Názory |
28.03.2007 12:06
Cekanka_ucekana
|
mně Richter :-))))) nebo Váchal, trvám na těchhle dvou :-))) |
29.03.2007 18:54
Humble
|
V kuchyni na zdi mám prkénko s namalovanou ruskou rodinou u večeře a textem "Za óbščim stolóm jéda vkúsněj" a trvám na tom, že je to avantgarda! :o) |
29.03.2007 20:23
Cekanka_ucekana
|
Humble napsal(a): V kuchyni na zdi mám prkénko s namalovanou ruskou rodinou u večeře a textem "Za óbščim stolóm jéda vkúsněj" a trvám na tom, že je to avantgarda! :o) máš na lustru ramínko? |
30.03.2007 10:22
Humble
|
Lustr "se" rozbil, takže ramínko muselo být přemístěno na ucho od ledničky :o) |
30.03.2007 10:55
Cekanka_ucekana
|
Humble napsal(a): Lustr "se" rozbil, takže ramínko muselo být přemístěno na ucho od ledničky :o) tak to je ještě větší avandgarda, než na lustru |
30.03.2007 11:04
Humble
|
Lednička je samozřejmě sovětské výroby :o) |
30.03.2007 13:06
stanislav
|
Humble napsal(a): Lednička je samozřejmě sovětské výroby :o) mám pocit, že ti závidím. my máme nějakej wirpůl nebo co a vůbec s ní neni legrace. |
30.03.2007 13:17
Humble
|
To zase s Minskem si jeden legrace užije - zvláště při odleďování se bavím pošťuchováním vařečkou, bych proces urychlil :o) |
30.03.2007 15:28
Pomerančová
|
jee, my mame taky minsk - a odmrazujeme ho palickou na maso ;-) a korme toho nam v nem posledni dobou porad zamrza kola :-O |
30.03.2007 15:32
Humble
|
Třeba se mstí za tu paličku :o) |
30.03.2007 15:41
Pomerančová
|
ajooo, to me nenapadlo - tka ja se nasi lednicce omluvim a uvidime ;-) |
01.04.2007 17:55
aldebaran
|
Já se klidně svěřím s tím, že některé (možná většina) z mých koláží (tady na Liteře) jsou kýče. Krásné, někdy neúmyslně hodně barevné, morbidní. Já je ale nevytvářel v úmyslu se podbízet mase. Jen se mi líbily ty kombinace a motivy. Mám rád vkusný kýč a nestydím se za to! |
01.04.2007 18:04
Humble
|
aldebaran napsal(a): Mám rád vkusný kýč a nestydím se za to! Tak :o) |
01.04.2007 18:07
Cekanka_ucekana
|
v tom případě bych se zabejvala otázkou: Co to je "vkusný kýč"? Neni to náhodou nesmysl? |
01.04.2007 18:19
aldebaran
|
Já bych řekl, že vkusný kýč je výraz pro něco, co sice nemá velkou uměleckou hodnotu, ale svým vzhledem neuráží vkus diváka a umělce.
Možná by se spíš mělo mluvit o kýči, který se nesnaží hrat na něco jiného než je, ale přesto dokáže něco divákovi nabídnout např. obrazová složka filmů Pán prstenů. |
01.04.2007 18:26
Cekanka_ucekana
|
myslim, že Kameňák 1,2,3 neurazil vkus milionu diváků v týhle republice a myslim, že to ku KURVA ZASRANEJ NEVKUSNEJ kýč |
01.04.2007 21:09
Vlkodláček Sráček
|
Cekanka_ucekana napsal(a): myslim, že Kameňák 1,2,3 neurazil vkus milionu diváků v týhle republice a myslim, že to ku KURVA ZASRANEJ NEVKUSNEJ kýč Kameňák není kýč, Kameňák je pičovina... |
01.04.2007 21:43
Cekanka_ucekana
|
Vlkodláček Sráček napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): myslim, že Kameňák 1,2,3 neurazil vkus milionu diváků v týhle republice a myslim, že to ku KURVA ZASRANEJ NEVKUSNEJ kýč Kameňák není kýč, Kameňák je pičovina... a teď jsi nastolil další otázku - co je kýč a co je píčovina a jakej je mezitim rozdíl? a bonus: Proboha, co za lidi se kouká na Kameňák????? |
02.04.2007 07:18
kastel
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Vlkodláček Sráček napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): myslim, že Kameňák 1,2,3 neurazil vkus milionu diváků v týhle republice a myslim, že to ku KURVA ZASRANEJ NEVKUSNEJ kýč Kameňák není kýč, Kameňák je pičovina... a teď jsi nastolil další otázku - co je kýč a co je píčovina a jakej je mezitim rozdíl? a bonus: Proboha, co za lidi se kouká na Kameňák????? ...žít a nechat žít - budeš-li je soudit, budeš jednou stejná... |
02.04.2007 09:01
sokrates
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Vlkodláček Sráček napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): myslim, že Kameňák 1,2,3 neurazil vkus milionu diváků v týhle republice a myslim, že to ku KURVA ZASRANEJ NEVKUSNEJ kýč Kameňák není kýč, Kameňák je pičovina... a teď jsi nastolil další otázku - co je kýč a co je píčovina a jakej je mezitim rozdíl? a bonus: Proboha, co za lidi se kouká na Kameňák????? Tady bych si dovolil oponovat. Kameňák si na žádný umění nehraje, jsou to prostě fóry hozený na plátno (a dobře zahraný). Podle mě jsou větší pičovina klipy, má vypovídat písnička a ne předvádět na co kdo má, nebo co se naučil s počítadlem. |