Názory |
22.03.2007 18:11
Wopi
|
myslím, že dostatečně typičtí jsou malíři, co prodávají na ulici turistům - tentýž obraz nasekaný desetkrát, to je jen řemeslo (a často ještě špatné)
ale jinak - k odsouzení na tom není nic - kdybychom žili zaplaveni jen genialitou, asi by to bylo náročné
Crae...: jj, máš recht,
ale připomeň mi, prosím, až se potkáme, že Ti mám něco provést! |
22.03.2007 18:15
Craerassy
|
Wopi...připomenu...raději třikrát, ať si taky něco užiju:-)))) |
22.03.2007 18:17
stanislav
|
kýč neexistuje. jen divák a čtenář a jinej odběratel uměn nám nějak znáročněl! vše je v nejlepším pořádku. pakliže to člověku necpou moc násilně před nos. ty kupy sraček. |
22.03.2007 18:26
Craerassy
|
stanislav....to byl taak krásnej proslov...až mi zvlhnul kapesníček:-)) |
22.03.2007 18:54
tulák_Jarda
|
kýč?
vnímavost konzumentů určuje co to je
teda kýč někde, může bejt jinde asi normální "umění"
(nebo konzumentů, co si na něco hrajou, záleží na prostředí kam se co vloží)
okolí rozhoduje!!!!! |
22.03.2007 19:03
Smetiprach
|
Craerassy napsal(a): ze slovníku cizích slov:
kýč = naoko líbivé, ale umělecky bezcenné dílo
pomůcka:
literra - autoři - seznam: A-Ž
jak vyhledávat kýč ve zdejším seznamu autorů:
namátkou
:-))) no, dobrý, ale poslední dobou bych na vyhledávání volil raději jistý server začínající na Pí... je tam těch pí... že se nemůžeš splést... :-))) |
22.03.2007 19:17
Craerassy
|
Smetiprach...to je taky pravda...a ačkoli působím obousměrně, kýčuju si tam i tady...ovšem tady je zábavněji...na písmáku není tolik egohoničů....mlaaask.-)) |
22.03.2007 19:28
Smetiprach
|
Craerassy napsal(a): Smetiprach...to je taky pravda...a ačkoli působím obousměrně, kýčuju si tam i tady...ovšem tady je zábavněji...na písmáku není tolik egohoničů....mlaaask.-)) nemyslel jsem přímo tebe... ale když už o tom mluvíš... :-))))))
ale vážně, obávám se, že je jich tam mnohem víc a dále se množí... vždyť si stačí projít denní seznam... :-)* |
22.03.2007 19:31
Craerassy
|
no joo...ale to proto, že tam nejsou klany...tam je to každej s každým:-))) |
22.03.2007 19:32
Vlkodláček Sráček
|
Nejde ani tak o to, že jich tam je víc - ono je to logické - je tam obecně víc uživatelů. Ale ta stereotypní tipáž je tam dost zarážející. Lidí, co jsou schopni samostatného myšlení, je tam všeho všudy asi pět (tady sice taky, ale my jsme menší tak to není taková ostuda...) |
22.03.2007 19:32
Vlkodláček Sráček
|
Craerassy napsal(a): no joo...ale to proto, že tam nejsou klany...tam je to každej s každým:-))) Cože? Mě právě přijde, že právě Písmák totálně rozeklaný... |
22.03.2007 19:38
Craerassy
|
Vlkodláček Sráček napsal(a): Nejde ani tak o to, že jich tam je víc - ono je to logické - je tam obecně víc uživatelů. Ale ta stereotypní tipáž je tam dost zarážející. Lidí, co jsou schopni samostatného myšlení, je tam všeho všudy asi pět (tady sice taky, ale my jsme menší tak to není taková ostuda...) no jo...je to tím, že se znají už dýl...je to jednoduchý....chceš vědět, za co máš tip? jestli se známosti nebo po zásluze? založ si jinej nick ( ty s tím problém nemáš, ne?:-))) a pak uvidíš...já to zkusila....jeden nick a máš vidět...ti, co tě pod jedním berou, pod druhým tě běrou taky:-)))) |
22.03.2007 19:51
Smetiprach
|
ejnuCraerassy napsal(a): no joo...ale to proto, že tam nejsou klany...tam je to každej s každým:-))) to nejsem schopen posoudit, nejsem s nikým, natožpak s každým... :-) |
22.03.2007 21:22
Wopi
|
"Mistr Pavel Tůma,
není žádný blůma,
jistě talent největší
za všech sochařů má.
Nežli dělat kýče,
chop se raděj rýče!
To je jeho přísloví,
co se kumštu týče. " |
22.03.2007 23:57
Craerassy
|
místní mistr Wopi
prý svůj talent propil
křídou píše na dveře
o své lásce k liteře
možná kdyby sochy tvořil
nebo se tu dámám dvořil
povýšil by místní vkus
na nebeský orgazmus
:-)))
|
23.03.2007 00:01
Wopi
|
vedle jak ta jedle :) málokdo propil míň než já :)) |
23.03.2007 00:07
Craerassy
|
cháá....není třeba víno pít, jinak se dá opojit:-))) |
23.03.2007 00:09
Wopi
|
tož rozhodně! leč tomu se pak neříká "propít", ale "prohulit" :)) |
23.03.2007 00:14
Craerassy
|
hele, neber to tak jednostranně....u chlapa je to ...ježíš a už jsem zase u sexu:-))) |
23.03.2007 07:53
kastel
|
Wopi napsal(a): myslím, že dostatečně typičtí jsou malíři, co prodávají na ulici turistům - tentýž obraz nasekaný desetkrát, to je jen řemeslo (a často ještě špatné)
ale jinak - k odsouzení na tom není nic - kdybychom žili zaplaveni jen genialitou, asi by to bylo náročné
Crae...: jj, máš recht,
ale připomeň mi, prosím, až se potkáme, že Ti mám něco provést! ...kdybychojí byli zaplaveni, stal by se z ní průměr a museli by přijít jiní géniové (a ti se nezakecaj:o) |