Téma #496
Autor:Gejza Horvát
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:24.05.2007 14:56
Počet návštěv:1311
Počet názorů:53

Lze změnit nick?
Lze změnit nick?? Nemá přeci smysl zakládat jinou identitu... Pokud někdo ví, jak změnit autorský pseudonym, prosím poraď!

Názory
24.05.2007 15:47
Rubik-On
proč? chceš si přidat h??
24.05.2007 18:15
stanislav
neporadím, ale otázka je to moc zajímavá. zítra až budu mít rychlejší připojení, se budu pokoušet zde si změnit jméno. na totemu.cz to jde, to vím jistě. i ikonku lze vyměnit.
24.05.2007 18:17
stanislav
no. nevydržel jsem to a zkoušel to. nejde to, si myslim.
24.05.2007 19:43
tulák_Jarda
úsměv

24.05.2007 22:02
Rubik-On
tulák se rozkecal... jako obvykle... :)
24.05.2007 22:36
tulák_Jarda
chceš,pokecat?
mám stránky
24.05.2007 22:53
Rubik-On
chceš, se dívat?
mám fotky
:D
24.05.2007 23:06
tulák_Jarda
v profilu sem nepostřeh
ber to že sem volek
25.05.2007 10:59
Albireo
Myslím, že nejjednodušší bude požádat admina. Ten to v nejhorším snad může udělat ručním zásahem do databáze.
26.05.2007 12:09
Atalanta
Myslim, ze admini nebudou chtit. Nevim, jaky mas duvod, ale musel by asi byt fakt hodne vazny.
26.05.2007 13:17
Vladimír Ochrana
Atalanta napsal(a):
Myslim, ze admini nebudou chtit. Nevim, jaky mas duvod, ale musel by asi byt fakt hodne vazny.
Myslím si, že nesmyslnost zakládání jiné identity je rozumný důvod. Už tak je tady alternicků až hrůza. Jako exadmin musím říct, že jsem se s takovým požadavkem nikdy nesetkal. Otázkou zůstává, je-li to možné technicky, což je asi nejkompetentnější zodpovědět Endif.

Případně bych ti doporučoval napsat nějaké oznámení ve smyslu "vážení, od této chvíle přestávám být xy a začínám publikovat pod jménem yx", současně případně smazat svá dílka pod starým nickem a uveřejnit si je pod nový, což lze udělat i tak, že se nemusí opět zobrazovat na hlavní stránce. Jedinou nevýhodou by bylo, že přijdeš o původní názory pod nimi.
Samozřejmě taky o tipy, literky, rajčata a smajlíky, ale bez toho se snad dá žít.
27.05.2007 00:07
ferch Llywelyn
taky je zde nedomyšleno, že nelze smazat svůj příspěvek. a nechci slyšet, že to je v pořádku. člověk po chvíli zjistí, že udělal chybku ve jméně nebo se překlepl a oprava je možná jen dokud to neuvidí někdo další. pak si můžu připadat jak blbec a leda v dalších zbytečných příspěvcích opravovat chyby. to je hodně blbý systém. rovněž zde nelze smazat svou identitu.
27.05.2007 12:34
Pomerančová
ferch: no tohle mi z rovna pirjde vyreseny dost komfortne

jsou servy, kde ten prispevek nemuzes ani opravit. proste nemaji takovou funkci

smazani by dle meho  nazoru vznaselo do diskusi pod dily zamtek - vezmi si to: necvo napises, nekdo na tebe zareaguje, ty to mezitim smazes ...

27.05.2007 12:36
ferch Llywelyn
přesně tohle jsem čekala:) ne to by mi vadilo a v jiných fórech vadí mnohem míň neřkuli vůbec. zkrátka to ten člověk vzal zpět.
27.05.2007 13:26
Rubik-On
ale je vzít zpět a vzít zpět...

jsem taky proti... a to dost silně
27.05.2007 13:53
Vladimír Ochrana
ferch Llywelyn napsal(a):
taky je zde nedomyšleno, že nelze smazat svůj příspěvek. a nechci slyšet, že to je v pořádku. člověk po chvíli zjistí, že udělal chybku ve jméně nebo se překlepl a oprava je možná jen dokud to neuvidí někdo další. pak si můžu připadat jak blbec a leda v dalších zbytečných příspěvcích opravovat chyby. to je hodně blbý systém. rovněž zde nelze smazat svou identitu.
Souhlasím s Pomerančovou a s Rubik-Onem. Se slovy je to zkrátka jako s peřím, člověk je pustí po větru a už je holt zpátky nepochytá. Zkrátka dvakrát měř a jednou řež, co se týče obsahu. Kromě toho nemám dojem, že by tady byl někdo považován za blbce jen proto, že se dopustil překlepu. Trochu méně perfekcionalismu občas neškodí.

Jo, jo, smazat svoji identitu nelze. Lze smazat svoje díla, lze uzamknout svůj účet, ale tvoje názory zde v rámci zachování kontinuity zůstanou.
V životě je to ostatně taky tak. Ani smrt nedokáže odstranit důsledky tvých činů. Prostě zanecháváme stopy postupně zapadající prachem přivanutým ze smetiště dějin.

A je to tak v pořádku, i když to zřejmě nechceš slyšet.
27.05.2007 13:55
ferch Llywelyn
ale mi je to přece jedno:) akorát si nechám své názory pro sebe :)
27.05.2007 14:03
Vladimír Ochrana
ferch Llywelyn napsal(a):
ale mi je to přece jedno:) akorát si nechám své názory pro sebe :)
Ale mi je to taky jedno, že je to tobě jedno. Akorát, že si ve svých názorech nepotřebuji dělat zadní vrátka. Jednak si za svými názory stojím zcela neanonymně, za další pak, přijdu-li na to, že jsem se v něčem mýlil, nemám problém to přiznat.
27.05.2007 14:16
ferch Llywelyn
.[/quote][Ale mi je to taky jedno, že je to tobě jedno. Akorát, že si ve svých názorech nepotřebuji dělat zadní vrátka. Jednak si za svými názory stojím zcela neanonymně, za další pak, přijdu-li na to, že jsem se v něčem mýlil, nemám problém to přiznat.[/quote]a co třeba (a to se mi právě stalo) že si zpětně uvědomíš, že jestli to bude číst určitý člověk, tak ho to raní, dotkne se to jeho cítění a ty jsi přece vůbec neměl v úmyslu ublížit. jen jsi použil slova, která mohou být nesprávně pochopena. a dojde ti to teprve až tě na to třeba někdo upozorní, že to vyznívá docela jinak než jsi chtěl. ale škoda je již napáchána a pocit provinilosti už nesmažeš...
27.05.2007 14:17
ferch Llywelyn
no nebo třeba zrovna nechtěně teď - chtěla jsem to zkrátit a místo toho je to absolutně nepřehledné....
[ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)