Téma #490
Autor:sokrates
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:06.05.2007 19:59
Počet návštěv:2263
Počet názorů:43

Ví někdo náhodou co je to za symbol? Díky

Názory
10.05.2007 14:23
Monty
Vlkodláček Sráček napsal(a):

To je taky pičovina. Já třeba mám rád SUV a OFF Roady proto, že se v nich cítím bezpečněji, člověk sedí výš, má lepší rozhled (jako druhé auto jsme si teď pořídili Focuse, a v tom se cítím děsně utopený, mám z toho skoro až klaustrofobii) a samozřejmě to, že člověk v zimě v létě všude projede...
Jak jsem koupila, tak prodávám. :o)
Většina chlapů, který jsem viděla svlečený, byli bez automobilů a pindíků různých. Nicméně můj kamarád, kterej po Hummeru touží, dostal od jedné své přítulkyně přezdívku "Mistr Malíček".
10.05.2007 14:34
sokrates
Koupilas blbě, nebo od špatnýho prodavače. Za prodlužovače pindíků jsou považovány rychlé a drahé vozy. Čet jsem o tom i jakousi studii. Medvědi, poršáci, drahý kabria a tak. Já mám velký auto...hm, radši si pindíka nechám někde přeměřit... kdy bys měla čas Monty? :-)))
10.05.2007 14:37
danuwaanalihi
Monty napsal(a):

To je taky pičovina. Já třeba mám rád SUV a OFF Roady proto, že se v nich cítím bezpečněji, člověk sedí výš, má lepší rozhled (jako druhé auto jsme si teď pořídili Focuse, a v tom se cítím děsně utopený, mám z toho skoro až klaustrofobii) a samozřejmě to, že člověk v zimě v létě všude projede...
Většina chlapů, který jsem viděla svlečený, byli bez automobilů a pindíků různých. Nicméně můj kamarád, kterej po Hummeru touží, dostal od jedné své přítulkyně přezdívku "Mistr Malíček".
tak tohle je ale pekne trapny... velkost aut ovplyvnuje velkost penisu... to ako keby zeny co maju rady mini auta mali mat velke...

... ehm... chudak tankisti z povolania... to musia byt uz zenske :D
10.05.2007 14:45
Vlkodláček Sráček
To je takové okřídlené klišé, že chlap, který si kupuje něco velké či výkonného si tím něco kompenzuje...

Mně se nejvíc líbí tohle auto:

to bych tam musel mít snad sirku
10.05.2007 14:48
danuwaanalihi
To je takové okřídlené klišé, že chlap, který si kupuje něco velké či výkonného si tím něco kompenzuje...

Mně se nejvíc líbí tohle auto:

to bych tam musel mít snad sirku
ty nechutnej impotente!!! :)))))))))))))
10.05.2007 14:50
sokrates
kdepak, to už jsou mínusový položky :-))) pěkný, jen do města kapku nepraktický - hummer taky, ale ne tolik :-)
10.05.2007 14:55
Vlkodláček Sráček
sokrates napsal(a):
kdepak, to už jsou mínusový položky :-))) pěkný, jen do města kapku nepraktický - hummer taky, ale ne tolik :-)
Na druhou stranu - tohle máš i s ložnicí...
10.05.2007 17:10
Monty
sokrates napsal(a):
Koupilas blbě, nebo od špatnýho prodavače. Za prodlužovače pindíků jsou považovány rychlé a drahé vozy. Čet jsem o tom i jakousi studii. Medvědi, poršáci, drahý kabria a tak. Já mám velký auto...hm, radši si pindíka nechám někde přeměřit... kdy bys měla čas Monty? :-)))
Čas a pásmo? :o)))
10.05.2007 17:12
Monty
Tím Vlkodláčkovým vozem bych si někam ráda vyjela, ale doma bych to teda mít nemusela... jenom na tu garáž co by padlo cihel... :o)))
10.05.2007 17:45
sokrates
Monty napsal(a):
sokrates napsal(a):
Čas a pásmo? :o)))
2. 6. Ostrava jen čas a šuplera. stačí i dětská :-))))
10.05.2007 18:45
Monty
sokrates napsal(a):

No, když se budu 2. 6. hodně nudit, zastrčím za opasek zelenej školní trojúhelník a zvednu palec na brněnský dálnici. :o)
10.05.2007 19:16
danuwaanalihi
Monty napsal(a):
sokrates napsal(a):

No, když se budu 2. 6. hodně nudit, zastrčím za opasek zelenej školní trojúhelník a zvednu palec na brněnský dálnici. :o)
davej si pozor! bud ma kratke ruce... nebo velky bricho... kdyz si to neumi zmerit sam :))
10.05.2007 20:45
stanislav
Viděli jste někdo včera tohle na ČT?  já byl u vytržení, podobnou úžasnost jsem už dlouho neshlédnul. to jen tak nenápadně odbočuji z debat o automobilech a tak dál a podobně, jestli vám to nedochází. no.

Chrustajlove, vůz!

Snímek, který vznikal ve francouzsko-ruské koprodukci více než čtyři roky, přibližuje dobu počátku 50. let v Sovětském svazu, kdy se Stalinova hrůzovláda sice již chýlila ke konci, země však byla stále v obležení tajné policie a vše prostupovala temná atmosféra strachu a beznaděje. Tuto vrcholně depresivní dobu si vybral režisér Alexej German, aby na jejím pozadí rozehrál příběh o ruském člověku, který je odsouzen k věčnému utrpení v jakékoliv éře. Osobitý styl vyprávění, černobílá obrazová stylizace, četné alegorické přesahy, odkazy na dobové reálie, záměrně dezorientovaný děj, nabitý absurdní obrazivostí i černým humorem, činí dílo poněkud výlučným. Režisérovou ambicí bylo totiž konkrétní dobu oživit se všemi detaily, aby umožnil divákovi přímý vstup do reality světa tehdejšího Ruska a tváří v tvář ho konfrontovat s otřesnou každodenností. V míře schopnosti otevřeně reflektovat stíny minulosti vlastní země je však Chrustaljove, vůz! počinem výjimečným a ojedinělým.

Dokonale absurdní vhled do dokonale absurdní reality života v Sovětském svazu 50. let. Francouzsko-ruský film (1998). Hrají: J. Curilo, N. Ruslanovová, M. Děmenťjev, J. Jarvet ml. a další. Režie Alexej German
V ruském znění s titulky
10.05.2007 20:47
stanislav
jeden z dobrej detailů, jak o tom píšou, bylo to, že na společnej záchod si každej nosil svý prkýnko, a těhle laskomin tam bylo hafo...
10.05.2007 20:55
xicht
Monty napsal(a):
Koupila's dobre, proto mam corsu ;-).
10.05.2007 20:59
sokrates
Hm, nemám to uzavřít? O té broži se už zřejmě nic nového nedozvím ...
10.05.2007 21:11
narvah
je to zašifrovanej hákovej kříž
10.05.2007 21:12
narvah
nátočíme-li křidlo vážky nejdelším ostnem tak..
10.05.2007 21:18
sokrates
endstation :-)))
10.05.2007 21:18
sokrates
[Změna zámku]
Důvod...chcu
[ << ] [ < ]

Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.