Téma #461
Autor:Vlkodláček Sráček
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:12.03.2007 21:48
Počet návštěv:2482
Počet názorů:48

Jak je důležité mrdat?
Vzdor názvu bych rád, aby toto fórum bylo pokud možno „seriózní“. Jde totiž o to, jaký má vlastně sex a jeho nedostatek/dostatek/přebytek na další, zejména duševní vlastnosti člověka. Různé mystické, asketické, budhistické a další školy nabádají člověka, aby se vystříhal sexu a nemrhal tak svou energií, kterou pak lze napřít tím žádoucím způsobem.

Také v otázkách umění se názory různí - o umělcích je známo, že bývají nezřídka sexuálně nespoutaní, nicméně nikdo seriozně (alespoň o tom nevím), nezkoumal vliv sexuální aktivity na jejich tvorbu. Zde máme k dispozici opět jen dohady. Existuje teorie, že maximálního výkonu je schopen jen člověk nadržený, protože post coitus omni animal triste... také Freud píše o tom, že hlavním motivátorem lidského konání je libido - rozumí se libido neukojené (co je ukojené, nemůže být samosebou motivátorem). Jinými slovy i takový atomový vědec se snaží něco vynalézt proto, že si chce zašukat.
A tak bychom mohli pokračovat.

Já osobně se nemohu v tomto ohledu dopátrat nějaké uspokojivé odpovědi. Je pravda, že když jsem chodil po světě nadržený, tak mě to inspirovalo. Když jsem však posléze začal žít v harmonickém a sexuálně navýsost uspokojivém vztahu, inspirovalo mě to rovněž, ale jinak. Sám nedokáži posoudit, které z těch dvou období bylo lepší. Proto by mě zajímaly názory ostatních. Děkuji.

Počet úprav: 1, naposledy upravil(a) 'Vlkodláček Sráček': 13.03.2007 10:42.

Názory
13.03.2007 15:12
Monty
A to já zase soucítím... zvlášť když u Wopiho je to tak nějak předčasný zgerontovatění... třebas rakouskej přítel mý matky, když ji sbalil, souložil 3x denně s takovou vervou, že do měsíce rozflákali postel... a to mu bylo dvaašedesát. :o)
13.03.2007 15:18
Natasha
Monty napsal(a):
A to já zase soucítím... zvlášť když u Wopiho je to tak nějak předčasný zgerontovatění... třebas rakouskej přítel mý matky, když ji sbalil, souložil 3x denně s takovou vervou, že do měsíce rozflákali postel... a to mu bylo dvaašedesát. :o)
On mi Wopi včera vysvětlil, že v diskusích na LiTeře se nemusí mluvit pravda. Tak zjišťuju, jaké to je.
13.03.2007 15:18
Humble
stanislav napsal(a):
...ale stejně někoho můžou inspirovat jiný vzruchy, třeba měsíček...

Myslíš, že měsíčky někoho můžou inspirovat? Budu o tom uvažovat :o)

13.03.2007 15:27
Monty
Humble napsal(a):

Myslíš, že měsíčky někoho můžou inspirovat? Budu o tom uvažovat :o)

Standa není takovej necudnej dobytek jako jsi ty. On určitě myslel měsíček zahradní!

13.03.2007 15:57
Wopi
Humble napsal(a):
kdo jí zakroutil krkem?
13.03.2007 15:58
Wopi
"na hrmě"... to jsem neměl ve slovní zásobě... dík
13.03.2007 15:59
Humble
Wopi napsal(a):
kdo jí zakroutil krkem?
nejspíš některý z dvanácti měsíčků :o)
13.03.2007 16:05
Wopi
Monty napsal(a):
... zvlášť když u Wopiho je to tak nějak předčasný zgerontovatění...

já musel vždycky všude být mezi prvními... kdo pozdě chodí, sám sobě škodí :)
13.03.2007 21:02
Raimund Jezu
Připouštím , že to svým způsobem důležité je, ale jak ..? Každopádně se mi mnohdy už moc nechce.
13.03.2007 21:08
Craerassy
Raimund Jezu napsal(a):
Připouštím , že to svým způsobem důležité je, ale jak ..? Každopádně se mi mnohdy už moc nechce.
chlap, kterýmu se nechce, je větší prevít než ten, kterej nemůže:-))))
14.03.2007 09:49
danuwaanalihi
hmmm... dilema... sukat alebo pisat... :)) sakra, co si len vybrat...

osobne si myslim, ze tvorit sa da bud z vnutorneho nepokoja (akehokolvek, ale patri sem aj nedostatok sexu). Alebo sa da tvorit z uplnej pohody...

