random_night
|
co jsem zatím postřehla, spousta mladších lidí houfně emigruje, protože jim to nejde pod nos. |
04.06.2007 20:05
Alan Marceau
|
je to prostě šílenost... uniformy ještě jo, vyškrtat ze seznamů literatury kafku, dostojevskýho či goetheho... no, se zaťatejma zubama... ale brát dětem večerníčky... to ať si milí polští ultrakatolíci políběj p****... myslím, že Jan Pavel II. se obrací v hrobě... |
04.06.2007 20:08
Shari
|
Alan Marceau napsal(a): myslím, že Jan Pavel II. se obrací v hrobě... |
07.06.2007 07:35
karel_letoun
|
Mně je jedno, co si Poláci v Polsku dělaj, ať se tam třeba poserou. |
07.06.2007 16:10
Rubik-On
|
mě je jedno jestli je karel letoun blbej, ale neměl by to bejt ignorant... jináč ať se třeba posere |
08.06.2007 07:49
karel_letoun
|
Mě je jedno, co o mě rubik-blbik-on píše, a jestli se posere ať se toho nažere. |
10.06.2007 20:10
narvah
|
fuck of polsko.. strávil jsem tam semestr a ještě teď je mi z některých polských praktik blbě.. |
11.06.2007 01:25
Smetiprach
|
narvah napsal(a): fuck of polsko.. strávil jsem tam semestr a ještě teď je mi z některých polských praktik blbě.. tak to vidíš havrane, a co maj řikat chuděrky polský haranti? |
11.06.2007 10:37
narvah
|
no, snad se podaří lechovi a spol. převzít vládu od těch dvou pošuků a polsko pojede na jiný baterky. jako že poklona před Solidaritou, ale nynější praktiky poslkých křesťanů jsou pošahaný. by mě zajímalo, co na to říká halík. snažit se v dnešní době o inkulturaci evangelia pomocí represe, nad tím může člověk fakt jen kroutit hlavou nebo si klepat na čelo.. |
11.06.2007 11:36
Smetiprach
|
narvah napsal(a): no, snad se podaří lechovi a spol. převzít vládu od těch dvou pošuků a polsko pojede na jiný baterky. jako že poklona před Solidaritou, ale nynější praktiky poslkých křesťanů jsou pošahaný. by mě zajímalo, co na to říká halík. snažit se v dnešní době o inkulturaci evangelia pomocí represe, nad tím může člověk fakt jen kroutit hlavou nebo si klepat na čelo.. heh, buďme rádi, že ještě neaplikují metodu katolického džihádu... ale třeba se jednou dočkáme... |
11.06.2007 13:07
karel_letoun
|
karel_letoun napsal(a): Mně je jedno, co si Poláci v Polsku dělaj, ať se tam třeba poserou. |
11.06.2007 16:10
Rubik-On
|
Rubik-On napsal(a): mně je jedno jestli je karel letoun blbej, ale neměl by to bejt ignorant... jináč ať se třeba posere |
11.06.2007 16:12
ataman
|
pár poznamek k tematu: profesorka ukrajinské literatury na wroclawské slavistice při výkladu o soc. realizmu v Ukrajině uvádí zajimavé analogie mezi "kulturní" politikou stalinizmu lét 30. a současnou situaci v Polsku - příklady z polských médií. Přehání samozřejmě. na závěr lakonicky poznamenává, že doufá v to, že mezi její studenty nejsou voliče PiS a pod. klerofašistickobolševických band.
mezi studenty jsem nepotkal ani JEDNOHO člověka, který by se pochvalně vyjadřil o stávajicí vládě. Vypada to, že všichni maj "Kaczorů" plné zuby.
běžného, politicky neuvědoměleho Polaka více zajimá, jak dopadne fotbalový zápas Lech vs. Slask a kam pojede v letě za práci: jestli do Irska nebo USA...
zdravim |
12.06.2007 10:44
karel_letoun
|
karel_letoun napsal(a): Mě je jedno, co o mě rubik-blbik-on píše, a jestli se posere ať se toho nažere. |
15.06.2007 10:08
kastel
|
....žádný nástroj vhodný k testu o stavu tuposti stáda není pro "moc" k zahození - a výběh se zmenšuje... a zmenšuje.... hele, ty ještě nemáš implantovanej čip? Proč? Vždyť říkali, že to je pro nás fakt dobrý - prej to je jen pro naši bezpečnost..... |