Názory |
09.03.2007 13:58
stanislav
|
jestli budou vidět jen "vážně míněná díla", tak literra bude totálně k ničemu, ty vážně míněný jsou dykcy největší sračky... a 5 měsíčně, proč ne, ale až když nebude možno stíhat zdejší denní penzum. nevim, zatim mi to tu nepřipadá přeplácaný. a dílka budou stejná i když jich bude míň, ale ta píčovina s těma vážně míněnejma, to mi přijde tedy setsakra úlet. |
09.03.2007 14:02
danuwaanalihi
|
navrhol by som dalsie obmedzenie pri 5ich dielach za mesiac. zobrazenie hodnotenia uzivatelovi az potom ako sa vyjadri alebo udeli tip. Proste tipoval by dielo a nesiel s davom... Alebo by sa hodnotenia musel jednoducho vzdat... Rozumime? :) |
09.03.2007 14:09
Shari
|
danuwaanalihi napsal(a): navrhol by som dalsie obmedzenie pri 5ich dielach za mesiac. zobrazenie hodnotenia uzivatelovi az potom ako sa vyjadri alebo udeli tip. Proste tipoval by dielo a nesiel s davom... Alebo by sa hodnotenia musel jednoducho vzdat... Rozumime? :) to tu už bolo
a ktovie prečo /.)))))))/ to nikdy neprešlo |
09.03.2007 14:12
danuwaanalihi
|
Shari napsal(a): danuwaanalihi napsal(a): navrhol by som dalsie obmedzenie pri 5ich dielach za mesiac. zobrazenie hodnotenia uzivatelovi az potom ako sa vyjadri alebo udeli tip. Proste tipoval by dielo a nesiel s davom... Alebo by sa hodnotenia musel jednoducho vzdat... Rozumime? :) to tu už bolo
a ktovie prečo /.)))))))/ to nikdy neprešlo preto lebo je tu demokracie :))) |
09.03.2007 14:16
Charlien
|
danuwaanalihi napsal(a): navrhol by som dalsie obmedzenie pri 5ich dielach za mesiac. zobrazenie hodnotenia uzivatelovi az potom ako sa vyjadri alebo udeli tip. Proste tipoval by dielo a nesiel s davom... Alebo by sa hodnotenia musel jednoducho vzdat... Rozumime? :) nejsem si jist, zda takovéto omezení je na místě... :-) |
09.03.2007 14:19
danuwaanalihi
|
Charlien napsal(a): danuwaanalihi napsal(a): navrhol by som dalsie obmedzenie pri 5ich dielach za mesiac. zobrazenie hodnotenia uzivatelovi az potom ako sa vyjadri alebo udeli tip. Proste tipoval by dielo a nesiel s davom... Alebo by sa hodnotenia musel jednoducho vzdat... Rozumime? :) nejsem si jist, zda takovéto omezení je na místě... :-) no... prosim vysvetlit proc? potrebujes precitat vyjadrenie ostatnych aby si vedel urcit ci to dielo za nieco stoji? :) |
09.03.2007 14:33
Vlkodláček Sráček
|
Našel! Ještě, že jsem to nesmazal :o)
http://www.literra.cz/moduly/autor/php/dilo.php?dilo_id=19692&autor_id=476&tvorb
a_nazory_19692_SkipRows=40 |
09.03.2007 14:34
Vlkodláček Sráček
|
Akorát s tím, že mě nikdo nepodpořil, jsem neměl pravdu... pár lidí se našlo... |
09.03.2007 14:40
Faun
|
Čekal jsem, kdy někdo začne argumentovat demokracií a svobodou projevu. Také jsem tak před dvěma lety argumentoval proti omezení počtu publikovatelných děl v hlavním seznamu.
Tím, že se omezí ale počet děl, které může autor publikovat v hlavním seznamu, demokracie a svoboda projevu ohrožena rozhodně není. ( Už jsem to pochopil i já) Sám autor rozhoduje, které své dílo vybere pro prezentaci. Nikdo mu do toho nekecá, nikdo necenzuruje.
LITERRA JE ZAPLÁCANÁ BLBOSTMA PROTO, ŽE SI LIDÉ UŽ NEVÁŽÍ MOŽNOSTI SVOBODNĚ PREZENTOVAT COKOLI! |
09.03.2007 14:50
danuwaanalihi
|
z podobnych dovodov je blbostami zaplacany cely svet... nie je jednoduchsie sa s tym zmierit? :)) |
09.03.2007 14:56
Faun
|
danuwaanalihi napsal(a): z podobnych dovodov je blbostami zaplacany cely svet... nie je jednoduchsie sa s tym zmierit? :)) Jednodušší to rozhodně je, ale myslím, že by ani nebylo tak složité pokusit se s tím udělat něco na Liteřře ( svět přijde na řadu hned potom) |
09.03.2007 15:00
danuwaanalihi
|
to mas tak trochu marne :) pokusit sa mozes aj curat proti vetru... co z toho budes mat je tak trochu neisty vysledok ;) |
09.03.2007 15:03
Shari
|
Faun napsal(a): myslím, že by ani nebylo tak složité pokusit se s tím udělat něco na Liteřře ( svět přijde na řadu hned potom) pekná myšlienka
no ale k veci
obmedzovať počet diel nie je zlý nápad, ale na literre by to generálne nešlo
Tá selektovaná úvodná stránka by bola lepšia |
09.03.2007 15:03
Shari
|
danuwaanalihi napsal(a): to mas tak trochu marne :) pokusit sa mozes aj curat proti vetru... co z toho budes mat je tak trochu neisty vysledok ;) kto to neskúsil
nevie o čom je život ;) |
09.03.2007 15:05
Shari
|
alebo vlasnte nie
obmedzovať počet diel je zlý nápad |
09.03.2007 16:06
Humble
|
Jedno dílo týdně se mi jeví tak akorát :o) |
09.03.2007 16:09
Shari
|
no..dobre :) |
09.03.2007 16:15
Wopi
|
Humble napsal(a): Jedno dílo týdně se mi jeví tak akorát :o) jedno dílo týdně?
na to říkám: "klidně!"
:) |
09.03.2007 16:22
Vlkodláček Sráček
|
Wopi napsal(a): Humble napsal(a): Jedno dílo týdně se mi jeví tak akorát :o) jedno dílo týdně?
na to říkám: "klidně!"
:) Ten Wopi má ale básnické střevo, to se jen tak nevidí :o) |
09.03.2007 16:39
Shari
|
on má Wopi všeobecne krásne to.. črevá
/ale to je tajné/ :) |