Názory |
09.03.2007 13:25
Charlien
|
Jarda_tulák napsal(a): nečet sem debatu, nemám moc času
ale odkaz fota, někde mezi novinkama a diskuzema na levý straně by určitě liteře slušel, zrovna tak díla dení potřeby, a díla pro zasmání
hl. list snad jen vážně míněná tvorba tohle mi přijde jako nejrozumnější řešení... |
09.03.2007 13:32
Jarda_tulák
|
spolu sCharlien napsal(a): i já si myslím, že 5 děl za měsíc do hlavního seznamu je velmi rozumné... |
09.03.2007 13:38
Vlkodláček Sráček
|
Charlien napsal(a): Vlkodláček Sráček napsal(a): Humble napsal(a): Těch zmíněných pět děl za měsíc jeví se tedy jaksi rozumně :o) Charlien napsal(a): i já si myslím, že 5 děl za měsíc do hlavního seznamu je velmi rozumné... Nááájednou... :o) ne najednou... ale tvrdím to pořád...! To je zajímavé, že když jsem to tu před dvěma roky navrhoval, nikdo mě nepodpořil... |
09.03.2007 13:44
Jarda_tulák
|
vlko..ček
ani já ne? to bych se divil
(asi si myslel někoho vlivnějšího) |
09.03.2007 13:50
Vlkodláček Sráček
|
Jardo, Ty možná jo. Ale taky je možné, že ses zrovna víc věnoval básnilkům, a té diskuze ses až tak moc neúčastnil. Už si to tak úplně nepamatuju. Ale ona by tu někde snad ještě měla být... když se mi bude chtít se prohrabávat, možná se kouknu :o) |
09.03.2007 13:57
Charlien
|
koukni, ňák si nevzpomínám... |
09.03.2007 13:57
Jarda_tulák
|
Vlkodláček Sráček napsal(a): Jardo, Ty možná jo. Ale taky je možné, že ses zrovna víc věnoval básnilkům, a té diskuze ses až tak moc neúčastnil. Už si to tak úplně nepamatuju. Ale ona by tu někde snad ještě měla být... když se mi bude chtít se prohrabávat, možná se kouknu :o) za celou dobu sem nikdy literu nevynechával, čtu tady nejradši, spolu s básnílkama, kde už teda nefiguruju, sem se dycky snažil o to aby to tady bylo trochu přehlednější, to ti asi potvrdí každej admin, radu, tu jsem asi kontaktoval jen přes adminy, neb mi jako orgán v současný podobě připadá zbytečná. Možná sem chtěl se trochu podělit i o poznatky při tvorbě webu a jeho uspořádání. Asi to zúročím při tvorbě novýho. |
09.03.2007 13:58
Charlien
|
ale co se týká diskuzí v Radě, jsem pro omezení počtu děl od počátku... |
09.03.2007 13:58
stanislav
|
jestli budou vidět jen "vážně míněná díla", tak literra bude totálně k ničemu, ty vážně míněný jsou dykcy největší sračky... a 5 měsíčně, proč ne, ale až když nebude možno stíhat zdejší denní penzum. nevim, zatim mi to tu nepřipadá přeplácaný. a dílka budou stejná i když jich bude míň, ale ta píčovina s těma vážně míněnejma, to mi přijde tedy setsakra úlet. |
09.03.2007 14:02
danuwaanalihi
|
navrhol by som dalsie obmedzenie pri 5ich dielach za mesiac. zobrazenie hodnotenia uzivatelovi az potom ako sa vyjadri alebo udeli tip. Proste tipoval by dielo a nesiel s davom... Alebo by sa hodnotenia musel jednoducho vzdat... Rozumime? :) |
09.03.2007 14:09
Shari
|
