Názory |
13.04.2007 18:32
sokrates
|
jéje, tlačenku s octem a cibulí, to už jsem neměl ani nepamatuju, ale musí být domácí a hodně majoránky, s tím je hned lepší pohled na svět. A když ti to naservíruje ještě nějaký zdařilý objekt a otře se o tebe kozama, to je pak růžová krinolína... |
13.04.2007 22:38
LISKA
|
už od dětství miluji si v noci tajně ukrojit ve špajzu centimetrové kolečko uheráku a nikým neviděna ho sníst v posteli, po tmě, s malinkým kouskem chleba. Dostávala jsem ho od maminky k narozeninám celou šišku a nikdo jiný na něj nesměl sáhnout. Přesto jsem ho jedla jedině tajně a sama. Ten obřad mi vydržel do dnes, kdy si ho většinou musím koupit sama. |
14.04.2007 02:23
sokrates
|
LISKA napsal(a): už od dětství miluji si v noci tajně ukrojit ve špajzu centimetrové kolečko uheráku a nikým neviděna ho sníst v posteli, po tmě, s malinkým kouskem chleba. Dostávala jsem ho od maminky k narozeninám celou šišku a nikdo jiný na něj nesměl sáhnout. Přesto jsem ho jedla jedině tajně a sama. Ten obřad mi vydržel do dnes, kdy si ho většinou musím koupit sama. co kdybys ho zkusila potají zobat v supermarketu a grátis, nepřineslo by ti to větší potěšení a vzrušení? :-))))))) |
14.04.2007 15:18
Wopi
|
LISKA napsal(a): už od dětství miluji si v noci tajně ukrojit ve špajzu centimetrové kolečko uheráku a nikým neviděna ho sníst v posteli, po tmě, s malinkým kouskem chleba. Dostávala jsem ho od maminky k narozeninám celou šišku a nikdo jiný na něj nesměl sáhnout. Přesto jsem ho jedla jedině tajně a sama. Ten obřad mi vydržel do dnes, kdy si ho většinou musím koupit sama. koukam, že někdo drží obdobný obřad... akorát, že já potřebuju 1,7 cm |
15.04.2007 12:02
Monty
|
Uherský salám Pick je téměř orgastickej, zrovna tak pravá magyároš čabajka, ale jinak bych se bez salámu vcelku obešla... bohužel vím, co se do něj dává a neumím si to nějak odmyslet. |
15.04.2007 16:58
Smetiprach
|
to by mě zajímalo, jestli tuhle úchylku s uherákem mají všichni příslušníci, ehm, střední generace... nebo ne... já tím kolečkováním trpím taky... jenom pro úplnost, já nejraděj cca 2,5... ale musí mít ten krásně měkkej střed... :-) |
16.04.2007 09:04
myšák
|
já spíš kamarádím jen s těma lahváčema... salám by to kazil |
16.04.2007 14:15
Wopi
|
Smetiprach napsal(a): ... jenom pro úplnost, já nejraděj cca 2,5... ale musí mít ten krásně měkkej střed... :-) zkusil jsem Tvoji metodu a MÁ NĚCO DO SEBE! možná Tě jmenuji svým Velkým Salámovým Učitelem |
16.04.2007 15:37
Smetiprach
|
Wopi napsal(a): Smetiprach napsal(a): ... jenom pro úplnost, já nejraděj cca 2,5... ale musí mít ten krásně měkkej střed... :-) zkusil jsem Tvoji metodu a MÁ NĚCO DO SEBE! možná Tě jmenuji svým Velkým Salámovým Učitelem hmm... zvláštní je, že ženám většinou ty dvaapůl centimetru nevyhovují... |
16.04.2007 18:31
Monty
|
Smetiprach napsal(a):
hmm... zvláštní je, že ženám většinou ty dvaapůl centimetru nevyhovují...
...myslíš kolečka uheráku?
Ta mi dva a půl centimetru vyhovují... |
16.04.2007 19:31
Wopi
|
jděte do háje, poslintam si klávesnici |
16.04.2007 21:33
Monty
|
Wopi napsal(a): jděte do háje, poslintam si klávesnici Do uherskýho?
Sedí Jano u hája
salámem sa ukája? |
16.04.2007 21:59
Wopi
|
sedí jano na konári
uherák mu došel |
16.04.2007 22:00
Wopi
|
to je ale divnej rým
už jsem měl lepší |
16.04.2007 22:24
danuwaanalihi
|
:-D mel! A neni to jen stredni generace. Teda probuh. Co jsem za generace? :-) |
17.04.2007 10:40
Smetiprach
|
danuwaanalihi napsal(a): :-D mel! A neni to jen stredni generace. Teda probuh. Co jsem za generace? :-) střední woe! :-))
monty: uherákem sa neukájam, na to je lepší čabajka!
wopi: zrovna ho snídám, áááááááách! |
17.04.2007 10:43
Wopi
|
Smetiprach napsal(a): wopi: zrovna ho snídám, áááááááách! dopadneš jako Jano |
17.04.2007 12:14
Smetiprach
|
Wopi napsal(a): Smetiprach napsal(a): wopi: zrovna ho snídám, áááááááách! dopadneš jako Jano asi ne, poslední konár jsem před chvílí nařezal a naštípal... :-) |
17.04.2007 12:59
Wopi
|
i na nařezaném a naštípaném lze sedět - a navíc to není taková výška :) |
17.04.2007 13:27
Monty
|
Smetiprach napsal(a): Wopi napsal(a): Smetiprach napsal(a): wopi: zrovna ho snídám, áááááááách! dopadneš jako Jano asi ne, poslední konár jsem před chvílí nařezal a naštípal... :-) Na kolečka 2,5 cm? |