Uvediem trochu iny priklad. Ako prasa nadrzane behavam tak, ze by som sa zadychal a kazdu chvilu ocakavam infarkt (kratke trate - silny vykon)... Ako prasa ukojene zabehnem polmaraton, ale perfektne si to uzivam a zenie ma vpred len ta radost z behu...

14.03.2007 10:22
mekota
Tož o tomhle uvažuju velmi často. Prsknu sem jen dva tři postřehy, které si myslím, že příliš často se nezmiňují, dalek se však budu jakýmkoliv pokusům o zobecnění.
- nucení těla k tvorbě nového spermatu (tzn.časté výstřiky) skrze složitý systém vnitřního sebeovlivňování zpomaluje degeneraci nervových buněk a zefektivňuje jejich obnovování (obávám se, že dodnes leckterá "soudružka" učitelka dětem ještě vykládá, že nervové buňky se neobnovují vůbec).
- tato skutečnost, která zdánlivě takřka už řeší stanovenou otázku však okamžitě bere za své, uvědomíme li si, že může platit jen u mužů (neboť holky k těm svých zhruba čtyřstům předpřipraveným vajíčkům v průběhu života další nedovyrábí)
- pak tedy by se měly počítat pro co nejdelší a nejefektivnější fungování mozku počty orgasmů? Progresivní princip světa (viz. rozpínání vesmíru)? Tedy snaha po zrychlování, množení, stupňování? A to za každou cenu a pořád, dokud to jen jde?
- Pokud by tohle měla být pravda, řešilo by to přinejmenším nedovysvětlenou smrt Fricka Nýčů. Prostě se uonanoval.
14.03.2007 11:18
mekota
Šmarjápanno, vono je to ještě složitější (nebo snažší?)!
Teď jsme se tady vo tom s kolegou znovu bavili a on mě upozornil na mojí zpožděnost: počet pohlavních buňěk u našich samiček není stálý a neměnný! Je to dokazováno už od roku 2004 (především Jonathan Telly, ale i Antonín Bukovský a další). Ještě během jejich života vznikají nové a to prosím - v kostní dřeni(!). Teprve odtamtam krevním řečištěm putují na místa pro nás pochopitelnější. Tývado, takže... ... ...
14.03.2007 20:16
Big_George
Je jeden zásadní rozdíl v lidské sexualitě.
Muži touží po ojetí, ženy o objetí.
14.03.2007 20:22
danuwaanalihi
To fakt niekto tvrdi, ze dobre tvoria len Ti co nesexuju? :-)
14.03.2007 20:45
Shari
Big_George napsal(a):
nepravda :)
14.03.2007 22:00
Monty
Big_George napsal(a):
Taky se mi to volajako nepozdáva. :o)
15.03.2007 08:46
Humble
Svět chce být polosvět, žena chce být položena.

(Karel Čapek)
15.03.2007 08:51
danuwaanalihi
Humble napsal(a):
Svět chce být polosvět, žena chce být položena.

(Karel Čapek)
Celkom mudro clovece... :)) A to su na tom Cechy este dobre :))
15.03.2007 09:05
mekota
Příspěvky do této diskuse řídnou a zplošťují se. Varovat chtěl jsem se zobecňování, ale opět neodolám a uzavřu si to pro sebe alespoň návrhem na vyvážený přístup. Tedy v jednotce času (zhruba týden) věnovat se sexu průběžně pořád(tzn. min.1x za den), s dvěmi vyjímkami ovšem: jednodenním půstem a jednodenní bezostyšnou mrdanicí od rána do rána. Odhaduji výsledek takového chování jako neprospěšnější pro nápaditost a zdraví vůbec.
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)