Jak je důležité mrdat? |
Vzdor názvu bych rád, aby toto fórum bylo pokud možno „seriózní“. Jde totiž o to, jaký má vlastně sex a jeho nedostatek/dostatek/přebytek na další, zejména duševní vlastnosti člověka. Různé mystické, asketické, budhistické a další školy nabádají člověka, aby se vystříhal sexu a nemrhal tak svou energií, kterou pak lze napřít tím žádoucím způsobem.
Také v otázkách umění se názory různí - o umělcích je známo, že bývají nezřídka sexuálně nespoutaní, nicméně nikdo seriozně (alespoň o tom nevím), nezkoumal vliv sexuální aktivity na jejich tvorbu. Zde máme k dispozici opět jen dohady. Existuje teorie, že maximálního výkonu je schopen jen člověk nadržený, protože post coitus omni animal triste... také Freud píše o tom, že hlavním motivátorem lidského konání je libido - rozumí se libido neukojené (co je ukojené, nemůže být samosebou motivátorem). Jinými slovy i takový atomový vědec se snaží něco vynalézt proto, že si chce zašukat. A tak bychom mohli pokračovat.
Já osobně se nemohu v tomto ohledu dopátrat nějaké uspokojivé odpovědi. Je pravda, že když jsem chodil po světě nadržený, tak mě to inspirovalo. Když jsem však posléze začal žít v harmonickém a sexuálně navýsost uspokojivém vztahu, inspirovalo mě to rovněž, ale jinak. Sám nedokáži posoudit, které z těch dvou období bylo lepší. Proto by mě zajímaly názory ostatních. Děkuji. |
|
Počet úprav: 1, naposledy upravil(a) 'Vlkodláček Sráček': 13.03.2007 10:42.
Názory |
19.03.2007 20:41
anhedonie
|
no o mrdání se říka..."je to zbytečně promrdanej čas" |
19.03.2007 20:42
Wopi
|
tak - ale mnohem víc bych to říkal o zdejším fóru |
19.03.2007 20:45
anhedonie
|
tak dobře,je to zbytečně promrdanej čas ale upřímně,pořád líp než nějaké fórum,televize,chlast,sport,práce.....atp. |
22.03.2007 09:57
sokrates
|
mrdat, hm, dobře, někdy to zkusím, co to udělá s tvorbou... |
22.03.2007 15:47
Humble
|
sokrates napsal(a): mrdat, hm, dobře, někdy to zkusím... :o))) |
23.03.2007 18:23
Aki
|
..."o umělcích je známo, že bývají nezřídka sexuálně nespoutaní"... tak už je to jasný, já JSEM umělec! :o))
hlavně že nejsem ten atomovej vědec, páč kdybych měl před každým číslem něco vynalízat, tak to by mě teda fakt nebavilo... ještě tak vylízat, to jo... atomový vědce nebrat... :o))
na mou tvorbu aktuální stav nadrženosti asi vliv nemá, ze mě ty blbiny padaj zcela náhodně... i když pravdou je, že moje stěžejní dílo Yetti jsem stvořil po asi půldenním sexuálním půstu... :o)) |
23.03.2007 18:24
Humble
|
hele, s těma atomovejma vědcema trochu přibrzdi, jo!?! :o) |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|