danuwaanalihi napsal(a): navrhol by som dalsie obmedzenie pri 5ich dielach za mesiac. zobrazenie hodnotenia uzivatelovi az potom ako sa vyjadri alebo udeli tip. Proste tipoval by dielo a nesiel s davom... Alebo by sa hodnotenia musel jednoducho vzdat... Rozumime? :) to tu už bolo
a ktovie prečo /.)))))))/ to nikdy neprešlo |
09.03.2007 14:12
danuwaanalihi
|
Shari napsal(a): danuwaanalihi napsal(a): navrhol by som dalsie obmedzenie pri 5ich dielach za mesiac. zobrazenie hodnotenia uzivatelovi az potom ako sa vyjadri alebo udeli tip. Proste tipoval by dielo a nesiel s davom... Alebo by sa hodnotenia musel jednoducho vzdat... Rozumime? :) to tu už bolo
a ktovie prečo /.)))))))/ to nikdy neprešlo preto lebo je tu demokracie :))) |
09.03.2007 14:16
Charlien
|
danuwaanalihi napsal(a): navrhol by som dalsie obmedzenie pri 5ich dielach za mesiac. zobrazenie hodnotenia uzivatelovi az potom ako sa vyjadri alebo udeli tip. Proste tipoval by dielo a nesiel s davom... Alebo by sa hodnotenia musel jednoducho vzdat... Rozumime? :) nejsem si jist, zda takovéto omezení je na místě... :-) |
09.03.2007 14:19
danuwaanalihi
|
Charlien napsal(a): danuwaanalihi napsal(a): navrhol by som dalsie obmedzenie pri 5ich dielach za mesiac. zobrazenie hodnotenia uzivatelovi az potom ako sa vyjadri alebo udeli tip. Proste tipoval by dielo a nesiel s davom... Alebo by sa hodnotenia musel jednoducho vzdat... Rozumime? :) nejsem si jist, zda takovéto omezení je na místě... :-) no... prosim vysvetlit proc? potrebujes precitat vyjadrenie ostatnych aby si vedel urcit ci to dielo za nieco stoji? :) |
09.03.2007 14:33
Vlkodláček Sráček
|
Našel! Ještě, že jsem to nesmazal :o)
http://www.literra.cz/moduly/autor/php/dilo.php?dilo_id=19692&autor_id=476&tvorb
a_nazory_19692_SkipRows=40 |
09.03.2007 14:34
Vlkodláček Sráček
|
Akorát s tím, že mě nikdo nepodpořil, jsem neměl pravdu... pár lidí se našlo... |
09.03.2007 14:40
Faun
|
Čekal jsem, kdy někdo začne argumentovat demokracií a svobodou projevu. Také jsem tak před dvěma lety argumentoval proti omezení počtu publikovatelných děl v hlavním seznamu.
Tím, že se omezí ale počet děl, které může autor publikovat v hlavním seznamu, demokracie a svoboda projevu ohrožena rozhodně není. ( Už jsem to pochopil i já) Sám autor rozhoduje, které své dílo vybere pro prezentaci. Nikdo mu do toho nekecá, nikdo necenzuruje.
LITERRA JE ZAPLÁCANÁ BLBOSTMA PROTO, ŽE SI LIDÉ UŽ NEVÁŽÍ MOŽNOSTI SVOBODNĚ PREZENTOVAT COKOLI! |
09.03.2007 14:50
danuwaanalihi
|
z podobnych dovodov je blbostami zaplacany cely svet... nie je jednoduchsie sa s tym zmierit? :)) |
09.03.2007 14:56
Faun
|
danuwaanalihi napsal(a): z podobnych dovodov je blbostami zaplacany cely svet... nie je jednoduchsie sa s tym zmierit? :)) Jednodušší to rozhodně je, ale myslím, že by ani nebylo tak složité pokusit se s tím udělat něco na Liteřře ( svět přijde na řadu hned potom) |
09.03.2007 15:00
danuwaanalihi
|
to mas tak trochu marne :) pokusit sa mozes aj curat proti vetru... co z toho budes mat je tak trochu neisty vysledok ;) |