Názory |
15.03.2007 17:08
Shari
|
danuwaanalihi napsal(a): Humble napsal(a): ja poznám aj veveričku :o) bodaj by nie. Ved sa nam vysie predstavila a asi jej nevadi, ze sme debilny :-) no nie je to mile? :-) debilnIIIIIII, ach jaj!! :o)
drevokocur a stromokocur , jakožto výrazy ľudovej tvorby
skutočne sú dvojtvary ;)) |
15.03.2007 17:10
Smetiprach
|
Shari napsal(a): danuwaanalihi napsal(a): Humble napsal(a): ja poznám aj veveričku :o) bodaj by nie. Ved sa nam vysie predstavila a asi jej nevadi, ze sme debilny :-) no nie je to mile? :-) debilnIIIIIII, ach jaj!! :o)
drevokocur a stromokocur , jakožto výrazy ľudovej tvorby
skutočne sú dvojtvary ;)) bože moj, naozaj? a ja nemám nič navarené... a ostal mi iba dvojizbový v centre a oči pre plač... :-) |
15.03.2007 17:12
HedvigaBavorova
|
Smetiprach napsal(a): HedvigaBavorova napsal(a): smeti..u nas take nesu... my máme stomomačky! :) vy možno, u nás nič také po stromoch nebehá, iba mačky obyčajné... sme celkom priemerný národ prostý všetkých extravagancií... :-) odfotim :))) |
15.03.2007 17:13
danuwaanalihi
|
Ved vravim, ze debilnYY. Ale aspon s tvrdym! :-) dakujen nasej jazykovedkyni za ozrejmenie a zaroven gratulujen k objaveniu interpunkcie na klavesnici :-) |
15.03.2007 17:14
Smetiprach
|
HedvigaBavorova napsal(a): Smetiprach napsal(a): HedvigaBavorova napsal(a): smeti..u nas take nesu... my máme stomomačky! :) vy možno, u nás nič také po stromoch nebehá, iba mačky obyčajné... sme celkom priemerný národ prostý všetkých extravagancií... :-) odfotim :))) áno prosil by som si dve až tri stromomačky v pomykove... ked nie možu byť aj v parku... :-) |
15.03.2007 17:16
danuwaanalihi
|
Autoportret tu uz davno nebol mila stromomacicka :-) |
15.03.2007 17:16
HedvigaBavorova
|
Smetiprach napsal(a): HedvigaBavorova napsal(a): Smetiprach napsal(a): HedvigaBavorov
a napsal(a): smeti..u nas take nesu... my máme stomomačky! :) vy možno, u nás nič také po stromoch nebehá, iba mačky obyčajné... sme celkom
priemerný národ prostý všetkých extravagancií... :-) odfotim
:))) áno prosil by som si dve až tri stromomačky v pomykove... ked nie možu byť aj v
parku... :-) chceš to mať akčné? :)) |
15.03.2007 17:17
Smetiprach
|
čo najakčnejšie... :-)) |
15.03.2007 17:18
HedvigaBavorova
|
ohohooo! o autoportretoch nebola rec :)) nastastie tu beha viac stromomaciek...
|
15.03.2007 17:20
HedvigaBavorova
|
Smetiprach napsal(a): čo najakčnejšie... :-)) jak je libo :))) |
15.03.2007 17:20
Shari
|
cudzí jazyk,
najlepší jazyk ;)
s klávesnicou sa zoznamujem len pomaly
je málo akčná.. |
15.03.2007 17:21
Smetiprach
|
HedvigaBavorova napsal(a): Smetiprach napsal(a): čo najakčnejšie... :-)) jak je libo :))) bozkávam milostivá! :-) |
15.03.2007 17:21
danuwaanalihi
|
HedvigaBavorova napsal(a): ohohooo! o autoportretoch nebola rec :)) nastastie tu beha viac stromomaciek... hovorim, ze som debil. RAZ pouzijem dedukciu a hned sa seknem. :-) no co narobis. Lepsia stromomacka na fotke ako sa z lesa ozyva.. ;-) |
15.03.2007 17:27
danuwaanalihi
|
Shari napsal(a): cudzí jazyk,
najlepší jazyk ;)
s klávesnicou sa zoznamujem len pomaly
je málo akčná.. hej vsimol som si, ze tu uz skoro vobec nevisis :-) |
15.03.2007 17:33
Shari
|
tss :)
sa mi nechce odhlasovať, keď behám za robotou
čo som ja mačka, co si kde chce mačká? :) |
15.03.2007 17:35
danuwaanalihi
|
Shari napsal(a): tss :)
sa mi nechce odhlasovať, keď behám za robotou
čo som ja mačka, co si kde chce mačká? :) skoda ze nie si., veru skoda :-) |
15.03.2007 17:37
Shari
|
skoda ani kawasaki /prave som jednemu zaujemcovi o motorku povedala ze mu schvalujeme fabiu, no.. bol trochu prekvapeny ;)/
nemyslim si ze by to bola velka strata
ale ja celkovo tak nejak pomalsie myslim, ved vies |
15.03.2007 17:42
danuwaanalihi
|
Heh. Nech nepapuluje a nevybera si papluh jeden :-) a viem. Nechces sa zuniformit? Paci sa mi aky smer nabrala diskusia o fotkach na literre :-) a najviac to, ze na tom blbom letisku sa nenudim :-) |
15.03.2007 17:46
Shari
|
kolkateho je dnes??
ja odmietam byt debilna
moje studium psychologie mi to nedovoluje
ja som programovo blba, sialena, so schizoidnymi sklonmi
a zopar obsedantne kompulzivnymi poruchami ;))) |
15.03.2007 17:50
Humble
|
danuwaanalihi napsal(a): ...a najviac to, ze na tom blbom letisku sa nenudim :-) Letiště je fakt silná káva :o)
 |